Περισσότερα smartphones με μεταλλικό σασί, λεπτό προφίλ και υψηλής ανάλυσης οθόνες αναμένονται από την Samsung φέτος. H Samsung ανεβάζει επίπεδο σε όλους τους τομείς στην σειρά smartphones της, με στόχο να τα κάνει ξανά ελκυστικά, και να δικαιολογήσει το κόστος τους.

Αυτή από ότι φαίνεται θα είναι η στρατηγική της Κορεάτικης εταιρείας για να αντιμετωπίσει την αύξηση των πωλήσεων που απολαμβάνει η Apple, και που για μερικούς αναλυτές ενδεχομένως να ξεπέρασε όλους τους αντιπάλους της ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones το προηγούμενο τρίμηνο.

Ο Co-Chief Executive Officer της Samsung, Shin Jong Kyon, κατά την διάρκεια της 49ης ετήσιας συνάντησης με τους μετόχους της εταιρείας είπε ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει "premium υλικά, λεπτό σχεδιασμό και υψηλής ανάλυσης οθόνες" για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό ενώ επίσης έκανε γνωστό ότι η Samsung θα εστιάσει και στις συσκευές φυσικής κατάστασης/ υγείας και στις συσκευές Internet of Things.

 

Όπως είναι γνωστό, η Samsung υϊοθέτησε το μέταλλο πρώτα στο Galaxy Alpha, και αργότερα παρουσίασε τα Galaxy Note 4 και Note Edge καθώς και την σειρά "A" που επίσης διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο (Galaxy A5, Galaxy A7). Πρόσφατα παρουσίασε τα Galaxy S6 και S6 edge.

 

O JK Shin δήλωσε στην ίδια συνάντηση, ότι η "Samsung Electronics στοχεύει στην εδραίωση της ηγετικής της θέσεης στην premium αγορά και σχεδιάζει να αλλάξει την γκάμα των smartphone της για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα".

 

Link.png Site: PhoneArena