Τη νέα τάση για selfies φωτογραφίες φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί η Sony, με τη κυκλοφορία μιας Cyber-shot κάμερας που δε θυμίζει κάμερα ή κινητό αλλά.... μπουκάλι αρώματος, και συγκεκριμένα αρώματος Chanel.

Η κάμερα της συσκευής είναι "κρυμμένη" στο ειδικό χρυσό στόμιο με το οποίο στη κανονική περίπτωση μιας κολόνιας θα χρησιμοποιούνταν για ψεκασμό. Η συσκευή δεν έχει κανένα πλήκτρο, ελάχιστο bezel ενώ η κάμερα βρίσκεται μέσα στο καπάκι του αρώματος και περιστρέφεται οριζόντια από άκρη σε άκρη, σε αντίθεση με το Oppo N1 η κάμερα του οποίου περιστρέφεται κάθετα 260 μοίρες. Σύμφωνα με τη μετάφραση της Google, η Sony κατονομάζει τη συσκευή ως "Self-artifact" κάμερα, ενώ η κυκλοφορία της στο Δυτικό κόσμο δε φαίνεται πιθανή.

 

Το προϊόν στοχεύει σε γυναίκες παθιασμένες με τη μόδα και με τις selfies ή σε νεαρά κορίτσια που δεν έχουν στη κατοχή τους smartphone, καθώς το μέγεθός του και πιθανόν το κόστος του θα είναι αρκετά μικρό. Η Sony έχει ήδη διανέμει το προϊόν σε αρκετά μοντέλα της Κίνας για λόγους marketing.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της εν λόγω συσκευής θα γίνει στις 22 Αυγούστου αλλά φωτογραφίες και πιθανά χαρακτηριστικά έχουν ήδη διαρρεύσει. Μερικά από αυτά, αναφέρονται στη παρουσία οθόνης τριών ιντσών, επέκταση μνήμης με τη χρήση microSD card, WiFi και NFC συνδεσιμότητα, ενώ η κάμερα θα διαθέτει ανάλυση 19,2 megapixels με αισθητήρα 1/2.3-inch Exmor RS.

 

 

sony-perfume-bottle-selfie-camera.jpg

Link.png Site: Pocket lint

Link.png Site: G 4 games