Πληροφορίες της ιστοσελίδας Xperia Blog αναφέρουν ότι η Ιαπωνική εταιρεία δεν προτίθεται να ανακοινώσει στo φετινό συνέδριο MWC (Mobile World Congress), κάποιο νέο κορυφαίο μοντέλο smartphone της σειράς Xperia Z, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια.

Αν και τα σχέδια της εταιρείας μπορεί να αλλάξουν, το ενδεχόμενο να μην παρουσιαστεί το Xperia Z4 στην έκθεση γίνεται πιο πιθανό από το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει κάποια διαρροή φωτογραφίας της συσκευής όπως συνηθίζεται αλλά και από το γεγονός ότι σε έγγραφο που διέρρευσε μετά την υπόθεση hacking, αναφέρεται ότι «τα νέα Z4 smartphones υπολογίζεται ότι θα κάνουν την εμφάνιση τους τον Μάιο και το Νοέμβριο του 2015».

 

Τα παραπάνω δε σημαίνουν βέβαια ότι η Sony δεν έχει στα σκαριά κάποιο άλλο smartphone για την έκθεση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό θα προορίζεται για τη μεσαία κατηγορία.

 

Σε αντίθεση με τη Sony, δύο άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές ετοιμάζουν ήδη τα σχέδια τους για την παρουσίαση των δικών τους κορυφαίων μοντέλων, με τη Samsung να αναμένεται να αποκαλύψει το Galaxy S6 και την HTC το One M9.

 

Η έκθεση στο συνέδριο MWC ανοίγει τις πύλες της στις 2 Μαρτίου και το Insomnia θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις.

 

Link.png Site: Xperia Blog