Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Xperia Z4 που αναμένεται να παρουσιάσει η Sony μέσα στους επόμενους μήνες διέρρευσε στο Internet και αποκαλύπτει μία αρκετά οικεία εμφάνιση. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία πάντως να δούμε το μεταλλικό του πλαίσιο.

Στην αξιολόγηση του Sony Xperia Z3, είχαμε επισημάνει ότι η εταιρεία δεν θα έπρεπε να είχε προχωρήσει στον επανασχεδιασμό των ηχείων που ήταν αρκετά "generic" και πως θα έπρεπε να είχε επιμείνει στον σχεδιασμό των ηχείων του Xperia Z2, και από ότι φαίνεται δικαιωνόμαστε. Στη φωτογραφία όπως μπορείτε να δείτε ο σχεδιασμός των ηχείων έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον σχεδιασμό των "κρυφών" ηχείων στο Xperia Z2 (βεβαίως στην φωτογραφία αποκαλύπτεται μόνο αυτό στο πάνω μέρος της συσκευής). Παρόλα αυτά, κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους, κάτι που είναι θετικό.

 

Από άποψη διαστάσεων, αναμένεται να είναι παρόμοιο με το Xperia Z3, και θα είναι ελαφρώς λεπτότερο (οι διαστάσεις λέγεται ότι θα είναι 146,3 x 71,9 x 7,2 χιλιοστά). Η οθόνη δεν αναμένεται επίσης να αλλάξει, δηλαδή θα βρίσκεται στις 5,2 ίντσες ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν η Sony θα επιμείνει στην Full HD ανάλυση ή αν θα προτιμήσει WQHD. Η συσκευή αναμένεται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC και θα συνοδεύεται από 3GB RAM τύπου DDR4.

 

Η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται να έχει αισθητήρα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος λέγεται πως θα διαθέτει κάμερα 20,7 Megapixels με τον πλέον σύγχρονο αισθητήρα της εταιρείας, IMX230 (υποστηρίζεται HDR σε πραγματικό χρόνο, 192-σημεία αυτόματης εστίασης, 4K video). Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει ακάλυπτες τις υποδοχές των 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά και microUSB2.0 παρόλο που θα είναι αδιάβροχη.

 

Ενημέρωση 2.11πμ: Και νέες φωτογραφίες οι οποίες προέρχονται από την ίδια πηγή, όπου βλέπουμε το πίσω μέρος και τις υπόλοιπες πλευρές της συσκευής.

 

Alleged-Sony-Xperia-Z4-non-final-renders.jpg

z4.jpg

 

Link.png Site: PhoneArena