Η εταιρεία Transcend Information ανακοίνωσε μία νέα σειρά solid state drives που έχει την ονομασία SSD570 και είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες των 64GB και 128GB ενώ καλύπτεται από τριετή εγγύηση. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα σειρά προορίζεται για βιομηχανικές εφαρμογές.

Η νέα σειρά κάνει χρήση του SATA III 6Gb/s interface και χρησιμοποιεί top-quality chips μνήμης SLC NAND flash ενώ είναι κατασκευασμένη σε form factor 2,5 ιντσών. Στην περίπτωση του μοντέλου με χωρητικότητα 128GB, οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής φτάνουν τα 510MB/s και 450MB/s αντίστοιχα.

 

Τα νέα solid state drives της σειράς SSD570 εξοπλίζονται με τεχνολογίες IPS, Device Sleep, S.M.A.R.T, security command, ECC και global wear-leveling algorithm, για μέγιστη σταθερότητα και αξιοπιστία. Όσον αφορά στην λειτουργία Intelligent Power Shield (IPS), εξασφαλίζει τα δεδομένα (π.χ επεκτείνοντας το χρονικό διάστημα προτού το SSD εισέλθει σε write protection mode στην περίπτωση απώλειας ισχύος με στόχο να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα των δεδομένων και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο βλάβης της συσκευής). Να σημειώσουμε, ότι η νέα σειρά πέρα από μνήμη τύπου SLC NAND Flash βασίζεται στον ελεγκτή Transcend TS6500.

 

Link.png Site: TechPowerUp