Το Facebook ανακοίνωσε μία σπουδαία νέα προσθήκη στον Facebook Messenger, την δυνατότητα βιντεοκλήσεων, που τώρα τον καθιστά ανταγωνιστή των Skype και Viber στην αγορά των υπηρεσιών VoIP video calling.

Σύμφωνα με το Facebook, "μπορείτε γρήγορα να ξεκινήσει μία βιντεοκλήση από οποιαδήποτε συζήτηση με ένα μόλις tap. Αν βρίσκεστε σε συζήτηση με κάποιον -messaging- και αντιληφθείτε ότι οι λέξεις δεν είναι αρκετές, μπορείτε να επιλέξετε το εικονίδιο του video στην πάνω, δεξιά γωνία της οθόνης και να ξεκινήσει μία βιντεοκλήση απευθείας από την υπάρχουσα συζήτηση στον Messenger".

 

"Η δυνατότητα βιντεοκλήσεων είναι διαθέσιμη για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο σε άλλο κινητό τηλέφωνο, ακόμα και αν το ένα άτομο βρίσκεται σε iOS και το άλλο άτομο βρίσκεται σε συσκευή Android".

 

Πέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η δυνατότητα βιντεοκλήσεων μέσω του Messenger είναι διαθέσιμη στο Βέλγιο, στον Καναδά, στην Κροατία, στην Δανία, στην Γαλλία, στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία, στο Λάος, στο Ομάν, στην Λιθουανία, στο Μεξικό, στην Νιγηρία, στην Νορβηγία, στην Πολωνία, στην Πορτογαλία, στην Μ.Βρετανία και στην Ουρουγουάη. Περισσότερες χώρες και περιοχές θα προστεθούν στους επόμενους μήνες.

 

https://vimeo.com/125994315

 

Link.png Site: Android Central