Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι βρίσκεστε στους νέους servers του insomnia. Οι λειτουργίες του site ενεργοποιούνται σταδιακά. Όπως ισχύει σε παρόμοιες περιπτώσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να απενεργοποιούμε το site για μικρά χρονικά διαστήματα προκειμένου να προχωρήσουμε σε διάφορες βελτιώσεις.

 

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, και ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την κατανόηση σας.

 

Insomnia Team

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για τις επόμενες (λίγες) ώρες, δε θα είναι δυνατή η δημοσίευση μηνυμάτων, αγγελιών και άλλου περιεχομένου στο site εξαιτίας εργασιών για τη μεταφορά του site σε νέους servers.

 

Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, θα ξεκινήσει άμεσα ένα δεύτερο στάδιο βελτιστοποίησης της ταχύτητας και της σταθερότητας του server, που μπορεί να προκαλέσει μικρά προσωρινά προβλήματα σε κάποιους χρήστες.

 

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς θα ενημερώνουμε την σελίδα μας στο Twitter και στο Facebook για την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του site.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

Ενημέρωση 5.50μμ: Η μεταφορά έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που μένει (για όσους γνωρίζουν) είναι η ενεργοποίηση των νέων nameserver, μια διαδικασία η οποία συνήθως ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες. Από τη στιγμή που ενημερωθούμε ότι και η τελευταία αυτή ρύθμιση ενεργοποιήθηκε, είναι θέμα λεπτών η ολική επαναλειτουργία του site.

 

Ενημέρωση 3.17μμ: Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την επαναλειτουργία του site.

 

Ενημέρωση 6:25πμ : Όλα βαίνουν καλώς όμως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι σημαντικές αλλαγές που γίνονται σε ότι αφορά το λογισμικό των νέων server. Δουλεύουμε εντατικά για να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία το insomnia όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μέσα στην ημέρα.