Η εμπειρία μας από το υπερατλαντικό ταξίδι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μπορεί να περιγραφεί ως Χολιγουντιανή ταινία. Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, περιπέτεια, και μια νοοτροπία ευγενική των περισσότερων πολιτών που ίσως μέχρι ένα βαθμό από την πλευρά που το είδαμε εμείς σαν τουρίστες αν την υιοθετούσαμε θα άλλαζε προς το καλύτερο η ποιότητα ζωής μας.

Ξεκινώντας με την πρώτη ενδιάμεση στάση μας, το αεροδρόμιο Heathrow της Αγγλίας είχαμε ήδη κάνει σχέδια για την άφιξή μας στο Λας Βέγκας. Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος γιατί η επίσκεψή μας είχε ως πρωταρχικό λόγο την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογικών επιτευγμάτων (CES 2015). Θα ήμασταν από τους πρώτους που θα ερχόμασταν σε επαφή με πολλά καινούργια gadgets και σημαντικούς ανθρώπους του σχετικού χώρου.

 

Η CES είναι μια από της μεγαλύτερες εκθέσεις σήμερα μιας και δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο εκθέματα που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές, αλλά περιλαμβάνει μια πολύ μεγαλύτερη γκάμα εκθεμάτων, από τηλεοράσεις και ψυγεία μέχρι ηχοσυστήματα αυτοκινήτων και ανδροειδή. Ξεκινά στην αρχή κάθε χρονιάς στο εντυπωσιακό Las Vegas, το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό για τα πολυτελή ξενοδοχεία/καζίνο του καθώς και τον έξαλλο τρόπο ζωής.

 

Link.png Site: Editorial: Las Vegas – CES 2015 & Los Angeles