Η Microsoft ανακοίνωσε τον Microsoft Portable Power DC-21, ένα φορητό φορτιστή-μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh. Ο φορτιστής είναι ο μεγαλύτερος σε χωρητικότητα της γκάμας της εταιρείας και θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα. Πέρα ωστόσο από τον ίδιο το φορτιστή, υπάρχει και κάτι ακόμα που αξίζει να σημειώσουμε: το λογότυπο της Nokia, αντικαταστάθηκε από το ανάγλυφο λογότυπο της Microsoft.

Αυτό ωστόσο είναι μόνο η αρχή και όλα τα νέα αξεσουάρ και οι νέες συσκευές της εταιρείας θα φέρουν το λογότυπο της Microsoft -ενδεχομένως τη θέση του λογότυπου της Nokia στη πρόσοψη των smartphones/ tablets να πάρει η ονομασία Lumia, και το λογότυπο της Microsoft να βρίσκεται στο πίσω μέρος, ωστόσο αυτό είναι μόνο μία υπόθεση, τίποτα περισσότερο.

 

Όσο αφορά στον φορητό φορτιστή, ο Microsoft Portable Power προσφέρει χωρητικότητα 6000mAh (μπορεί να φορτίσει ένα Nokia Lumia 920 τρεις φορές δηλαδή χωρίς να χρειαστεί να τον "γεμίσετε") και είναι διαθέσιμος σε λευκό, πράσινο και πορτοκαλί χρώμα. Αν χρησιμοποιήσετε τον φορτιστή ταξιδιού Universal Fast USB Charger AC-60 (η οποιοδήποτε στα 1.5A υποθέτουμε) τότε θα μπορείτε να "γεμίσετε" τη μπαταρία στο 80% μετά από τρεις ώρες, και στο 100% μετά από τέσσερις ώρες.

 

Link.png Site: GSMArena