Τα Microsoft Lumia 950 και 950 XL είναι τα πρώτα smartphones που τρέχουν Windows 10. Σαφώς, και τα δύο υποστηρίζουν τη λειτουργία Continuum, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να συνδέσει το κινητό του με οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι μέσω του Display Dock της Microsoft, ώστε να απολαμβάνει desktop εμπειρία χρήσης με το smartphone του.

Θεωρητικά, χάρη στη λειτουργία αυτή ορισμένοι χρήστες μπορούν να καλύψουν κάθε υπολογιστική ανάγκη τους με μία μόνο συσκευή. Το προαναφερθέν Display Dock, όπως και τα δύο smartphones, είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία με τιμή 75 ευρώ για την Ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, υπάρχει μια προσφορά αναφορικά με το Display Dock.

 

Συγκεκριμένα, όσοι προπαραγγείλουν το Lumia 950 XL από το επίσημο διαδικτυακό κατάστημα της Microsoft στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, θα λάβουν ένα κουπόνι το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν στην ιστοσελίδα της Microsoft προκειμένου να λάβουν δωρεάν το Display Dock. Η προσφορά ισχύει για προπαραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2016 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Επιπλέον, η εξαργύρωση του κουπονιού είναι δυνατή μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2016. Να υπογραμμιστεί ότι η προσφορά ισχύει μόνο για το Lumia 950 XL και όχι για το Lumia 950.

 

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν προχωρήσει σε μείωση τιμής και για τα δύο μοντέλα, λίγο πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon στη Γαλλία, το Lumia 950 πλέον διατίθεται στα €563 και το Lumia 950 XL στα €649, με τις αρχικές τιμές τους να είχαν οριστεί στα €599 και €699 αντίστοιχα.

 

Η κυκλοφορία και των δύο συσκευών στην Ευρώπη αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου.

 

Link.png Site: GSMArena