Το νέο Joy 3 της Κινέζικης εταιρείας Oppo διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο και οθόνη 4,5 ιντσών τεχνολογίας IPS ανάλυσης 480 x 854 pixels.

Βασίζεται στο SoC της MediaTek MT6582, το οποίο μεταξύ άλλων ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz και το υποσύστημα γραφικών Mali-400MP2. Το SoC της MediaTek συνοδεύεται από 1GB RAM και 4GB επεκτάσιμου -μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου.

 

Το Joy 3 εξοπλίζεται με WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, USB OTG, έχει δυνατότητες 3G και Dual SIM καθώς και μπαταρία 2000mAh. Επίσης διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 2,0 Megapixels και κύρια κάμερα με αισθητήρα 5,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash.

 

Η κύρια κάμερα μπορεί να τραβήξει videos ανάλυσης 720p και να χρησιμοποιήσει για φωτογραφίες λειτουργίες όπως HDR, Panorama, Beautify κ.ά. Επιπλέον δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιήσει την λειτουργία burst-mode για να δημιουργήσει αρχεία gif.

 

Αν και έχει γίνει γνωστό ότι πρόκειται για μία οικονομική συσκευή, η Oppo δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το κόστος του Joy 3.

 

Link.png Site: GSMArena