Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Google και την παρουσίαση του Android 4.3, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων κάνουν τον προγραμματισμό τους για ενσωμάτωση του στα μοντέλα τους, με τη Sony να ξεκινάει σήμερα το χορό.

Σε ανακοίνωση της η Sony αναφέρει αρχικά ότι η αναβάθμιση στην έκδοση 4.2 Jelly Bean για το Xperia Z και Xperia ZL έχει ξεκινήσει, με το Xperia ZR και το Xperia Tablet να τη λαμβάνουν στις αρχές Αυγούστου.

 

Όσον αφορά το Android 4.3, η Sony επιβεβαιώνει ότι θα κυκλοφορήσει την συγκεκριμένη έκδοση για τα μοντέλα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP και Xperia Z Ultra.

 

Στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται και η αναβάθμιση μοντέλων τα οποία διαθέτουν ήδη την έκδοση 4.1, απευθείας στο 4.3 Jelly Bean, κρατώντας σχετικές ανακοινώσεις στο άμεσο μέλλον και όχι τώρα. Στο μήνυμα που έχει αναρτήσει η εταιρεία στο επίσημο blog της αναφέρει επίσης ότι δέχθηκε σημαντικά σχόλια σχετικά με την αναβάθμιση στην έκδοση 4.1 για τα Xperia μοντέλα που κυκλοφόρησε το 2012 και αντιλαμβάνεται ότι η όλη διαδικασία δεν ήταν τέλεια.

 

Παραθέτοντας τους λόγους γι'αυτό σε ξεχωριστό άρθρο, η Sony κλείνει το άρθρο με τη διαβεβαίωση ότι «ακούει όλα τα παράπονα» και ότι συνεχώς βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας της.

 

Link.png Site: http://blogs.sonymobile.com/2013/07/25/on-android-jelly-bean-4-3/[/url]']Sony Blog