Μετά από έντονη φημολογία και διάφορες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα από στελέχη της εταιρείας για να καλλιεργήσουν προσδοκίες, η OnePlus πρόκειται να αποκαλύψει επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα στις 20 Ιουνίου.

Η Κινέζικη εταιρεία που μαζί με τις Oppo και Vivo βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη (BBK Electronics) θα αποκαλύψει το νέο της δημιούργημα (που λέγεται πως έχει πολλές ομοιότητες με το R11 που αποκάλυψε πρόσφατα η Oppo) σε σχετική online παρουσίαση (σε online keynote), που θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Κρίνοντας πάντως από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από το πίσω μέρος και ειδικά από τη θέση που βρίσκεται η διπλή κάμερα, είναι σαφείς οι ομοιότητες με το iPhone 7 Plus.

 

Αργότερα, η εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει ξεχωριστές εκδηλώσεις σε διάφορες χώρες για την προώθηση της συσκευής. Παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει μία φήμη, που ήθελε την εταιρεία να παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα στις 15 Ιουνίου, ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από “απλώς μία φήμη” και πως “η ημέρα που θα αποκαλυφθεί επισήμως σε παγκόσμιο επίπεδο” είναι η μεθεπόμενη Τρίτη, στις 20 του μηνός όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία στο C|NET.

 

Πέρα από τη ημερομηνία που θα παρουσιαστεί, έχουμε και κάποιες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ειδικότερα για το chipset στο οποίο θα στηρίζεται το οποίο δε θα είναι άλλο από το Snapdragon 835, ενώ θα συνοδεύεται από 8GB μνήμη!. Επίσης φημολογείται ότι θα υπάρχει χρωματική επιλογή “unicorn”.

 

Link.png Site: C|Net