Ο γνωστός οίκος μόδας Louis Vuitton αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά των smartwatches ανακοινώνοντας το Tambour Horizon, μία συσκευή με Android Wear 2.0 που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις Google και Qualcomm.

Όπως όλα τα προϊόντα της Louis Vuitton, έτσι και το Tambour Horizon απευθύνεται σε λίγους αφού οι τιμές για το προϊόν ξεκινούν από τα $2450. Το αναμφισβήτητα ξεχωριστό από άποψη σχεδιασμού και αισθητικής smartwatch της Louis Vuitton διαθέτει κάσα στα 42mm και οθόνη με διάμετρο 1,2 ιντσών ανάλυσης 390 x 390 pixels τεχνολογίας AMOLED.

 

Στο εσωτερικό του βρίσκεται το μικροσκοπικό SoC της Qualcomm, Snapdragon Wear 2100 μαζί με 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και με μπαταρία χωρητικότητας 300mAh. Η συσκευή είναι αδιάβροχη έως και σε βάθος 30 μέτρων και το πάχος της είναι 12,55mm. Να αναφέρουμε ότι το Tambour Horizon με το απλό φινίρισμα στην κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι κάσα του τοιχίζει $2450 ενώ με το μαύρο φινίρισμα το κόστος ανέρχεται στα $2900.

 

Από ότι φαίνεται η Louis Vuitton με το συγκεκριμένο smartwatch ήθελε να κάνει ακριβώς αυτό που ήθελε να κάνει και η Apple με το Watch Edition (την χρυσή έκδοση του Apple Watch), δηλαδή να προσφέρει κάποιο βαθμό αποκλειστικότητας.

 

gallery_286955_4068_14072.jpg

 

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η συσκευή έχει εγκατεστημένα δύο apps της Louis Vuitton με τις ονομασίες My Flight και City Guide, με τη πρώτη να επιτρέπει στον χρήστη να έχει αποθηκευμένες όλες τις πληροφορίες για τις πτήσεις του και τη δεύτερη να περιλαμβάνει συμβουλές, πληροφορίες και συστάσεις που είναι LV-approved για ξενοδοχεία, εστιατόρια και γενικώς για οτιδήποτε σχεδόν χρειαστείτε αφότου προσγειωθείτε κ.ά.

 

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε grey, black ή brown φινίρισμα και με περισσότερα από 60 διαφορετικά λουράκια, τα μισά από τα οποία απευθύνονται σε γυναίκες.

 

 

Link.png Site: TechCrunch
Link.png Site: GSMArena