Προς το περιεχόμενο

Simplyelectronics.com εμπειρίες


captainf2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, τους τελευταίους μήνες θέλω να αγοράσω μια ψηφιακή μηχανή. Κατέληξα στην Panasonic Lumix GF1 σε μαγαζιά όπως το multirama, φωτοδεσμός και Amazon έχει γύρω στα 780-830 ευρώ. Πρίν από λίγο ανακάλυψα αυτή τη σελίδα.

http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=8147&setcurrency=eur που όπως βλέπετε έχει την μηχανή που θέλω σε πάρα πολύ καλή τιμή. Μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό? Έκανε κανείς από εσάς αγορές από αυτή τη σελίδα ή έχει ακούσει κάτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks. Βρήκα και αυτά τα reviews, οι περισσότεροι λένε καλά λόγια αλλά και πάλι φοβάμαι να δώσω τόσα λεφτά και να μην ξέρω σίγουρα αν θα πάρω αυτό που παρήγγειλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες μετά...

Captain καλησπερα,φαινετε εσυ το βρηκες πολυ πριν απο μενα.Αγορασες τελικα απο το εν λογω καταστημα simplyelectronics.net ?? Να παρω ρε παιδια και γω παρηγγειλε κανεις? Ειναι οντως οτι πιο φθηνο κυκλοφοραει και οντως διαβαζω πολυ καλα σχολια αλλα ξερω γω 50ευρω διαφορα απο τον φθηνοτερο.θα εκτιμουσα την βοηθεια σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 11 μήνες μετά...

Το site αυτό είναι πολύ απάτη.

και τις 2 φορές που πήγα να παραγγείλω κάτι ενώ το έδειχνε σε στοκ, μου στειλανε mail ότι η παραγγελία φεύγει μετά από 10 μέρες.

Και θέλει και άλλες 10 μέρες περίπου για να έρθει στην Ελλάδα.

Μακριά !!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Φίλε stars,

 

Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς μας. Άλλο το να εκνευριζόμαστε για μία καθυστέρηση που προκύπτει για τον Α ή Β λόγο και άλλο το να χαρακτηρίζουμε κάτι ως "απάτη" ελαφρά τη καρδία. Δεν έχω κάποια σχέση με το συγκεκριμένο κατάστημα, πέραν του γεγονότος ότι ο πατέρας μου παρήγγειλε 2 Fuji HS20EXR, οι οποίες του έφτασαν με DHL εντός μίας εβδομάδας από την παραγγελία, χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Όσο για τη διαθεσιμότητα, αν προσέξεις, από κάτω αναγράφει και πόσα κομμάτια είναι διαθέσιμα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν κάποιος να προλάβει το κομμάτι σου "χτυπώντας" την παραγγελία, ακόμα και δευτερόλεπτα πριν από εσένα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Προσοχή στο Simplyelectronics.net είναι απατεώνες! Μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Αυτό που κάνουν είναι αν σου παίρνουν τα χρήματα από το paypal ή το moneybookers ή απο την χρεωστική κάρτα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΣΤΟΚ, και μετά κοιτάζουν να κερδίσουν χρόνο. Κερδίζοντας χρόνο λοιπόν, αφού αμέσως τσεπώνουν τα χρήματά σου, προσπαθούν να βρουν κανένα χαλασμένο ή ελαττωματικό από επιστροφή να σου στείλουν.

Ή να βρουν τελικά το προϊόν από καμιά παρα-εισαγωγή και να στο στείλουν μετά από πολύ καιρό και αφου σου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Εσύ όμως έχεις πληρώσει και δεν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, να αγοράσεις το προϊόν από αλλού.

Τραβιέσαι και τους παρακαλάς να σου βάλουν πίσω τα λεφτά σου, για καιρό!.

 

Προσοχή!!!! Αυτό το καιρό έχουν βάλει ελληνικό τηλεφωνικό νούμερο σαν sales service για να παραπλανούν και να αισθάνεσαι σιγουριά για να παραγγείλεις και να σου τσεπώσουν τα χρήματα.

Το νούμερο αυτό είναι voip και δεν βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα.

 

Χρειάζεται ενημέρωση του κοινού γι αυτούς τους απατεώνες γιατί λόγω των φτηνών τιμών τους, έχουν υψηλό ranking και εμφανίζονται ψηλά στα αποτελέσματα.

Είναι ντροπή για τη Google να εμφανίζονται τέτοια παραπλανητικά σάιτ σε πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα.

 

(Ο τίτλος του ποστ εδώ είναι Simplyelectronics.com εμπειρίες, αλλά το σωστό είναι Simplyelectronics.net εμπειρίες.

Δεν υπάρχει Simplyelectronics.com , αναφορά γίνεται Simplyelectronics.net, όπως άλλωστε φαίνεται και στα λινκ που έχουν βάλει οι χρήστες παραπάνω. Να διορθωθεί παρακαλώ, αλλιώς θα πρέπει να ανοίξω νέο θέμα με σωστό τίτλο για να ενημερώνεται ο κόσμος και να μην πέφτει θύμα και του παίρνουν τα χρήματα. )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Παιδιά εγώ έχω παραγγείλει μία κάμερα από τις 26/4 και ενώ παίρνω τηλέφωνο, στέλνω email, καμία απάντηση. Τα χρήματα πάντως τα πήρανε από την κάρτα ... και φυσικά είμαι έτοιμη να κάνω αμφισβήτιση, γιατί τελικά φαίνονται για απατεώνες!!! Φίλε Anagnoct τι έκανες εσύ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν από 10 περίπου μέρες παρήγγειλα ένα φακό για την DSLR μου, τον έλαβα μόλις χθες χωρίς προβλήματα.

Δεν μου έδωσαν την εντύπωση απατεώνων.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

Σας καταθέτω την εμπειρία μου από τις αγορές μου από το simplyelectronics.net ,από καιρό έψαχνα να αγοράσω μηχανή dslr και έναν καλό φακό σε πολύ καλή τιμή μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού μου ,στο simplyelectronics.net έβρισκα τις καλύτερες τιμές για τα προϊόντα που ήθελα να αγοράσω αλλά φοβόμουν να το Κάνο γιατί διάβασα πολλές αρνητικές κριτικές σε διάφορα φόρουμ ,ζύγισα την κατάσταση και αποφάσισα να κάνω την αγορά μου μέσω pay pal (ασφαλής αγορά δεν χάνεις τα χρήματα σου) με ρίσκο να χάσω τον χρόνο και την ηρεμία μου , στις 4 Σεπτεμβρίου παρήγγειλα μια canon EOS 7D DSLR camera Body αξίας 1050 Ευρώ και στις 5 Σεπτεμβρίου έναν φακό canon EF 70-300mm f/4-5.6 L IS USM αξίας 1100 Ευρώ, στην συνέχεα έλιωνα από την αγωνία μου επηρεασμένος από τα αρνητικά σχόλια που είχα διαβάσει ,στις 17 Σεπτεμβρίου μου έστειλαν μήνυμα ότι ο φακός στάλθηκε και στις 19 Σεπτεμβρίου μου παραδόθηκε με DHL στο σπίτι μου στην ίδια ημέρα μου ήρθε και ένα μήνυμα που έλεγε πως και η μηχανή στάλθηκε και στις 21 Σεπτεμβρίου την παρέλαβα και πάλη με DHL σπίτι μου στην Θεσσαλονίκη , τα προϊόντα ήταν σφραγισμένα στην εργοστασιακή τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση και έως σήμερα 3 Οκτωβρίου που τα χρησιμοποιώ λειτουργούν τέλεια , μετά την παραλαβή συμπληρώνεις μια φόρμα στο site τους για να πάρεις την εγγύηση 12 μηνών η οποία όμως είναι της εταιρίας τους και όχι της canon o λόγος είναι ότι η εν λόγο εταιρία εδρεύει στο Hong Kong και από εκεί ξεκινά η αποστολή των προϊόντων τους και στην συνέχεα διανέμονται από το υποκατάστημα τους στο Λονδίνο και έτσι δεν ισχύει η Ευρωπαϊκή εγγύηση αλλά απαλλάσσονται από τελωνιακούς δασμούς .

Το μειονέκτημα στην δική μου αγορά ήταν ότι το σώμα της μηχανής ήρθε στην συσκευασία που είναι για την αγορά της Κίνας (η διαφορά είναι μόνο στα γράμματα του κουτιού )και μαζί μου έστειλαν ένα εκτυπωμένο εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά ,ενώ το μενού της μηχανής είναι μόνο στα Αγγλικά και στα Κινέζικα ,ενώ ο φακός ήταν στην συσκευασία για την Ευρωπαϊκή αγορά .Ενώ δύο ημέρες μετά την παραγγελία μου οι τιμές στο site τους πέσανε ακόμη 75 Ευρώ τα οποία δεν αφαιρεθήκαν αφού δεν είχε ξεκινήσει ακόμη η αποστολή τους

Το πλεονέκτημα στην αγορά που έκανα είναι ότι κέρδισα 850 Ευρώ σε σχέση με το ποιο φθηνό κατάστημα στην Ελλάδα και 600 Ευρώ από τα γνωστά Ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά καταστήματα .

Εάν εσείς θέλετε να έχετε οπωσδήποτε εγγύηση εργοστασιακή ή να παραλάβετε τα προϊόντα σας σε λιγότερο από 15 ημέρες και να έχουν και Ελληνικό μενού δεν έχετε παρά να καταβάλλεται τα επιπλέων χρήματα και να τα πάρετε από όπου αλλού θέλετε ,εμένα δεν μου περίσσευαν και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα προϊόντα που παρέλαβα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

δεν ξέρω πόσο αληθεύουν τα παραπάνω..εγώ παρήγγειλα το blackberry playbook με 189€, επειδή το φθηνότερο που έβρισκα σε Ελληνικά καταστήματα ήταν 280€ (έφθανε και 320). Έλεγε παράδοση σε 7-14 εργάσιμες. Σε 2 εργάσιμες με ενημέρωσαν ότι έφυγε. Σε πέντε εργάσιμες (σήμερα) το έχω στα χέρια μου και από το πρωί μάλιστα... και δεν μένω σε κεντρική πόλη (όπου είχε φθάσει σε 4 εργάσιμες).

Ήταν κανονικότατα συσκευασμένο και ΤΕΛΕΙΟ. Είπαμε να βοηθήσουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις, όχι όμως και να αγοράζουμε στην διπλή τιμή!!

by the way το blackberry playbook ΓΑΜΑΕΙ (sorry για την μεταφορά) .. ότι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ... οθόνη, χειρισμός, κατασκευή, απόδοση σε video, παιχνίδια, εφαρμογές γραφείου ... δεν μπορώ να βρω ένα μειονέκτημα... ειδικά για κάποιον που έχει κινητό blackberry χρησιμοποιείς την ίδια σύνδεση 3g, δουλεύει το κινητό και σαν πληκτρολόγιο, σαν remote control, το συνδέεις με hdmi με οθόνες.. ακούω διάφορες μπούρδες ότι η RIM δεν έχει πλέον ανταγωνιστικά προϊόντα, ωστόσο με 189€ τέτοια συσκευή... βλέπω ότι σέβεται απόλυτα τους πελάτες της και μπράβο. μάλλον στο marketing δεν πάει καλά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...