Προς το περιεχόμενο

Ακόμη καλύτερη ενσωμάτωση του Facebook αναμένεται να αποκτήσει το Windows Phone 7


gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Αν και το Windows Phone 7 διαθέτει ήδη καλή συνεργασία με την εφαρμογή του Facebook, ακόμη παρατηρούνται ελλείψεις σε ορισμένες περιοχές. Microsoft και Facebook φαίνονται ωστόσο αποφασισμένες να καλύψουν τα κενά,

πραγματοποιώντας ακόμη «βαθύτερη» ενσωμάτωση της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης στο τηλέφωνο.

 

Η είδηση έρχεται από το Neowin, το οποίο ανακάλυψε στοιχεία που υποδεικνύουν ότι το Windows Phone 7 μπορεί τελικά να αξιοποιήσει διάφορα χαρακτηριστικά όπως το Facebook Places, τη δυνατότητα Chat ή την αποστολή και λήψη SMS απευθείας μέσω της εφαρμογής.

 

Κι αυτό γιατί μπορεί τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά να μην είναι ακόμη διαθέσιμα στην πλατφόρμα του τηλεφώνου, φαίνεται όμως πως πως οι ρυθμίσεις για τη χρήση τους έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο Facebook App.

 

Πιο συγκεκριμένα, όπως μπορεί κανείς να δει στο screenshot που παρουσιάζει τις ρυθμίσεις για το επίσημο Facebook App, υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές, έστω κι αν πολλές από αυτές δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί:

 

1z5q2xl.jpg

Μάλιστα, ο συντάκτης του άρθρου εκτιμά πως τα νέα χαρακτηριστικά δεν είναι πολύ μακριά και παρόλο που ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft, θα μπορούσαν ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους με την επόμενη αναβάθμιση της πλατφόρμας του Windows Phone 7 κάποια στιγμή μέσα στο 2011.

 

Υπενθυμίζουμε πως Microsoft και Facebook έχουν ιδιαίτερα στενές σχέσεις τον τελευταίο καιρό, πραγματοποιώντας μια σειρά από συνεργασίες που αφορούν το Bing το Docs.com και άλλες υπηρεσίες.

 

Source.png Πηγή: Neowin.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Jobs παρουσιάζει ως "feature" το full screen,το τι κάνει η MS με το Facebook σας πείραξε.

Τα WP7 φαίνονται εξαιρετικά,κρίμα να ασχολούνται όμως τόσο με το Facebook,δεν είναι και το πιο σημαντικό

Επεξ/σία από liquid9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα εκει παιζονται πολλα. Παρα πολλοι ειναι οι χρηστες που χρησιμοποιουν facebook απ το κινητο τους.Δεν νομιζω βεβαια να ειναι λογος αγορας κινητου αλλα σιγουρα για θα ειναι σημαντικος παραγοντας για αρκετους ;]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι να πάρετε χαμπάρι και οι news posters και η MS ότι το τρένο έφυγε σε ό,τι αφορά τη mobile πλατφόρμα για την MS ( και η ΜS έμεινε στο σταθμό), μπορείτε να συνεχίσετε να θεωρείτε ειδήση την κάθε μπούρδα που αφορά τα win mobile και που "διαρρέει" από τα τμήματα marketing της εταιρείας.

 

Με το συμπάθειο.

Επεξ/σία από spiounos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν το Facebook έχει 600 εκατομμύρια χρήστες λογικό είναι να αποτελεί πόλο έλξης για την Microsoft και την κάθε εταιρεία. Από τα 600 μύρια πόσοι νομίζεται ότι ΔΕΝ θα επέλεγαν κινητό με βάση το Facebook; Σωστό marketing θέλει και θα πουλάει σαν ζεστό καρβέλι!

 

Τώρα αν στους περισσότερους από εμάς εδώ μέσα δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο είναι άλλη ιστορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα είναι ότι τα win 7 phones όχι μόνο δεν πουλάνε σαν ζεστά καρβέλια αλλά ούτε σαν κρύα παξιμάδια. Έχουν πιάσει πάτο οπότε όπως σωστά είπε ο spiounos όλες οι ειδήσεις περί mobile win 7 είναι κάπως ανούσιες.

 

http://mobile.slashdot.org/story/10/11/27/1652230/Windows-Phone-7-Sales-Continue-To-Struggle?from=rss

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι ήμουν σαφής

 

"Σωστό marketing θέλει και θα πουλάει σαν ζεστό καρβέλι!". Ότι κάνει η Apple ένα πράγμα, κάπως έτσι. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Ούτε ότι θα πετύχουν τα Windows Phone. Απλά αυτό το ποστ που διαβάζουμε ανήκει σε αυτή τη μηχανή marketing.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Όταν το Facebook έχει 600 εκατομμύρια χρήστες λογικό είναι να αποτελεί πόλο έλξης για την Microsoft και την κάθε εταιρεία. Από τα 600 μύρια πόσοι νομίζεται ότι ΔΕΝ θα επέλεγαν κινητό με βάση το Facebook; Σωστό marketing θέλει και θα πουλάει σαν ζεστό καρβέλι!Τώρα αν στους περισσότερους από εμάς εδώ μέσα δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο είναι άλλη ιστορία.

 

ακριβώς + Link.png Site: Google Blocks Facebook From Importing Gmail ContactsLink.png Site: Επέκταση του Chrome επιτρέπει την εξαγωγή των επαφών από το Facebook και την εισαγωγή τους στο GmailLink.png Site: E-mail διευθύνσεις από το facebook και ενιαίο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων + το τμήμα της είδησης που λέει για την ενσωμάτωση του bing (=ανταγωνισμός στα search portals) στο facebook + Link.png Site: Το Chrome OS θα μπορούσε να αντικαταστήσει έως και το 60% των εταιρικών PC με Windows, υποστηρίζει η Google

 

είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για εταιρικό πόλεμο με βραβείο (ακα θύματα) τους μη-γνώστες καταναλωτές (όπως πολύ σωστά προανέφερε και ο Bourdoulas), οι οποίοι αντί να διαμαρτύρονται που οι εταιρείες έχουν ιδιωτικοποιήσει τη χρήση του διαδικτύου και τη δραστηριότητά μας σε αυτό (εν ολίγης παίζοντας το ρόλο των πληρωμένων αδρά απο φορολογίες κυβερνήσεων), αναλώνονται σε ποιά εταιρεία θα ακουμπήσουν το wanna-be-superawesome προφίλ τους.

Επεξ/σία από Lomar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...