Προς το περιεχόμενο

φαρυγγίτιδα - αμυγδαλίτιδα


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ήταν πολύ nerd . Αλλά γενικά δεν στέκει το " έφαγα παγωτό χειμωνιάτικα/ήπια κρύα πορτοκαλάδα στο κρύο και με αρρώστησε " . Το κρύο δεν σε αρρωσταίνει , απο μικρόβιο αρρωσταίνεις. Απλά με το κρύο εξασθενεί η ανοσία σου , έστω και λίγο , το οποίο λίγο είναι και αρκετό για να την πάθεις.

 

Δεν θέλω να φανώ κάπως , έχω φτιάξει και ένα όνομα στο insomnia.

:devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντί για Trebon,δοκίμασε Choledyl.Είχα πιει λίτρα στα παιδικά μου χρόνια,όταν πέρασα σπαστική βρογχίτιδα.Απο άποψη γεύσης ήταν η νέμεσις μου.

Εναλλακτικά υπάρχει και το Sinecod,άλλα είναι πιο ήπιο σε σχέση με το Choledyl

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ζητουμενο βασικα ειναι να σταματησουν να παραγωνται τα γ@@@@μενα φλεματα. Δεν υπαρχει φαρμακο για αυτο? Το να σε βοηθαει απλα ενα φαρμακο να βηχεις για να τα βγαλεις δεν ειναι και κατι τρομερο... Δεν μπορω ρε παιδια, σκεφτειτε 8 μερες με 2 ωρες υπνο. 16 ωρες εχω κοιμηθει ολο αυτο το καιρο... Καθε μισο λεπτο το πολυ, γκρουζ γκροθζ γκροθζ και φτυσιμο... Καθε μισο λεπτο ομως. Ενταξει στον ξυπνιο μου να γινεται αυτο, αλλα οχι και οταν πεφτω να ξαπλωσω. Αυτο δεν μου χει ξαναγινει..

 

Ενταξει το Klaricid πρεπει να τον εφτιαξε τον λαιμο. απο χθες ουτε αισθητο πονολαιμο εχω ουτε χρειαζεται να βραζω ολη την ωρα τσαγια και χαμομηλια πλεον, οποτε αυτο μαλλον εφυγε. Τωρα ο λαιμος απλα με τρωει λογο του βηχα.

 

 

 

Γιατι το ακυρωσες, λογικα δικιο ειχες...

σε καταλαβαινω απολυτα....εγω για ενα χρονο περιπου εφτυνα σαν νταλικερης και στον υπνο και στον ξυπνιο.για τα φλεγματα νερακι και φτυνε συνεχεια θα ΦΥΓΟΥΝΝΝΝ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου μετα απο τοσο καιρο δεν λενε να κοψουν τα φλεματα σκεφτομαι να κανω καμμια εισαγωγη σε νοσοκομειο. Μου ειπε ενα φιλαρακι πως εχουν μια μασκα που σου περναει φαρμακο και το αναπνεεις και διαλυει τα φλεματα και μετα απο καμμια μερα σταματαει το φλεμα και ο βηχας.

 

Ξερεις κανεις κανα καλο Δημοσιο για εισαγωγη? Κατα κυριο λογο θελω να εχει οσο το δυνατον καλυτερους χωρους, να μην νιωθεις σαν ηλικιωμενος σε κλειστο δωματιο και σε πιανει ψυχοπλακωμα. Υπαρχει κανα δημοσιο με ωραια δωματια ή να παω σε ιδιωτικο?

 

Με αυτα που αναφερεις δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο να μπεις στο νοσοκομειο. Ακομα και στα επειγοντα απο τα οποια περνας για να γινεις εισαγωγη, κανεις δε θα ασχοληθει σοβαρα μαζι σου. Η εξηγηση ειναι απλη. Δεν εχεις κατι επειγον. Παρε τα φαρμακα που σου εδωσε ο γιατρος και κανε υπομονη. Μαγικα φαρμακα δεν υπαρχουν, μην ακους το φιλαρακι σου.

 

Σου μιλαω ως ειδικευομενος πνευμονολογος σε ενα απο τα μεγαλυτερα νοσοκομεια της χωρας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχουμε και λεμε

 

1)τρωμε παγωτο και ταβλιαζομαστε

2)παιρνουμε αντιβιωση και τα συμπτωματα δεν εχουν φυγει εντελως μετα απο 1 εβδομαδα

3)ζηταμε νοσηλια λογο πονολαιμου.

 

ρε μηπως λεω να κοψεις το δραμα και να κανεις λιγη υπομονη σαν αντρας; αμα ξερναγες αιμα δλδ τι θα εκανες; θα ζοριαζοσουν στα σκαλια της πολυκατοικιας απο το αγχος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...