Προς το περιεχόμενο

iMac πιθανό πρόβλημα με οθόνη


Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτή τη στιγμή που γράφω, δεν ξέρω αν κάνω καλά από την άποψη μήπως το πρόβλημα το κάνω μεγαλύτερο μέσα μου, με την έκταση που του δίνω.

Αν κάτσεις και ψειρίζεις κάτι, θα βρεις κάποιο πρόβλημα, από την άλλη είναι όντος ψείρισμα και δεν τρέχει τίποτα ή μήπως υπάρχει πρόβλημα;

 

Η οθόνη του iMac έχει ένα πρόβλημα για παράδειγμα που δεν με ενοχλεί. Σε χαμηλό φωτισμό σαν ο αισθητήρας να μπερδεύεται και να αυξομειώνει μόνος του την ένταση. Δεν με ενοχλεί γιατί αφενός το έχουν σχεδόν όλοι, αφετέρου ανεβάζεις λίγο την φωτεινότητα και είσαι εντάξει.

 

Ένα άλλο πρόβλημα που ίσως είναι πιο σοβαρό και το παρατήρησα αυτές τις μέρες, αλλά τώρα κατάλαβα ότι είναι της οθόνης και όχι βρώμα είναι το παρακάτω.

IMG_1549.jpg

Το παρατήρησα ενώ ήμουν στο Facebook, όπου αριστερά και δεξιά έχεις πολύ άσπρο. Φαίνεται όπως μπορείτε να δείτε στο πάνω αριστερό μέρος κάτι σαν δαχτυλιές.

Μάλιστα αυτές τις μέρες όλο το σκούπιζα με την μπλούζα μου αντανακλαστικά και πριν λίγο πήγα και πήρα ένα νωπό Vetex και το πέρασα γιατί φαντάστηκα ότι κάτι ίσως έχει κολλήσει. Είδα ότι είναι μέσα από την οθόνη αυτό.

 

Κάτι παρόμοιο έχω παρατηρήσει και στην οθόνη του PC. Το άσπρο σε πολλά σημεία δεν είναι άσπρο ειδικά αν αλλάξεις γωνία θέασης (πάνω κάτω). Είναι και εκεί σαν βρώμικο.

 

 

Να κάτσω και να ασχοληθώ με RMA; 3 μήνες το έχω σχεδόν το μηχάνημα.

 

Ευχαριστώ.

 

Edit:

http://forums.macrum...ad.php?t=861355

Εδώ ο άνθρωπος έχει τραγικό πρόβλημα. Δεν είναι έτσι, αλλά βλέπω ότι και αυτό είναι ακόμα ένα θέμα της οθόνης.

http://nanchatte.wordpress.com/2011/03/15/imac-27-recurring-dirty-dark-patches-screen-problem/

Και εδώ το πρόβλημα είναι τραγικό. Μάλλον έχει να κάνει κατά την συναρμολόγηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι απίθανο χωρίς να έχεις το παραμικρό προβλημα να θες να έχεις! Ειλικρινα. Φίλε σύνελθε, το μηχανάκι σουβείναι οκ. Δεν έχεις δει χειρότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι ίσως να βιάστηκα να ανοίξω το Topic. Πράγματι υπάρχουν πολύ χειρότερα και πάρα πολλά. Από την άλλη όμως, το πρόβλημα υπάρχει, δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου.

Θέλω να σου πω ότι πρώτα το είδα στο δικό μου και μετά Googlαρα. Δεν είδα ότι το έχουν άλλοι και το βρήκα και σ' εμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει φίλε αλλά σε πιο έντονη μορφή. Αυτό είναι σε απόλυτα φυσιολογικά επίπεδα. Αν πας να σου αλλάξουν πάνελ, θα φύγεις με την ίδια φόρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το χειρότερο όμως είναι να έχεις πρόβλημα και να εθελοτυφλείς και δεν μιλάω για αυτό το συγκεκριμένο..

Φίλε @Heatspreader παρακολούθησε το και αν χειροτερέψει τότε είναι το γνωστό πρόβλημα.. Επειδή προέρχεται από υπερθέρμανση δεν ξυπνάς ένα πρωί και το βλέπεις μπροστά σου απλά προχωράει σιγά σιγά. έχω το ίδιο σε μια LG ΤV και το ξέρω. το έχεις μόνο 3 μήνες όπως είπες. Παρ'ολα αυτά σίγουρα όλοι θέλουμε να μην είναι κάτι τέτοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πριν ένα χρόνο ακριβώς παρατήρησα και εγώ το ίδιο στον δικό μου μετά από 6 μήνες. Το έστειλα και μου άλλαξαν οθόνη. Γνώμη μου αστο ακόμα και κάνα μήνα πριν κλείσει ο χρόνος στείλτο να σου αλλάξουν οθόνη. (τσίμπα και το apple care, εγώ είχα ενα πακετάκι απ τα μουλτιράμα για το τρίχρονο...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να το παρατήρησα αυτές τις μέρες, αλλά μπορεί να το είχα και από την αρχή.

Άλλαξα και θέση στον iMac στο γραφείο. Δεν μπορώ να δώσω σίγουρη απάντηση δηλαδή.

 

Η αλήθεια είναι ότι μετά από ότι διάβασα στο Google δεν θα ασχοληθώ. Το πρόβλημα είναι σε τόσο μεγάλη έκταση και ένταση, ταλαιπωρεί τόσους χρήστες, που αν θέλετε, ευθύνη έχει αυτός που το αγοράζει πριν το ψάξει. Φταίει και ως ένα βαθμό η παραπληροφόρηση των Forums. Θυμάμαι πριν πάρω τον iMac που κατηγορούσα τις οθόνες τους. Έλεγα ότι έχουν Bleeding σε μεγάλο βαθμό. Έβγαιναν κάποιοι και έλεγαν ότι κάποτε υπήρχαν αυτά κλπ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια σε κάποια πράγματα. Δεν βγήκε κάποιος όταν έλεγα αυτά να πει, ναι και εμφανίζουν και μαύρες κηλίδες, η φωτεινότητα κάνει κόλπα, κλπ. Υπήρχαν οι γνωστοί Haters που ασχολούνταν γιατί κοστίζει τόσο το σύστημα και δεν παίζει παιχνίδια.

 

Παρόμοιο παράδειγμα και με τις Plasma Tv. Οι περισσότεροι κάθονται και αναλύουν το image burn/retention. Δεν κάνουν για παιχνίδια και άλλες τέτοιες μπούρδες. Στην ουσία πρόβλημα δεν υπάρχει αν δεν αφήσεις μία σταθερή εικόνα και πας διακοπές. Μετά από λίγη ώρα σε κάποιο κανάλι με Fullscreen, το είδωλο θα έχει εξαφανιστεί.

Κανείς δεν έκανε όμως κουβέντα για το dithering και το Floating Black. Ο λόγος; Ο κάθε παπάρας, χωρίς να γνωρίζει γράφει, αναπαράγοντας ότι διαβάζει σαν παπαγάλος.

 

Το ίδιο και με το iPhone. Μας είχαν πρήξει με την κεραία και ότι χάνει το σήμα. Οι περισσότεροι φίλοι μου και η κοπέλα μου έχει iPhone δεν έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα.

Οι Haters τον χαβά τους. Από την άλλη όμως και αυτοί που υποτίθεται ότι γνωρίζουν δεν βγήκαν να πουν ότι πρόβλημα με την κεραία δεν υπάρχει, αλλά μεγάλο πρόβλημα αποτελούν τα κάκιστης ποιότητας ακουστικά τα οποία χαλάνε σαν να είναι πανηγυριώτικα και κοστίζουν 30€.

 

Το ίδιο και με το Bottleneck και άλλα πολλά. Είναι θέμα χαρακτήρα από εκεί και πέρα και πόσο ξέρεις τι γράφεις.

 

Αν συμβεί κάτι και χρειαστεί να το πάω με την εγγύηση θα κοιτάξω και αυτό. Ελπίζω να μην χρειαστεί βεβαίως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρίν 3ς μέρες έγραφα εδώ μέσα για το πρόβλημα με τις οθόνες LED, δεν ειναι πρόβλημα συναρμολόγησης. αν ψάξετε forum είναι άτομα που έχουν αλλάξει 2 & 3 φορές και το πρόβλημα ξανά παρουσιάζετε, έχει να κάνει με την υπερθέρμανση και τη LED τεχνολογία.

 

τα τζιμάνια της Apple μας λένε μην τα ζορίζουμε τα μηχανήματα απο την άλλη (πραγματικά πόσο ακόμα θα γελάω με αυτή την εταιρεία, μια κρατήστε το κινητό έτσι μια αλλιώς, μια μην πουσάρετε μηχανήματα 2000ευρώ). το έχει κανονικά documented το πρόβλημα παρολαυτά, ακόμα να υπάρξει replace program σε άτομα που την έχουν πατησει είδη και είναι εκτός εγγύησης που και ακόμα εκεί μπορεί άνετα να λέει για κάπνισμα στο χώρο και άλλα τέτοια ωραία.

γιατί και applecare plan να έχεις κάποτε θα τελειώσει, τι κάνεις μετά; έφυγε όλο το μηχάνημα, ποιος θα το αγοράσει όταν αποφασίσεις να το πουλήσεις;

 

 

τι λες ρε headspreader? εγώ εγώ έχω ευθηνή; η ίδια η εταιρία που πουλάει προβληματικά πράγματα;

στη τελική εγώ οταν πήρα τη 24LEd δεν είχανε σκάσει πολλά τέτοια προβλήματα, άρα με καταδικάζεις και εμένα σε αυτό που ειπες, είναι τελείως λάθος η σκέψη σου.

 

άλλο βλέπω ότι έχει αδύναμη κάρτα άρα συνεπάγω οτι δεν θα ειναι ζόρικο μηχάνημα για παιχνίδια και άλλο να μου πασάρεις ελαττωματικό hardware και δεν το παραδέχεσαι η να λες να μην το πουσάρω όσο γουστάρω και όσο θέλω (στη τελική πάλι πρόβλημα τις εταιρείας είναι που δεν δοκίμασαν τα μηχανήματα πριν βγουν στην αγωρά και πως συμπεριφέρονται σε όλες τις συνηθήκες)

 

πηγαινε για replace, το πρόβλημα θα επεκταθεί και πραγματικά απορώ που κάθεσαι και το σκευτεσαι η δικαιολογείς τη κωλο εταιρία και τους haters, προφανώς

 

νιώθεις λίγο "αδικημένος" να στο πω στη καλύτερη και μου μιλάς να χαμηλώσω brightness και ιστορίες για κάτι που δεν δημιούργησα εγώ ή εσύ;

 

θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά. η εταιρία χάλασε, μηδεν σεβασμός προς το πελάτη και τα υπέρογκα ποσά που ζητάει για ένα γελοίο πλέον λειτουργικό που τίποτα παραπάνω δεν έχει να προσφέρει απο τον ανταγωνισμό, παρά μόνο για παιδάκια (βλ. lion & mountain lion και διάφορα νταβαντζιλίκια να μην δίνει στους χρήστες το iCloud στο snow leopard ενώ τα 7άρια ήταν καθαρά ένα θέμα .exe (γα***νο μαρκετινγκ))

 

θυμηθείτε και τα καμένα logic board απο την 8600GT τις πηρε σχεδόν 3 χρόνια να βγάλει replace program.

θυμηθείτε και τα ματσουχίτα drive που ποτέ δεν έβγαλε replace γι αυτά, μετά τον 1 χρόνο ήταν να τα κάνεις κουμπαρά (ακόμα και με ελάχιστη χρήση).

θυμηθείτε πρόβλημα μπαταρίας ipod nano γενιάς 1 nano να βγάζει replace μετά απο τα 7 χρόνια.

 

 

 

στη τελική δεν έγινα hater γιατί το ήθελα αλλά γιατί με ανάγκασε η ίδια η εταιρεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όλα έχεις δίκιο εκτός από το λειτουργικό που κερδίζει συνεχώς έναντι των απαραδέκτων Win που και i7 να έχεις και SSD να έχεις αυτά θέλουν τον..... χρόνο τους. αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό..

 

Εμείς φταίμε για άλλον λόγο .. δεν θέλουμε να ακούσουμε αυτά που γράφονται βαφτίζοντας hater οποίον έχει άλλη γνώμη,και γιατί όλοι αυτοί οι χρήστες δεν έκαναν μια μαζική προσφυγή για να αποζημιωθούν.. παρά πληρώνουν και ξανά πληρώνουν applecare κ @@ μαντολες.. Εγώ έχω ένα φιλαράκι που μου έδειξε ένα πάκο χαρτιά με αντικαταστάσεις στο τέλος τον πούλησε κ καλά έκανε..

 

Εγώ βαρέθηκα όλες αυτές τις Ιστορίες πραγματικά πόσο μάλλον που τώρα δεν περισσεύει δεκάρα για πέταμα.

Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε ένα reset αλλά αυτή την φορά όχι στον υπολογιστή μας αλλά στις αξίες μας,και στα πράγματα που πραγματικά χρειαζόμαστε για να είμαστε χαρούμενοι και χαμογελαστοί .. όλοι μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι λες ρε headspreader? εγώ εγώ έχω ευθηνή; η ίδια η εταιρία που πουλάει προβληματικά πράγματα;

στη τελική εγώ οταν πήρα τη 24LEd δεν είχανε σκάσει πολλά τέτοια προβλήματα, άρα με καταδικάζεις και εμένα σε αυτό που ειπες, είναι τελείως λάθος η σκέψη σου.

Ότι φταίει η Apple δεν το αναφέρω γιατί εννοείται. Από τα imac 24" υπάρχει αυτό το πρόβλημα μαζί με άλλα. Δεν έχουν φτιάξει το Voice Recorder στο iPhone από εποχές 3G.

Φταίνε όμως και αυτοί που κρύβουν την αλήθεια ή δεν σκέφτονται ας το πούμε λίγο πιο ανοιχτά. Αν για παράδειγμα αρχίσω και βρίζω την Apple και την μηδενίσω επειδή έχει αυτά τα προβλήματα με την οθόνη, δεν πρόκειται να με πάρει κάποιος σοβαρά και κατ' επέκταση να προστατευθεί. Αν αναγνωρίζεις τα καλά, αλλά και τα κακά στο κάθε τι, μπορείς να έχεις μία πιο σωστή άποψη και ο άλλος να κάτσει να σε ακούσει.

Όταν ένα Topic για Apple γεμίζει με κομπλεξικούς που το πιο κοντινό σε μήλο που έχουν δει, είναι αυτό της λαϊκής και εκφέρουν άποψη, δημιουργώντας ένα απέραντο χάος και σύγχυση, διώχνουν μέλη που ίσως γνωρίζουν και θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά και γεμίζουν με άχρηστες πληροφορίες τα εν λόγο Topics. Δεν υπάρχει με λίγα λόγια σωστή πληροφορία.

 

Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές στο Apple Section του Insomnia, για να γράψεις, να πρέπει να έχεις Serial Number από κάποια συσκευή. Δεν θα μπορούσαν βέβαια να ρωτάνε κάποιοι που δεν έχουν.

 

 

Εμείς φταίμε για άλλον λόγο .. δεν θέλουμε να ακούσουμε αυτά που γράφονται βαφτίζοντας hater οποίον έχει άλλη γνώμη

Μα ο Hater θα σου πει ότι δεν έχει καλή κάρτα γραφικών και είναι κοροϊδία που έχει τόσα λεφτά και με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις PC. Αυτή η "πληροφορία" είναι τελείως άχρηστη. Εγώ Mac έχω και ρωτάω γι' αυτό και ποια λύση μπορεί να υπάρξει ή γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι σαν να πηγαίνω σε Topic με Hardware PC και όταν βλέπω BSOD, να τους λέω πάρτε Macintosh. Ο άνθρωπος που έχει BSOD, θέλει να έχει το PC, γιατί προφανώς το χρειάζεται για κάποιους σεβαστούς λόγους και πρέπει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του.

 

,και γιατί όλοι αυτοί οι χρήστες δεν έκαναν μια μαζική προσφυγή για να αποζημιωθούν.. παρά πληρώνουν και ξανά πληρώνουν applecare κ @@ μαντολες.. Εγώ έχω ένα φιλαράκι που μου έδειξε ένα πάκο χαρτιά με αντικαταστάσεις στο τέλος τον πούλησε κ καλά έκανε..

Και εγώ έχω φίλο που πούλησε iMac 24" λόγω έντονου Bleeding.

Προσωπικά είμαι μέσα στο να γίνουν προσφυγές από πολλούς χρήστες. Όχι επειδή έχω απογοητευτεί, αλλά επειδή μου αρέσουν τα συστήματα που βγάζει η Apple και θα ήθελα τα επόμενα να μην έχουν παρόμοια προβλήματα μιας και είναι πιθανό να έχω ένα από τα επόμενα που θα υπάρξουν.

 

Εγώ βαρέθηκα όλες αυτές τις Ιστορίες πραγματικά πόσο μάλλον που τώρα δεν περισσεύει δεκάρα για πέταμα.

Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε ένα reset αλλά αυτή την φορά όχι στον υπολογιστή μας αλλά στις αξίες μας,και στα πράγματα που πραγματικά χρειαζόμαστε για να είμαστε χαρούμενοι και χαμογελαστοί .. όλοι μας.

Μπορώ να σου πω αρκετά πράγματα που με χαλάνε στο iPad, στο iPhone και στον iMac. Ένα πολύ σοβαρό για παράδειγμα είναι ότι τόσο το iPad, όσο και ο iMac, στον Safari κάνουν Refresh τις σελίδες. Για να μην τα πουλάω όμως, σημαίνει ότι με υπερκαλύπτουν σε κάτι άλλο. Δεν είμαι μαζοχιστής.

 

Ένας φίλος με 27άρι iMac το πήγε 3 φορές πίσω και πάλι τα ίδια μετά από λίγο καιρό ξαναμφανιζόταν. Παίζει να είναι της Τεχνολογίας.

Κάτι τέτοιο μου μυρίζεται και εμένα γι' αυτό κάθομαι στ' αυγά μου. Εκεί που δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, να πας να το αλλάξεις και μετά από λίγο καιρό να είναι χειρότερα τα πράγματα.

Πραγματικά δεν τραβάω ιδιαίτερο ζόρι με τις μαυρίλες, αλλά είναι το γαμώτο. Ο Jobs έλεγε αυτό είναι μαλακία και το άλλο είναι μαλακία και όλο έκρινε άσχημα τα πράγματα και τις προσπάθειες άλλων εταιριών και των προγραμματιστών του. Θα ήθελα να πάω να του το δείξω αυτό και να του πω, "αυτό δεν είναι μαλακία Steve;".

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο εκνευριστικό είναι ότι έχει κ την τεχνογνωσία και την καινοτομία και την ανεξαρτησία κ την αισθητική αυτή η εταιρία και αντί να σου παράγει 1ης και μόνης μακράν απ'ολους τους ανταγωνιστές σειρές προϊόντων φτιάχνει κινεζιες απλά για να στα πάρει..

 

Για μένα haters δεν υπάρχουν.. από και προς καμιά πλατφόρμα. Άνθρωποι που έχουν προτιμήσεις διαφορετικές υπάρχουν.Δεν μπορείς λογικά να μισείς κάτι που δεν σ'ενδιαφερει η που δεν σου έκανε κανένα κακό.. Αυτά είναι κατασκευάσματα των χρηστών σε ένα forum προς βρώσιν. Όλοι είμαστε εν δυναμη πελάτες τους και όλοι συμπονάμε τον φίλο όταν έχει πρόβλημα κ δεν του λέμε βλάκα καλά να πάθεις..

Απλά το μόνο που έχει αξία να πούμε εδώ είναι ότι αν εμείς ήμασταν πιο λογικοί,αν δεν αγοράζαμε αυτοί τότε θα αναγκάζονταν να βγάλουν καλό και απροβλημάτιστο υλικό..

Το Mac pro το έχει ξεχάσει και από εκεί διαπιστώνει κανείς ότι πάει να τα πάρει από την μάζα και ότι δεν την ενδιαφέρει να παράγει τον καλύτερο υπολογιστή που είχε κ έχει παραχθεί συνολικά από εταιρία.

Αν υπάρχουν 5 haters αυτοί να είσαι σίγουρος ότι είναι μέσα στην εταιρία ίσως στο department servis.. :P

 

Τεσπα καλά ξεμπερδέματα ελπίζω όλα να πάνε καλά και ίσως είσαι τυχερός να προλάβεις να στον αντικαταστήσουν με κάποιον της καινούριας σειράς με τον νέο σχεδιασμό αν και έχω καιρό ν'ακουσω νέα και γι'αυτο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν haters aside, το πρόβλημα είναι γνωστό. Στους νέους iMac μάλλον θα έχει λυθεί μια και το design τους είναι καιρός να αλλάξει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

 

Έχω τον 27άρη από τις 6 Ιουνίου 2011 και μάλιστα τον έχω σκίσει σε ότι μπορεί άνθρωπος να φανταστεί. Ειδικά όταν τον πρωτοπήρα καλοκαίρι, η πίσω αλουμινένια πλευρά ήταν φούρνος. Και μια και το πρόβλημα είναι από θερμοκρασία (πιθανότατα) η λύση λέγεται smcfancontrol. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, το κατεβάζεις και ρυθμίζεις τους ανεμιστήρες όπως θες ανάλογα με την εποχή και τι κάνεις.

 

Έχω τρία προφίλ, αθόρυβο, (το λειτουργώ τώρα που έχει χιονάκι και απλά σερφάρω) winter (από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο θα πάει) όταν κάνει κάτι βαρύ και summer (για τους μήνες του καύσωνα). Ο θόρυβος από τα ανεμιστήρια είναι αυξημένος (καμία σχέση με το pc που είχα μέχρι τώρα βέβαια) αλλά η πίσω πλευρά απλά ζεσταίνεται και δεν ξεθερμάει. Οπότε 9 μήνες σκληρής χρήσης κανένα πρόβλημα. Σημειωτέον έχω το μοντέλο με την 6970 και τον i7 όπου είναι top στην θερμική παραγωγή.

 

Με την εγγύηση δεν θα έχεις πρόβλημα, θα σου αλλάξουν την οθόνη, τσίμπα και ένα apple care (για να έρθουν να στο πακετάρουν και να στο ξαναφέρουν κιόλας διότι είναι βαρύ μηχάνημα πανάθεμάτο) και λιώστο αλύπητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται η χρήση 3rd party προγραμμάτων για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία ενός υπολογιστή 2000 ευρώ. Όταν αγοράζω κάτι απαιτώ να λειτουργεί "από το κουτί" και ειδικά σε προϊόντα που πολυδιαφημίζουν το δόγμα του "just works".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται η χρήση 3rd party προγραμμάτων για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία ενός υπολογιστή 2000 ευρώ. Όταν αγοράζω κάτι απαιτώ να λειτουργεί "από το κουτί" και ειδικά σε προϊόντα που πολυδιαφημίζουν το δόγμα του "just works".

Πες τα ρε φιλε!

Και 500€ να είχε. Αν χρειάζεται σκάλισμα κάτι για να δουλέψει σωστά, τότε άστο. Φυσικά και δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο με ανεμιστήρες.

 

Το πιο εκνευριστικό είναι ότι έχει κ την τεχνογνωσία και την καινοτομία και την ανεξαρτησία κ την αισθητική αυτή η εταιρία και αντί να σου παράγει 1ης και μόνης μακράν απ'ολους τους ανταγωνιστές σειρές προϊόντων φτιάχνει κινεζιες απλά για να στα πάρει..

rolleyes.gif

 

 

Τεσπα καλά ξεμπερδέματα ελπίζω όλα να πάνε καλά και ίσως είσαι τυχερός να προλάβεις να στον αντικαταστήσουν με κάποιον της καινούριας σειράς με τον νέο σχεδιασμό αν και έχω καιρό ν'ακουσω νέα και γι'αυτο..

E; unsure.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...