Προς το περιεχόμενο

Intel: 160 νέα Ultrabooks και Tablets τους αμέσως επόμενους μήνες


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακοινώνοντας έσοδα 13.5 δις δολαρίων και κέρδη 2.8 δις, η Intel παρουσίασε για ένα ακόμη τρίμηνο αρκετά ικανοποιητικά οικονομικά αποτελέσματα, δίνοντας και μια εικόνα για την αγορά των προσωπικών υπολογιστών τώρα αλλά και στο τι έρχεται τους αμέσως επόμενους μήνες.Με βάση τις δηλώσεις του πρόεδρου της Intel, Paul Otellini, οι πωλήσεις ultrabooks είναι αυτές που ενισχύουν τις πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένονται 140 νέα μοντέλα που θα στηρίζονται στην αρχιτεκτονική Ivy Bridge. Από αυτά, 40 θα διαθέτουν οθόνη αφής και πολλά άλλα θα είναι σε θέση να μεταμορφώνονται σε διαφορετικό είδος υπολογιστή όπως πχ σε tablet.

 

 

Αναφορικά με την κατηγορία των tablets, η Intel ενημέρωσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε 20 νέα μοντέλα που θα τρέχουν φυσικά τα νέα Windows 8 και θα στηρίζονται κυρίως στο Atom SOC "Clover Trail" αλλά και στη σειρά Core. Σύμφωνα με τον Otellini, οι τιμές των ultrabook το προσεχές Φθινόπωρο θα ξεκινάνε από τα $699 ενώ το 2013 θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα γενιά των επεξεργαστών Atom οι οποίοι θα αποτελέσουν το όπλο της Intel στις κατηγορίες των tablet και smartphone, δύο κατηγορίες που η εταιρεία έχει ελάχιστη παρουσία.

 

 

Link.png Site: intel

 

Πατήστε εδώ να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρεπει να κανουν κατι γρηγορα Ιντελ και Microsoft γιατι η επελαση του Android στα tablet μολις ξεκινησε και τα Ipad εχουν γινει must. Αν συνεχιστει αυτο μεσα σε λιγα χρονια ο συνασπισμος WinTel θα χασει η κυριρχη θεση που κατεχει σε μεριδιο αγορας εδω και 25+ χρονια με καταστροφικες συνεπειες στα οικονομικα τους αποτελεσματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το android δεν εχει τυχει στην αγορα των tablet.Οι επιδοσεις τους ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με τα smartphone,στο λεω εγω που εχω 2 android κινητα.

Η Apple και η MS θα κυριαρχησουν στην αγορα στα επομενα χρονια.

Και δεν θα επελαγα ποτε android tablet με μηδενικη υποστηριξη σε εφαρμογες τις προκοπης.

Για τα ipad δεν το συζηταω,η Apple θα ειναι κυριαρχη και τα επομενα χρονια

Για τη MS μονο και μονο που τα x86 tablet θα τρεχουν full windows 8 αρκει απο μονο του για να σταθει στην αγορα και μην ξεχνας τη πληθωρα απο μοντελα που θα βγουν μεχρι τα χριστουγεννα(Sony,Dell,HP,Samsung,Asus,Toshiba,Lenovo,Nokia κ,α)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που πιστευω εγω για τα Android tablet ειναι οτι εχουν αποτυχει κυριως λογω υψηλης τιμολογισης η οποια ηταν πολυ κοντα στο πολυ καλυτερο ipad οποτε του εδινε πραγματικο πλεονεκτημα. Οι developers για να φτιαξουν εφαρμογες πρεπει να δουν υψηλες πωλησεις και αυτο μονο τα android smartphone το εχουν μεχρι τωρα γιαυτο και οι περισσοτερες εφαρμογες βγαινουν με γνωμωνα την μικροτερη οθονη αυτων. Τωρα που βγηκε το Nexus 7 και θα ακολοθησουν και αλλαξιολογα tablets σε χαμηλη τιμη η διείσδυση θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερη και ισως αντιστραφουν τα πραγματα και στις εφαρμογες. Ας μην ξεχναμε οτι οι ισσοροπιες στον χωρο της τεχνολογιας ειναι πολυ ευκολο να ανατραπουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημάδια άλλων εποχών αλλα τα ταμπλετ ακόμα παραμένουν πανάκριβα...

Βασικά δεν έχουν παντού κρίση...

Δυστυχώς εμείς έχουμε τη χειρότερη.... Και είμαστε στην καλύτερη περίπτωση μια κουτσουλιά στον παγκόσμιο χάρτη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...