Προς το περιεχόμενο

Προσοχή με τους απατεώνες παρόχους μας.


Nahock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έληξε το δωδεκάμηνο συμβόλαιό μου στη wind και ανανέωσα μετά από ενημέρωσή τους πως θα πληρώνω τα ίδια για τις ίδιες υπηρεσίες για έναν ακόμα χρόνο. Τελικά με χρεώνουν 4.5€ παραπάνω στον επόμενο λογαριασμό για μια υπηρεσία που μου την διέθεταν δωρεάν για έναν χρόνο αλλά δεν την ανανέωσαν στο νέο συμβόλαιο. Τους λέω φυσικά πως αρνούμαι να πληρώσω αφού δεν έχω ενημερωθεί.

Η απάντηση που έλαβα από την τηλεφωνήτρια προφανώς στηρίζεται στην εκπαίδευση που έχουν κάνει σε αυτόν τον άνθρωπο, αλλά βέβαια και από το επικοινωνιακό του ταλέντο, η εκπαίδευση όμως φτάνει από μόνη της απ’ ότι φαίνεται μιας και επαναλαμβάνουν τα ίδια επιχειρήματα διαφορετικοί άνθρωποι και επιμένουν στις ίδιες μεθόδους που μας βγάζει στο συμπέρασμα πως είναι αποδοτικά και πείθουν τους πελάτες που παραπονιούνται.

 

-Η δωρεάν υπηρεσία ήταν για έναν χρόνο και από δω και στο εξής θα την πληρώνεται, εάν δεν την θέλετε μπορούμε να την ακυρώσουμε.

          -Και τα 4.5€ θα τα πληρώσω;

-Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. (το υποστηρίζει αυτό που λέει με συγκεκριμένο επιχείρημα)

 

Επέμενα βέβαια πως αρνούμαι να πληρώσω και μετά από πολύ σπρώξιμο μου λέει πως θα καταγράψει ότι δεν έχω ενημερωθεί και θα το στείλει στα κεντρικά. –στους ημίθεους-

Τον επόμενο μήνα πάλι τα ίδια, ούτε καν ακυρώθηκε η υπηρεσία και με ξαναχρεώνουν για κάτι που δε έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ούτε τον προηγούμενο χρόνο που το είχα δωρεάν.

 

Η ΑΠΑΤΗ:  Η δωρεάν υπηρεσία αφορά επιπλέον δωρεάν λεπτά προς κινητά, σου την πασάρουν δωρεάν για ένα χρόνο και στον επόμενο σε χρεώνουν 4.5€ ανα μήνα. Όποιος προσέχει τον λογαριασμό του  το καταλαβαίνει από τον πρώτο μήνα, άλλοι ίσως ακόμα αργότερα. Όποιος παραπονιέται και δεν επιμένει θα πληρώσει τα 4.5€ ίσως και παραπάνω.

 

Εγώ αυτό το λέω εξαπάτηση, είναι μια από τις μεθόδους τους (έχω γνωρίσει και άλλες)  για να κερδίζουν περισσότερα, δεν είναι από λάθος και τύχη, είναι οργανωμένο, απατεωνιά.  Δεν υπάρχει έλεγχος απ’ ότι φαίνεται και κάνουν ότι γουστάρουν.

 

Αν κάτσεις και κάνεις τους υπολογισμούς θα δεις πως βγάζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ μόνο από την συγκεκριμένη απάτη.

 

Ό λόγος για το τόπικ είναι πως όλοι μας εδώ μέσα πληρώνουμε για μια γραμμή και νομίζω πως πρέπει να μιλάμε μεταξύ μας για τέτοια θέματα και να είμαστε ενημερωμένοι σε ένα βαθμό. –δε θα τρελαθούμε κιόλας-  

 

Δεν έχω σκοπό την δυσφήμιση μιας και όλες αυτές οι εταιρίες τα ίδια είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την στιγμή που εσύ δεν την χρειάζεσαι αυτήν την υπηρεσία και συνεχίζουν να σε χρεώνουν είναι απατεώνες και σίγουρα με αυτούς την έχει πατήσει πολύς κόσμος, δεν πρέπει να δείχνεις εμπιστοσύνη σε αυτούς 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περίπου τα ίδια έχω πάθει και εγώ Nachock . Ευτυχώς που ενημερωνομαστε στα forums και πλέον δεν μας τρώνε τζάμπα λεφτά . Η πολιτική της wind είναι σου δίνουμε ένα πακέτο σε καλή τιμή και μόλις περάσει ο χρόνος σου βάζουμε και τα επιπλέον ποσά και πλήρωνε . ευτυχώς 1,5 εβδομάδα έχω ακόμα συμβόλαιο με τη wind και θα αλλάξω πάροχο και δεν ξαναπάω ποτέ σε μια εταιρεία όπως η wind 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...