Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread


Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • viper2005

    3016

  • nicoc89

    2388

  • revolver1990

    1933

  • TriLoBiTe

    1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@Σληπνοτ δεν μπορει να το εννοεις :lol:

 

Αμέ. Ήταν μια εποχή που ακόμα έστελναν πιο ανάλαφρα τραγούδια και το riffάκι μένει εύκολα.

 

Με δοιαφορά στήθους ... της Μαντώ  είναι καλύτερο ... :rolleyes:

 

True.

 

Αν έκοβαν δυο τρεις σκηνές (και καλά αναδρομή στο παρελθόν) και το ονομαζαν "The bald killer with the hawaian t-shirt", προσωπικά δεν θα έβλεπα καμιά διαφορά. Δεν ήταν Max Payne κατ'εμε.

 

Τι να σου πω, με το Max Payne έπαθα πλάκα, το Max Payne 2 το πήρα από τους πρώτους και το τέλειωσα άυπνος, το 3 μου σπασε τα νεύρα από το πρώτο δεκάλεπτο.

 

Ιστορία αν το δεις στο youtube πολύ καλο, αλλά όπως έγραψα παραπάνω, δεν είναι Max Payne αυτό. Το ξεχείλωσαν και απλά εκμεταλλεύτηκαν το όνομα.

Paid killer/bodyguard που ξυρίστηκε και βρέθηκε να σκοτώνει καρτελ πίνοντας coctail σε ακριβά ξενοδοχεία και κότερα.

Και πάνω που λέω δεν βαριέσαι, γάμα το σενάριο, ας ευχαριστηθώ μπαμ μπουμ, δεν ξέρω πως γίνεται να χάλασαν ΣΤΟ MAX PAYNE τόσο πολύ το bullet time.

Έβαλαν ψαρωτικό blur και killcam, αλλά τις μισές φορές το στόχαστρο γύριζε σε περιοχές που δεν μπορούσες να πυροβολήσεις ή το όπλο ήταν άδειο, bullet times που κατέληγες σε κάδους, και φυσικά μπορεί να είχες καθαρίσει μισό οικοδομικό τετράγωνο, αλλά αν σκοτωνόσουν μισό χιλιοστό πριν το checkpoint, πάρτα όλα ξανά στη μαπα από την αρχή.

 

Α, το καλύτερο. Έβαλαν κάτι golden guns parts κρυμμένα σε διάφορα σημεία του χάρτη που αν τα βρεις όλα, φτιάχνεις χρυσό όπλο (!!) και κάνεις μεγαλύτερο damage (!!!). Κολλάει απόλυτα με την ιστορία. Χνουδόμπαλες power-ups και coins ξέχασαν να βάλουν κι έτοιμο το crash bandicoot candy crash saga.

 

Το MP είναι λατρεμένη σειρά. Το 1 είχα σταμπάρει να το παίξω από πριν πάρω το πρώτο pc και όταν κατάφερα να το τρέξω (1 μήνα μετά) ένιωσα μεγάλο δέος. Το 2 το τσίμπησα κι εγώ κατευθείαν και πριν παίξω το 3 (περίμενα νέο pc που να το σηκώνει) έπαιξα τα προηγούμενα back to back. Το hype ήταν μεγάλο. Βέβαια είχα διαβάσει για το setting και ότι αυτή τη φορά το έκανε develop η Rockstar, οπότε ίσως να μου έκατσε πιο ομαλά η αλλαγή.

 

Όσον αφορά τον ίδιο το Max, σίγουρα είναι αλλαγμένος, αλλά μέχρι ένα σημείο το δικαιολογώ. Είναι αναμενόμενο να αλλάξει σκηνικό και βάση story, ήθελε να ξεφύγει από το παρελθόν. Τα trademark comic panels λείπουν όντως, από την άλλη όμως δε θα ταίριαζαν στο συγκεκριμένο game που έχει πιο φωτεινή ατμόσφαιρα, που τρέχεις σε πολυτελείς ουρανοξύστες μέρα μεσημέρι ή περιπλανιέσαι σε πολύχρωμες φαβέλες. Σίγουρα διαφορετικό απ' ότι συνηθίσαμε στα 2 προηγούμενα, αλλά έχει και το chapter που είπαμε με την επιστροφή στα παλιά και κάνει ένα μικρό tribute. Ακόμα και τα πολλά cutscenes για τα οποία είχα ακούσει/διαβάσει παράπονα δε με χάλασαν τελικά. Τα collectible golden guns τα βρήκα κι εγώ χαζά, αλλά είναι καθαρά optional.

 

Όσο για τα mechanics που λες, δε θυμάμαι να έχω τέτοια θέματα. Μήπως είχες αφήσει ενεργοποιημένο το auto aim και δεν το παρατήρησες; Γενικά κάποια από τα mechanics του (auto aim που είπα, το last man standing που βάλανε, τα σπαστικά checkpoints που λες) είναι καλώς ή κακώς το standard στα action πλέον και τα βάζουν έτσι κι αλλιώς. Το cover system του πάντως το βρήκα αρκετά καλό, η Rockstar πιστεύω πως σε αυτό που κάνει, είναι καλή. Για να απαντήσω και στον De@th L0rd, το MP3 το θεωρώ ένα πολύ καλό action παιχνίδι, που σε σημεία ξεφεύγει πράγματι από το πνεύμα του χαρακτήρα (έχει συγκεκριμένα σημεία σε chapters που νομίζεις ότι παίζεις με τον Bruce Willis), αλλά σίγουρα αξίζει το play, αν όχι για την ολοκλήρωση της ιστορίας του Max, για την εμπειρία τουλάχιστον. Το πόσο (και αν) θα ξενερώσεις εξαρτάται από το τι περιμένεις από πριν σε συνδυασμό με το πως έχεις συνδέσει τα πράματα από τα 2 προηγούμενα.

 

BTW, μου άρεσε και το reboot του TR, που έφαγε κι αυτό κράξιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει περάσει μία ώρα Trilobite και ακόμα περίμενω την απόφαση σου. :cry:

 

Eγώ πόσες ώρες σου ζήτησα μωρή τρελοπανθέρα; 13... 13 τιμημένες ώρες για να πάρεις την απάντηση τη σωστή. 23 έχουν περάσει αλλά απάντηση μην περιμένεις. Κάνε ό,τι σου κατέβει... Να μάθετε να ακούτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωστόσο και γω δεν έχω ακουμπήσει το MP3 ακόμα γτ δεν είχα pc όταν βγήκε.

To max payne είναι το noir, το crime και ο max σαν χαρακτήρας αν τα βγάλεις αυτά έχεις το 3?

Αν ναι τότε ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωστόσο και γω δεν έχω ακουμπήσει το MP3 ακόμα γτ δεν είχα pc όταν βγήκε.

To max payne είναι το noir, το crime και ο max σαν χαρακτήρας αν τα βγάλεις αυτά έχεις το 3?

Αν ναι τότε ευχαριστώ δεν θα πάρω.

 

Μια χαρά crime και Max (απλά λίγο μεγαλύτερο και αλλαγμένο) έχει το 3. Noir μάλλον όχι.

 

Επίσης μαθαίνεις και λίγα απαραίτητα Πορτογαλικά:

ay caralho

filho da puta

tranquilla (πολύ πριν το σαχλό τραγουδάκι)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αααα επίσης να πω ότι όταν έλεγα τις προάλλες για την κομματάρα της britney, εννοούσα αυτήν την εκδοχή. Δεν ήξερα ότι το original είναι άλλο.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Wtf, ούτε 5 ωρες ύπνος.

 

Μέρες

κ εσύ?

πήγα για προπόνηση με 4? ώρες ύπνο . να μου έρχεται για κάποιο λόγο να ξεράσω οταν ξύπνησα και μέχρι τις 10+ δεν ειχα ξυπνήσει πραγματικά ,έφευγαν τα χέρια μου σαν παρασάνταλο , αφου σε μια φάση εκει που άλλαζα έριξα το μπουκάλι με το νερό κ έλουσα λίγο ποιο πέρα απο εκει που ειχα ακουμπήσει τα ρούχα μου,, αμα ειχα ρίξει τον καφέ χέσε μέσα

 

αλλα 90kg ίσιος πάγκος μετά απο επικλινή στα 80. αυτό ειναι το περίεργο , καμια φορά φουσκώνει ο κώλος μας ύπνο και μετά blue balls , άλλες άυπνος και εισαι κομπλέ απο δύναμη κ ενέργεια 

 

θα κοιμηθώ νωρίς σημερα να έρθω στα ίσια μου γιατι και τις δύο προηγούμενες εβδομάδες το έκανα αυτό μέχρι να έρθει η παρασκευή αρρώστησα με πυρετό ...............................

 

 

Εν τω μεταξύ υπάρχει κόσμος που εξακολουθεί να πιστεύει οτι δεν κάνει να τρώς τυρί μαζί με ψάρι

 

#δενυπάρχεισωτηρία

λολ ? οσες φορές στην ζωή μου έφαγα ψάρι γιατι τα συχαίνομαι , ηταν παρέα με βραστά χόρτα + φέτα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...