Προς το περιεχόμενο

Ετοιμάζει smartwatch και η... HP


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η HP αναμένεται σύντομα να εισέλθει στην αγορά των smartwatches, και ξεκίνησε συνεργασία με ένα retailer με την ονομασία Gilt για τη κατασκευή ενός smartwatch συμβατού με συσκευές Android και iOS. Το κομμάτι της εμφάνισης και της αισθητικής, έχει αναλάβει ο αμερικανός σχεδιαστής Michael Bastian.Ο Bastian που είναι υπεύθυνος σχεδιασμού επέλεξε ένα στρογγυλό σχέδιο με κάσα 44 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι. Θα υπάρχουν τρία εναλλάξιμα λουράκια, σε μαύρο λάστιχο, καφέ δέρμα και πράσσινο νάυλον ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα μαύρο λουράκι σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

 

Ο σχεδιαστής λέει ότι ο σχεδιασμός είναι επηρεασμένος από τα πολυτελή αυτοκίνητα (και πιο συγκεκριμένα από το εσωτερικό τους όπως το ταμπλώ ή το φινίρισμα). Η HP όπως είναι φυσικό, θα αναλάβει όλα τα "έξυπνα χαρακτηριστικά" του ρολογιού, στα οποία θα περιλαμβάνονται ειδοποιήσεις για email, μηνύματα κειμένου και κλήσεις, μαζί με τα χειριστήρια ελέγχου για τη μουσική ή άλλες εφαρμογές.

 

Το smartwatch σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση για το κόστος του.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία θα βγει και το πρώτο ρολόι που υπερθερμαίνεται :P.

 

 

(Και το λέει περίφανος κάτοχος HP)με 

με μεγάλη οθόνη όμως θα έχεις και αντικολητικό τηγάνι ταυτόχρονα.

(άλλος περήφανος κάτοχος HP)

  • Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας δουμε που θα φτάσει αυτή η τεχνολογική στασιμότητα. Τα ίδια και τα ίδια με άλλη κάλυψη και σε άλλες συσκευές. Άντε να βγάλουν και έξυπνη κουζίνα, έξυπνα πλυντήρια γιατί είναι παλιομοδίτικο να μην τσεκαρει η νοικοκυρά το στάτους στο φβ καθώς κανει δουλειές.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραια ολα αυτα τα gadget! αλλα αναρρωτηθηκε κανεις τι ακτινοβολια βγαζει αυτο στο χερι;;οπως κ για το υποπτο ξεκλειδωμα με το δαχτυλικο αποτυπωμα; λες κ αν κλεψουν το iphone τον νοιαζει οι φωτο κ τα μνμ σου.. η θα το αφησει ανοιχτο για να τον καλεσεις και να τον εντοπισεις.. πιστευω πως δεν πρεπει να τα βλεπουμε ολα ακινδυνα κ αθωα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπράβο hp, ειδε οτι πολυς κοσμος προτιμάει τα στρογγυλά και πήγε και αυτη κατα εκει. μακαρι να βγουν περισσότερα.

 

τωρα αν ζεσταίνετε θα εχει αλλες εφαρμογες, π.χ. αντι για δόνηση/ηχο για κλήσεις θα ζεματάει και θα σου μυρίζει καμενο, οποτε λες, ωπ καποιος με παίρνει τηλέφωνο. και αρχιζεις να το φυσάς (ετσι απαντάς την κληση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παντοw θελω να δω την samsung να βγαζει ενα smartphone και ενα smartwatch τα οποια θα φορανε tizen, τα οποια θα ειναι Τ0ΟυΥΜπΑνΝαΑ και θα ερχονται στην ιδια συσκευασια! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν τη φοβάμαι την HP... Θα αποτύχει και σε αυτό τον τομέα.

 

πραγματικά αναρωτιέμαι, δεν βαρέθηκαν να μπαίνουν σε χωράφια άλλων και να τα κανουν μαντάρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...