Προς το περιεχόμενο

προσοχη


giorgos266

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια εδω και 3 με 4 μερες κανονισα με τον leonidas5612 να μου στειλει ενα παιχνιδι που ζητουσα. μου εστειλε μνμ πρωτος που ειχε το παιχνιδι για την ακριβεια το rocksmith.. μου εδωσε το λογαριασμο του εδωσα στοιχεια μου εδωσε τηλ ολα καλα σημερα ενας φιλος εκανε καταθεση στο ονομα μου γτ εγω δουλευα.. τον επερνα τηλ απο το πρωι και το ειχε κλειστο ενταξει λεω μπορει να δουλευει λεω.. μου εστειλε μνμ εδω στο φορουμ αν θελουν και οι διαχειριστες να το κοιταξουν μου εστειλε το τρακ του ελτα το οποιο τσεκαρα και δεν υπαρχει. του το λεω μου λεει οτι βαριεται να το κοιταξει. και σαν να μην εφταναν ολα αυτα με μπλοκαρε και ολας.. δυστηχως εχασα 30ε.. καλα να παθω... απλα προσεχτε οι υπολοιποι.. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αχ ρε γιωργο...κανεις καταθεση σε ατομο που εχει 3 θετικες αξιολογησεις κ ειναι μελος απο τον σεπτεμβριο του 2014??+ οτι εχει κ μια αρνητικη που λενε για απατη.

επισης δεν εχει καμια συμμετοχη σε θεματα του φορουμ κτλ.κριμα.να το δουν κ αλλοι χρηστες για να προσεχουν.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρίμα,τέτοια άτομα ούτε για φτύσιμο.

Όπως και με έναν τύπο και με 35 κιόλας θετικές πού δίνει ένα z3,και το έκλεισα αλλά φαίνεται επειδή το τηλέφωνο δεν ήταν άριστο όπως το ήθελα φαίνεται ότι εξαφανίστηκε,ούτε λέξη ούτε ακρόαση....

Πάλι καλά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπραβο στον (κυριο) εγινε πλουσιος τωρα σωθηκε ελυσε το οικονομικο του προβλημα.δε τρεχει τιποτα Γιωργο ολα εδω πληρωνονται.εσυ εχασες ενα μικρο ποσο η μεγαλο αναλογα την τσεπη σου αλλα αυτος εχασε την εμπιστοσυνη του κοσμου γιατι να εισαι σιγουρος τον ξερουν και οταν χρειαστει κατι κανεις δεν θα ειναι διπλα του.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Το συγκεκριμένο ΠΡΩΗΝ μέλος διατηρούσε τρεις λογαριασμούς: Leonidas5612, Leonidas5630 και dais5678. Με τους δύο πρώτους έβαζε αγγελίες και παράλληλα χρησιμοποίησε τον δεύτερο και τον τρίτο για να δώσει θετική αξιολόγηση στον πρώτο. 

 

Με μια γρήγορη παρατήρηση των nicknames φαίνεται κάτι παρόμοιο που ίσως έκανε ένα πιο πονηρεμένο μέλος να προσέξει. Προφανώς, σε καμία περίπτωση δεν ψέγω τον αγοραστή εδώ, απλώς φιλικές συμβουλές για να αποφεύγουμε τα χειρότερα. :)

 

Σε κάθε περίπτωση το θέμα έληξε με την οριστική απομάκρυνση και των τριών λογαριασμών. Συνιστούμε στα μέλη προσοχή και, σε περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συναλλαγή σας, την επικοινωνία σας με τις αρμόδιες αρχές (Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος), οι οποίες και θα σας κατευθύνουν υπεύθυνα. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...