Προς το περιεχόμενο

Πρώτη ματιά στο έξυπνο ρολόι της Huawei


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο φετινό MWC αναμένεται να δούμε τη νέα γενιά των έξυπνων ρολογιών τα οποία βασίζονται στην πλατφόρμα του Android Wear, με μερικούς νέους παίκτες να κάνουν την είσοδο τους στη νέα αυτή κατηγορία gadget.Ένας από αυτούς είναι και η Huawei η οποία αν και θα προχωρήσει το μεσημέρι στην επίσημη της παρουσίαση στα πλαίσια της έκθεσης, δε μπορεί να περιμένει και έτσι πριν λίγο δημοσιοποίησε δύο νέα βίντεο στα οποία βλέπουμε για πρώτη φορά την πρόταση της στα smartwatches, το Huawei Watch.

 

Από τις πληροφορίες που μπορούμε να συλλέξουμε από τα βίντεο, βλέπουμε ότι η Huawei έχει επιλέξει κυκλικό σχεδιασμό διατηρώντας την εμφάνιση ενός κλασσικού ρολογιού. ποιότητα κατασκευής από μέταλλο και ζαφείρι στην οθόνη και λουράκια για όλα τα γούστα.

 

 

Βασισμένο στην πλατφόρμα του Android Wear, φέρνει όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας όπως η εμφάνιση ειδοποιήσεων που λαμβάνετε στο smartphone σας, το ψηφιακό βοηθό Google Now, δυνατότητα αλλαγής εμφάνισης ρολογιού κ.α

 

Μένουν πολλά περισσότερα να μάθουμε γύρω από το Huawei Watch όπως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την αυτονομία και φυσικά την τιμή, στοιχεία για τα οποία θα χρειαστεί να κάνουμε λίγες ώρες ακόμη υπομονή μέχρι να έχουμε και την πρώτη μας επαφή.

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όμορφο

 

edit:

οτιδήποτε θυμίζει κλασικο ρολοι ειναι ομορφο, μην ξεχνατε ποσο κουλ εδειχνε το ρολοι του james bond, θυμαμε στο nighfire το έβγαζα ολο εξω και το έπαιζα χωρις λογο.

τα υβριδια (μηχανικο-smartwatch) ειναι ακομα καλύτερα αλλα και πανάκριβα :fear:

 

 

==============

 

αυτο που καπιοι μπαινουν σε ενα τοπικ ετοιμοι για ξυλο ποτε δεν το καταλαβα.. θυμιζει γυμνασιο-λυκειο που σουρχετε ο αλλος με τσαμπουκα για να παιξετε σφαλιαρες.. ψάχνονται για ξυλο καποιοι, ban και ξυλο

 

|

\/

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς ολες οι εταιρείες (με εξαίρεση την pebble) κινούνται προς την κατεύθυνση του κλαρινοκυριλέ dress. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά και να γεμίσει η αγορά με προτάσεις, ώστε να δούμε πιο σπορ υλοποιήσεις. Εντάξει, δεν ελπίζω σε υλοποιήσεις με εμφάνιση τύπου Submariner, αλλά τουλάχιστον, βρε αδερφέ, κινηθείτε προς την κατεύθυνση των G-Shock, τεχνολογικά δημιουργήματα φτιάχνετε στο κάτω κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"This video is private"

 

Το ίδιο λέει και σε εμένα, δεν μπορώ να δω τα βίντεο.

 

Τα κατέβασε η Huawei από το κανάλι της αλλά δε πειράζει, έχουν ανέβει από αλλού. Τώρα είναι οκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μερικές παρατηρήσεις:

1. Ο πρώτος τύπος δεν πέτυχε ακόμη τη προφορά του Ive.. 

2. Ο δεύτερος τύπος το ξεκινάει δασκαλίστικα το θέμα αλλά μετά το χάνει λίγο.. δηλαδή δεν μου εξηγεί γιατί πρέπει αναγκαστικά να το αγοράσω αλλιώς καταστράφηκε η ζωή μας.

3. Μια από τα ίδια με τα άλλα(;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...