Προς το περιεχόμενο

Η HTC παρουσίασε το νέο HTC One M9 [Video]


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρίς να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στην αισθητική και στον σχεδιασμό -άλλωστε η σχεδίαση του One M8 άρεσε πολύ στους χρήστες- και βελτιώνοντας την ναυαρχίδα της στα σημεία που "πονούσε", η γνωστή Ταϊβανέζικη εταιρεία παρουσίασε το νέο HTC One M9.Εξωτερικά, η συσκευή επιδεικνύει μοναδικό unibody μεταλλικό σχεδιασμό (από αλουμίνιο) και για πρώτη φορά στην βιομηχανία, χρησιμοποιείται φινίρισμα δύο χρωματικών τόνων στο ίδιο ακριβώς μεταλλικό στέλεχος. Το HTC One M9 στην έκδοση με την ασημένιου χρώματος "πλάτη" διαθέτει "χρυσό" χρώμα περιμετρικά για παράδειγμα. To HTC One M9 θα είναι διαθέσιμο στους χρωματισμούς Silver με φινίρισμα Rose Gold στην περίμετρο, Gun Metal Gray, έκδοση Gold (που έχει το ίδιο χρώμα στην περίμετρο) και Pink με Gold φινίρισμα στο πλαίσιο επίσης.

 

Η οθόνη του HTC One M9 είναι όμοια με εκείνη του HTC One M8, και έτσι έχουμε Super LCD3 (LCD IPS), 5,0 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920 pixels (441ppi). Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass.

 

 

Το νέο HTC One M9 βασίζεται στο κορυφαίο SoC της Qualcomm, Snapdragon 810 (Quad-Core ARM Cortex A57 2,0GHz και Quad-Core A53 1,5GHz με 64-bit υποστήριξη, Adreno 430 GPU και 4G LTE Cat.6 ή Cat.9 modem ανάλογα με την περιοχή) το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 128GB. Φυσικά υποστηρίζει Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot, Bluetooth 4.1, GPS (A-GPS, Glonass) ενώ διαθέτει και FM radio. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2840mAh.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στο πίσω μέρος, το HTC One M9 διαθέτει κάμερα με αισθητήρα BSI 20 Megapixels (λέγεται ότι ο αισθητήρας είναι κατασκευασμένος από την Toshiba) που τοσύστημα φακών που προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι και συνοδεύεται από Dual Tone LED flash.

 

Αναρωτιέστε που πήγαν τα... "ultrapixels"; Μετακόμισαν στην πρόσοψη και στον αισθητήρα της δευτερεύουσας κάμερας (4MP, UltraPixel camera), η οποία σύμφωνα με την HTC προσφέρει εξαιρετικές ευρυγώνιες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στην πρόσοψη, το κινητό διαθέτει επίσης δύο ηχεία, και το χαρακτηριστικό BoomSound έχει βελτιστοποιηθεί με την βοήθεια της Dolby (Dolby Surround Sound).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όσο αφορά στο λογισμικό, την βάση αποτελεί το Android 5.0 Lolipop, ενώ από πάνω η εταιρεία έχει προσαρμόσει το δικό της Sense UI.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Προσφέρεται υποστήριξη για θέματα/ ταπετσαρίες ενώ υπάρχει ένα widget που δείχνει εφαρμογές που βασίζονται στην τοποθεσία, μία νέα εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας με εφέ όπως double exposure, καθώς και δυνατότητα "streaming" μουσικής ή άλλου περιεχομένου σε συσκευές με swipes χρησιμοποιώντας τρία δάχτυλα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν μου αρεσε η ιδεα για ιδιο σχεδιασμο και στο Μ9 τελικα το αποτελεσμα ειναι πραγματικα πολυ ομορφο, ειδικα στο κοματι διχρωμιας...

 

 

 

 

 

 

(εχω ενα τεχνικο προβλημα και δεν εβαλα τονους...συγνωμη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή μόνο κάποια specs άλλαξαν; I'm fine with that, πάλι καλά που δεν μπήκαν στο resolution train και το κρατάνε σε 1080p.

 

Υ.Γ.: Το σκούρο "μαύρο" φαίνεται ωραίο!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πλάκα είναι οτι ενώ διορθώθηκε ακριβώς σ αυτά που έπρεπε (κάμερα) και δεν έκανε υπερβολές και μαρκετινίστικα κόλπα (ανάλυση) αρκετοί εδώ μέσα θα το σκίσουν στην κριτική.

Ό,τι καλύτερο νομίζω, τά χει τα θεματάκια του με τη μπαταρία και τα περιθώρια, αλλα απ τη σειρά  one  νομίζω το πιό ολοκληρομένο. κι επιτέλους 32 gb  με  microsd  στο βασικό μοντέλο...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω και εγω οτι το Μ8 ειναι απλα οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου ..

 

 

το Μ9 θα ειναι το επομενο μου κινητο μιας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το Μ8 ...

 

 

νομιζω ομως οτι δεν υπαρχει λογος βιασυνης...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

δεν βλεπω καμια διαφορα μαλλον ακουλουθει την σαμσουνγκ εχουν βαλει στοιχημα ποιος θα κανει την καλυτερη πατατα χα χα χα τι ειναι τουτο παλι χα χα ..οι κινεζοι ερχονται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το s6 νομίζω καλύτερο.. Μπορεί να μην βλέπουμε τρομερές αλλαγές αλλά θα είναι μια καλή Αναβάθμιση για όποιον έχει κινητό 2013..ακόμα και ένα Μ8..Αλλά θεωρώ ότι ένα Ζ3 είναι πάλι καλύτερο γιατί αν εξαιρέσουμε το socket έχει πολύ καλύτερη μπαταρία, διαστάσεις και αδιάβροχοποιηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...