Προς το περιεχόμενο

LG G Flex 2. Όμορφες καμπύλες... παντού [Video]


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στον εκθεσιακό χώρο της LG, στο Mobile World Congress 2015 βρήκαμε το νέο G Flex 2 με την κοίλη οθόνη, και δεν χάσαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά, και στο εντυπωσιακό και ξεχωριστό σκούρο κόκκινο χρώμα.Η επιφάνεια στην "πλάτη" του, έχει την επίστρωση με την τεχνολογία "αυτοΐασης" (είναι βελτιωμένη μάλιστα για ταχύτερη "επούλωση" των γρατσουνιών) αλλά σε αντίθεση με το πρωότυπο G Flex, διαθέτει πιο μικρής διαγωνίου οθόνη, στις 5,5 ίντσες παρουσιάζοντας ένα πιο μαζεμένο συνολικά φυσικό αποτύπωμα, με αποτέλεσμα να είναι σημαντικά πιο βολικό.

 

Σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι η οθόνη σχηματίζει μικρότερη καμπύλη σε σχέση με το παρελθόν. Είναι και αυτή την φορά τεχνολογίας P-OLED αλλά υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels και προστατεύεται από ειδικό γυαλί που είναι 20% ανθεκτικότερο σε σχέση με το παρελθόν.

 

Το LG G Flex 2 βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC (64-bit) που ενσωματώνει συνολικά οκτώ επεξεργαστικούς πυρήνες (τέσσερις Cortex-A57 και τέσσερις Cortex-A53 με συχνότητα λειτουργίας 2,0GHz και 1,5GHz αντίστοιχα), το υποσύστημα γραφικών Adreno 430 και 4G LTE modem. Το SoC συνοδεύεται από 2GB RAM LPDDR4 ή 3GB και 16GB ή 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

 

 

Η μπαταρία του LG G Flex 2 έχει χωρητικότητα 3000mAh και υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης (γεμίζει στο 50% μέσα σε 40 λεπτά). Επίσης υποστηρίζει τις τεχνολογίες WiFi 802.11/a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, NFC, GPS κ.α. Το LG G Flex 2 έχει διαστάσεις 149,1 x 75,3 x 7,1-9,4 χιλιοστά.

 

Το κινητό διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 2,1 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 13 Megapixels με LED flash που συνοδεύεται από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης OIS+, το γνωστό σύστημα laser auto-focus ενώ πιο κάτω βρίσκονται τα τρία βασικά πλήκτρα χειρισμού (Power On/Off και Volume Up/Down) που υποστηρίζουν και άλλες λειτουργίες πέρα από τις κλασικές.

Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop, πάνω από το οποίο η LG έχει προσαρμόσει το τελευταίας γενιάς UI της.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κακόγουστο αστείο αυτό που κάνει η lg με τη ram και τον αποθηκευτικό χώρο. τα 16gb έχουν 2gb ram ενώ το 32 έχει 3gb. μήπως το "μικρό" φοράει και ελαφρύτερο λογισμικό ; 

τί χαζομάρα αυτό. κατά τα άλλα θα το προτιμούσα ίσιο.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προβλεπεται μεγαλη πατατα! με λιγες πωλησεις! 

 

lg g4 και xperia z4 απλα!!

συμφωνω αλλά εγώ άνετα το προτιμώ

απόσα προανέφερες..

ισως απλα στοχευει σε οσους θελουν κατι funky!

έστω κ για χαμηλες πωλησεις

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι είναι εντελώς παράλογη η σύνδεση της RAM με τη flash μνήμη. Θα έπρεπε να έχουν 3GB όλα τα μοντέλα. Άσε που πλέον τα 16gb δεν θα πρέπει καν να υπάρχουν σε τόσο ακριβές συσκευές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βλέπω κανένα να σχολιάζει τον 810 και το κακό optimization του UΙ της Lg. Από αυτά που είδα από τη Samsung αν γίνει σωστό launch του S6...αρχίζει το μονοπώλιο!!! Exynos FTW.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...