Προς το περιεχόμενο

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία επαυξημένης πραγματικότητας Metaio


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλες σχεδόν οι μεγάλες εταιρείες έχουν αποκαλύψει σχέδια και προϊόντα που αφορούν στην επαυξημένη πραγματικότητα ή στην εικονική πραγματικότητα, ανάμεσα στις οποίες είναι η Microsoft, Google, Facebook και Oculus VR, Sony, Valve και HTC, Samsung και ένα σωρό άλλες, εκτός από μία... την Apple.Από ότι φαίνεται ωστόσο, η εταιρεία πρέπει να έχει στα σκαριά ένα ή δύο projects στα εργαστήρια της -εξάλλου έχουμε δει κατά καιρούς στον Ειδικό Τύπο αρκετές πατέντες της εταιρείας σχετικά με την εικονική και την επαυξημένη πραγματικότητα- και η εξαγορά της Γερμανικής εταιρείας Metaio, που εστιάζει στην τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας μάλλον το επιβεβαιώνει.

 

Η Metaio ασχολείται με την τεχνολογία του είδους από τότε που ιδρύθηκε, το 2003 και στην ιστοσελίδα της διαβάζουμε "Pioneers in Augmented Reality and Computer Vision". Η εταιρεία έχει δημοσιεύσει στο YouTube διάφορα videos που αφορούν στην τεχνολογία της, ανάμεσα στα οποία ένα έχει τον τίτλο "Η Βιομηχανική Επανάσταση της Επαυξημένης Πραγματικότητας", και δείχνει τον τρόπο που η τεχνολογία μετατρέπει τον πραγματικό κόσμο σε εικονικά αντικείμενα.

 

 

Η Apple φυσικά, αρνήθηκε να σχολιάσει τις σχετικές αναφορές, και αρκέστηκε να δηλώσει μέσω εκπροσώπου της ότι "Η Apple εξαγοράζει μικρότερες εταιρείες κατά καιρούς, και γενικώς δεν συζητούμε για τους σκοπούς ή τα σχέδια μας".

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλαμε για την apple μπορει να αργει καμια φορα και να εχει τιμες απο αλλον πλανητη αλλα η ποιτητα ειναι παντα ασυγκριτη τοσο σε λειτουργικο οσο και ποιοτικο τομεα κατασκευης κλπ αρα ολα ειναι δυνατα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Innovation δεν είναι τα εντυπωσιακά trailler και οι μισοτελειωμένες ιδέες. Για τους σοβαρούς καταναλωτές το προϊόν πρέπει να κάνει αυτά που υπόσχεται, και ο διάολος είναι στις λεπτομέρειες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα δεν το είδαμε το hololens το βγάλατε και επιτυχημένο λες και είναι διαθέσιμο στην αγορά και είχε και ευρεία αποδοχή.... και η Apple που μόνο το προηγούμενο τρίμηνο είχε σχεδόν 3πλάσια καθαρά κέρδη από την Microsoft τρέχει να προλάβει....εκτός των άλλων είστε και σίγουροι ότι έκανε την εξαγορά για να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο. Δεν παίζεστε αναλυτές μου :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...