Προς το περιεχόμενο

Η Meizu παρουσιάζει το οικονομικό Meizu m2


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτή η εβδομάδα μας έχει χαρίσει πολλές παρουσιάσεις οικονομικών smartphone, όμως η Meizu έχει σίγουρα την οικονομικότερη να μας προτείνει με το μοντέλο m2.

Στην ουσία το Meizu m2 αποτελεί μια μικρότερη έκδοση του m2 Note, και διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία τα συναντάμε τις περισσότερες φορές στη μεσαία κατηγορία smartphone, με τιμή όμως αρκετά πιο χαμηλή. Η οθόνη του m2 είναι τεχνολογίας IPS, 5" ιντσών και με HD ανάλυση ενώ προστατεύεται και από το ειδικό γυαλί Dragontrail. Εσωτερικά υπάρχει ένα τετραπύρηνος επεξεργαστής της MediaTek, χρονισμένος στο 1.3GHz, με 2GB μνήμη και τη Mali T720 GPU.

 

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ικανοποιητικός, στα 16GB ενώ αν δεν σας είναι αρκετός, μπορείτε να τον επεκτείνετε με επιπλέον 128GB με κάποια microSD κάρτα. Περνόντας στις κάμερες, βλέπουμε στο πίσω μέρος κάμερα κατασκευής Samsung με ανάλυση 13MP και διάφραγμα F/2.2, ενώ στο εμπρόσθιο υπάρχει μια δεύτερη κάμερα, αρκετά καλή από πολύ ακριβότερα μοντέλα αφού διαθέτει ανάλυση 5MP και διάφραγμα F/2.0.

 

Το Meizu m2 μπορεί να δεχθεί 2 sim κάρτες και στηρίζεται στην τελευταία έκδοση του Android, την 5.1 Lollipop όπου στην επιφάνεια η κινεζική εταιρεία έχει εγκαταστήσει το δικό της γραφικό περιβάλλον, το Flyme 4.5. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.500mAh, χαρίζοντας ικανοποιητική αυτονομία όπως αναφέρει η Meizu.

 

Αρχικά η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα σε 4 χρώματα, με τιμή η οποία υπολογίζεται περίπου στα $110, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για την περαιτέρω παρουσία του σε νέες αγορές τουλάχιστον σε κοντινή χρονική περίοδο.

 

Link.png Site: Meizu
Link.png Site: GSMarena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνα έμπιστο site για παραγγελία έχει κανείς.? και αν μπορεί να μου πει έστω και σε πμ για την φορολογία κλπ.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.!

 

Edit : με βοήθησαν τα παιδιά ευχαριστώ πολύ.!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο τους...

Αν δώσουν λίγη βαρύτητα και προς τις υπόλοιπες αγορές εκτός Κίνας πιστεύω θα αλλάξει πολύ ή παγκόσμια οικονομία στα ηλεκτρονικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με ενδιαφέρει και μένα. Αν μπορεί να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για παραγγελία από site, φόρο, κλπ. Ευχαριστώ.

 

και γω πληροφοριες παρακαλω ποσο που πως ? ευχαριστω 

 

ενας μαγκας να τα γραψει εδω η δεν κανει?

http://www.to2c.com& pandawill αυτά μου είπαν τα παιδιά.Ελπίζω να βοηθήσουν και σας.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

aliexpress.com καπου στα 150 ευρα (και εξτρα το VAT)με free shipping,μην βαλετε DHL η Fedex  επειδη εχει νεα νομοθεσια οσο αφορα τη μεταφορα μπαταριων lithium  και δεν το επιτρεπουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...