Προς το περιεχόμενο

Η Huawei ανακοίνωσε το G8, με 5,5 ιντσών οθόνη 1080p στα €399 (Video)


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτός από το κορυφαίο Mate S, η Huawei ανακοίνωσε και το G8, που είναι σημαντικά φθηνότερο, παρόλο που πρόκειται για μία συσκευή σχεδόν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Το G8 διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών LCD IPS (2.5D curved προστασία) που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 615 SoC (64-bit dual quad-core Cortex-A53, Adreno 405 GPU) το οποίο συνδυάζεται με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου -μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου.

 

Διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα ενώ πρόκειται για μία Dual SIM συσκευή, η οποία ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το Huawei G8 διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels και κύρια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels που συνοδεύεται από dual LED flash. Λίγο πιο κάτω από την κάμερα, και στο πίσω μέρος διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Από άποψη λογισμικού, τρέχει το Android 5.1 Lollipop πάνω από το οποίο η εταιρεία έχει προσαρμόσει το Emotion UI 3.1. Η τιμή του Huawei G8 είναι €399 και θα κυκλοφορήσει σε Dark Silver, White και Gold.

 

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου θυμίζει G3 πίσω μέρος με HTC One μπροστινό με iPhone στοιχεία στο κάτω μέρος και λίγο στο μπροστινό και iOS User Interface ειδικά η Lockscreen με το Slide to Unlock και όλα κεντραρισμένα.. γι'αυτό το γερμανικό δικαστήριο έβγαλε την πατέντα του slide to unlock άκυρη, γιατί η Huawei ήθελε να βγάλει ίδια Lockscreen. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...