Προς το περιεχόμενο

UMI Touch: Πέντε λόγοι να το προτιμήσετε έναντι του κάποιας άλλης συσκευής


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

To νέο smartphone της UMI είναι το Touch το οποίο αναμένεται στην αγορά τον επόμενο μήνα, με την κινεζική εταιρεια να αναφέρει 5 λόγους για τους οποίους μπορεί να το προτιμήσει ο υποψήφιος αγοραστής ως το μελλοντικό του smartphone.

 

Πρώτος λόγος - Σχεδιασμός

 

Το UMI Touch δεν αποτελεί ακόμη ένα κινεζικό κινητό χωρίς προσωπικότητα. Τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες του σχεδιασμού του είναι προσεγμένα και έχουν σκοπό. Ο καμπυλωτός σχεδιασμός καθιστά εύκολο τον χειρισμό της συσκευής με ένα χέρι, ενώ η κατασκευή από αλουμίνιο το καθιστά ανθεκτικό σε πτώσεις.

 

Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός δίνει την αίσθηση μιας ακριβής συσκευής, παρόλο που το UMI Touch κοστίζει λιγότερο από αντίστοιχες προτάσεις. Επιπλέον, η UMI φρόντισε να ενσωματώσει στο Touch γυαλί 2,5D που διαθέτει καμπύλες στα πλάγια, ένα χαρακτηριστικό που ενσωματώνουν αρκετές μοντέρνες συσκευές της αγοράς όπως το iPhone.

 

umitouch.jpg

Δεύτερος λόγος - Λογισμικό

 

Όπως συμβαίνει με όλα τα κινητά της UMI, το Touch διαθέτει τη stock έκδοση του Android, χωρίς κάποιο skin (όπως λόγου χάρη το Sense της HTC ή το TouchWiz της Samsung), τα οποία συνήθως βαραίνουν το κινητό και επηρεάζουν αρνητικά την εμπειρία χρήσης. Το UMI Touch διαθέτει καθαρή την έκδοση 6.0 Marshmallow του Android, επομένως όταν το αγοράσετε δεν θα χρειάζεται να συνηθίσετε τη λειτουργία του.

 

Βέβαια, το UMI Touch διαθέτει το Rootjoy, το οποίο επιτρέπει με εύκολο τρόπο την εγκατάσταση νέου λογισμικού, εφόσον το επιθυμεί ο χρήστης, όπως το MIUI, το Flyme, το VIBE UI ή ακόμη και το Windows Phone 8.

 

rootjoy.jpg

Τρίτος λόγος - Αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος

Το UMI Touch διαθέτει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος υψηλής ακρίβειας, ο οποίος αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα στο 1 δέκατο του δευτερολέπτου. Ο αναγνώστης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ξεκλείδωμα της συσκευής και για την πρόσβαση σε ευαίσθητες εφαρμογές όπως, παραδείγματος χάρη, εφαρμογές τραπεζών και σημειώσεων.

 

Επίσης, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι ο αναγνώστης είναι ενσωματωμένος σε ένα μηχανικό κουμπί, κάτω από την οθόνη της συσκευής, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί τόσο με το πάτημά του όσο και με απλό άγγιγμά του. Με λίγα λόγια, ένα κουμπί ενσωματώνει 3 λειτουργίες: μηχανικό πάτημα, πάτημα μέσω αφής και ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

umiscanner.jpg

 

Τέταρτος λόγος - Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Η συσκευή διαθέτει το chip Mediatek MT6753, το οποίο είναι 64-bit και ενσωματώνει οχταπύρηνο επεξεργαστή και γραφικά Mali-T720, μνήμη RAM 3 GB, χωρητικότητα 16 GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD, υποστήριξη για LTE δίκτυα, οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920x1080 και μπαταρία χωρητικότητας 4.000 mAh.

 

Πρόκειται για μια συσκευή που ενσωματώνει χαρακτηριστικά όμοια με των ναυαρχίδων της προηγούμενης χρονιάς και παρόλα αυτά η τιμή της παραμένει χαμηλή. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η βασική κάμερα του UMI Touch διαθέτει αισθητήρα Sony Exmor R IMX328 13 MP, ενώ η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα Hynix Hi553 5 MP με φλας για καλύτερες selfies.

 

umihardware.jpg

Πέμπτος λόγος - Τιμή

Το UMI Touch θα είναι διαθέσιμο για αγορά παγκοσμίως στις 20 Μαρτίου και θα το βρείτε και σε διαδικτυακά καταστήματα όπως το AliExpress και το Amazon. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από τις 18 Φεβρουαρίου σε ασημί ή σκούρι γκρι χρώμα, με δωρεάν μεταφορικά. Η τιμή του UMI Touch θα είναι $179.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το UMI Touch επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.umidigi.com

post-1-0-78117800-1455452297_thumb.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα να περιμένουμε να ρωτήσουμε όσους πάρουν το UMI Touch.

 

Σωστό μεν, αλλά δεδομένης της προϊστορίας της umi, δε πιστεύω να το τολμήσουν πολλοί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρωτηστε οσους αγορασαν umi zero

 

σε παραδιπλανο φορουμ ακομα μπινελικιαζουν

 

ευτυχως μου εκοψε τελευταια στιγμη κ ακυρωσα

 

umi ,elephone κλπ ευχαριστω δεν θα παρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε παραδιπλανο φορουμ ακομα μπινελικιαζουν

 

ευτυχως μου εκοψε τελευταια στιγμη κ ακυρωσα

 

umi ,elephone κλπ ευχαριστω δεν θα

1 χρονο εχω to elephone χωρις προβληματα εως τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ένα πράγμα κρατάω που μακάρι να το είχαν κι άλλοι out of the box (και χωρίς να ρισκάρεις να χάσεις την εγγύηση). Τον λόγο 2, rootjoy. 

Sony

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...