Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft επεκτείνει την συμφωνία αμοιβαίας αδειοδότησης ευρεσιτεχνιών με την Ιαπωνική Funai


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας αμοιβαίας αδειοδότησης ευρεσιτεχνιών με την εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων Funai Electric.

Αν και η Ιαπωνική εταιρεία δεν αποτελεί γνωστό όνομα σε πολλές γωνιές του πλανήτη, εντούτοις κατασκευάζει πολλά προϊόντα audio/ video για μεγάλες εταιρείες όπως οι Philips, Sanyo και Kodak, ενώ κυκλοφορεί προϊόντα με την ονομασία FUNAI, σε πολλές αγορές στον κόσμο.

 

Ο Technology Licensing President της Microsoft, Nick Psyhogeos δήλωσε ότι οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να επωφελούνται αμοιβαία από τις καινοτομίες τους στην δημιουργία βελτιστοποιημένων εμπειριών για τους πελάτες. Ο Joji Okada, της Funai Electric συμφώνησε, προσθέτοντας ότι “οι συνεργασίας αμοιβαίας αδειοδότησης ενισχύουν την καλύτερη συνεργασία και την ανταλλαγή τεχνολογιών”.

 

Η ανανέωση της συνεργασίας, είναι η τελευταία συμφωνία αδειοδότησης ευρεσιτεχνιών της Microsoft, ανάμεσα στις άλλες 1200 συμφωνίες που έχει συνάψει από τα τέλη του 2003.

 

Link.png Site: Neowin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι η Funai θα είναι η κερκόπορτα, ώστε η Μ$ να μπει στον χώρο των consumer electronics. Η νέα συνεργασία θα δώσει πιο καινοτόμα προϊόντα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H funai την δεκαετια του 80 προμήθευε τους περισσότερους κατασκευαστές video με μηχανισμούς κασέτας και έτοιμα ηλεκτρονικά κυκλωματα. Μέσα σε αυτους και την panasonic.

 

Την ξέρω απο τοτε, γιατί έδιναν τέτοια video σαν βραβεία στο "best americas video" , αν το θυμάται κανεις. Αμερική, εδώ γελάτε ηταν ο ελληνικός τιτλος, αν δεν με γελά η μνήμη μου.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Η επομενη συνεργασια θα ειναι με την F&U;

F&U νομιζω ειναι "Funai & United"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι είναι η FUNAI ξέρω όμως ότι η προσωπική μου επαφή με τα προϊόντα της ήταν άκρως απογοητευτική (αν η F&U είναι η ίδια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Funai Japan δεν έχει καμία σχέση με την Funai που γνωρίζουμε. Η μάρκα έπαιζε δυνατά την δεκαετία 70-80 σε προϊόντα audio video.  Έκτοτε το όνομα τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή αγορά πήρε την κάτω βόλτα με τα προϊόντα της.

Για να γίνω κατανοητός όπως κάποτε και η ΑΚΑΙ Άλλο παράδειγμα η TEAC η οποία στην αγορά πχ της Αυστραλίας είναι η αντίστοιχη Funai. Φθηνό κατασκευής προϊόντα ενώ στην Ευρώπη τα προϊόντα είναι καλύτερης και αξιόλογης ποιότητας. Επίσης δείτε τις τηλεοράσεις JVC που έκαναν πάλι την εμφάνιση τους και στην Ελληνική αγορά. Δεν είναι οι τηλεοράσεις που ξέρατε. Είναι τηλεοράσεις φασόν που παράγονται από το Τούρκικο εργοστάσιο Vestel  Αυτά ισχύουν με τα περισσότερα brands

Όσα προϊόντα Funai πέρασαν από τα δικά μου χέρια και τελευταίως 2 video players  VHS από τα τελευταία της παραγωγής τα ίδια ακριβώς έβγαιναν και σε Philips έπαιξαν το πολύ δέκα κασσέτες και τέλος του προγράμματος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...