Προς το περιεχόμενο

Η OnePlus χάρισε 30.000 Loop VR headsets


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η OnePlus αποφάσισε να χαρίσει 30.000 VR headsets, οι κάτοχοι των οποίων θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την επόμενη εκδήλωση της κινεζικής κατασκευάστριας σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Η συσκευή, η οποία ονομάζεται Loop VR, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την AntVR και οι λειτουργικές της δυνατότητες παραπέμπουν σε εκείνες του Google Cardboard, ενώ η σχεδίαση της παραπέμπει στο Samsung Gear VR, με τη διαφορά ότι αυτή είναι συμβατή με όλα τα smartphones από 5" έως 6".

 

Η OnePlus δημιούργησε περιορισμένα αντίτυπα του Loop VR (καθιστώντας τα αυτόματα ως συλλεκτικά), προκειμένου να αποφύγει τη διαμοίραση χάρτινων HDMs, ανακοινώνοντας στους 30.000 τυχερούς πως θα μπορέσουν να παραγγείλουν την επόμενη συσκευή τους μέσα από ένα ειδικό εικονικό κατάστημα (VR Space Station) - παγκόσμια πρωτιά όσον αφορά την ηλεκτρονική αγορά ενός προϊόντος.

 

Το Loop VR θα αποσταλεί στους ιδιοκτήτες του στις 6 Ιουνίου, με την κινεζική εταιρεία να αποβλέπει στη δημιουργία ενός "hype" παρόμοιου με εκείνου που δημιούργησε η εκδήλωση της Samsung, στο MWC 2016, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας - όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν "αγκαλιά" με ένα Gear VR.

 

Οι συσκευές, μετά τη διάθεση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus, εξαντλήθηκαν άμεσα.

 

Link.png Site: Wareable


Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή κίνηση από την oneplus, πάντως είμαι από τους τυχερούς και πρόλαβα και τσίμπησα ένα.

Πως εγινε αυτο? Και γω μπηκα απο το πρωτο λεπτο αλλα δεν μπορουσα να βαλω ελληνικη διευθυνση. Και πολλοί άλλοι απο Γερμανια και Ισπανία που είδα έκανα παράπονα λέγοντας πως ήταν μόνο για αποστολές με διευθυνση USA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν είδα το mail ήταν ήδη αργά είχε πάει sold out αλλά ο Carl Pei έγραψε στο twitter ότι κάποιες παραγγελίες θα ακυρωθούν γιατί δεν ολοκληρώθηκε η πληρωμή τον εξόδων αποστολής και θα προκύψει απόθεμα,

ξαναδοκιμάζω και boom shakalaka

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά παίζει ακόμα απόθεμα όποιος ενδιαφέρεται

Δεν νομίζω να μείνει διαθέσιμο για περισσότερα από πέντε λεπτά.

https://oneplus.net/gr/oneplus-loop-vr

Ωραιος, τσιμπησα δυο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε ναι το επομενο βημα απο το να κυκλοφορει καποιος ολημερις σκυφτος πανω απο ενα κινητο ειναι να το κοτσαρει στη μαπα του . 

(και εγω ολημερις και ολονυχτις κολλημενος μπροστα απο ενα αντιστοιχο κουτι τα γραφω αυτα , αλλα το οτι δεν κυκλοφορω με αυτο αναμεσα σε κοσμο για να μπορω να εχω καποια επαφη  , ειναι μια φτωχη αλλα τιμια δικαιολογια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...