Προς το περιεχόμενο

Το Google Apps for Work έχει νέα ονομασία: G Suite


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Google Apps for Work έχει νέα ονομασία. Αυτό σημαίνει ότι τα Calendar, Drive, Gmail, Maps for Work. Search for Work, Docs, Sheets και Slides θα βρίσκονται κάτω από την σουίτα παραγωγικότητας της Google με την ονομασία G Suite.

Η G Suite όπως γράφει και το TechCrunch θα βρίσκεται κάτω από το Google Cloud (το backend που τροφοδοτεί τα πάντα) που θα περιλαμβάνει πέρα από την cloud computing πλατφόρμα της εταιρείας, και τις υπηρεσίες επιχειρησιακής φορητότητας της εταιρείας και τα Chromebooks επίσης.
Ο λόγος της αλλαγής; Από ότι φαίνεται ο γίγαντας της αναζήτησης ήθελε να δείξει ότι δίνει προτεραιότητα στους επιχειρησιακούς πελάτες του (σε κάποια φάση στην Google σκέφτηκαν ακόμα και την ονομασία Google Enterprise). “Είμαστε η πλήρης ισχύς της Google στο Cloud” δήλωσε η Diane Greene της Google. “Eίμαστε το Google Cloud” λέει, εκφράζοντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

 

Η εταιρεία υπόσχεται ότι η G Suite θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, με τις ενσωματωμένες δυνατότητες συνεργασίας (collaboration) να αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει πολύ δρόμο μπροστά της όσο υπάρχει το O365...

Σαν προγραμματα απεχουν ετη φωτος και δεν νομιζω οσες προσπαθειες κι αν κανει η Google να μπορεσει να τα φτασει, αν και ελπιςω να το κανει καποια μερα.

Οσον αφορα ομως το cloud των δυο εταιρειων και πιο συγκεκριμενα τα drive, εκει περα η google βρισκεται σε αλλο πλανητη οσον αφορα τις ταχυτητες. Το microsoft drive ειναι απελπιστικα αργο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχώς που υποστηρίζει .doc και γενικά τους τύπους αρχείων των office που κυριαρχεί σε αυτό τον τομέα. Πέρα από αυτό οι επιχειρήσεις δεν νομίζω να αλλάξουν τα office σύντομα όποτε θα μπορούσε να επικεντρωθεί στα chromebook μπες και οι φοιτητές αρχίσουν να τα αγοράζουν μιας και με αυτά θα κάνουν την δουλειά τους και δεν θα έχουν προβλήματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...