Προς το περιεχόμενο

Η Acer ανακοίνωσε το νέο gaming monitor Predator XB241YU με G-Sync


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα νέο monitor που απευθύνεται σε gamers ανακοίνωσε η Acer, το οποίο έχει την ονομασία Predator XB241YU και υποστηρίζει την τεχνολογία της Nvidia, G-Sync αλλά και refresh rates έως και 165Hz.

Η νέα gaming οθόνη της Acer επιτυγχάνει τόσο υψηλά refresh rates χάρη στο TN-film panel που διαθέτει και το οποίο έχοντας διαγώνιο 24 ιντσών υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) επιδεικνύοντας χρόνο απόκρισης 1ms.

 

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, χάρη στο Zeroframe design, το μέγεθος των μπροστινών bezels έχει κρατηθεί σε όσο το δυνατόν μικρότερα επίπεδα ενώ η βάση της Predator XB241YU είναι ρυθμιζόμενη (height, rotary και tilt).

 

Το monitor διαθέτει DisplayPort 1.2 (απαραίτητο από G-Sync) και HDMI καθώς και 4-port USB 3.0 hub και στερεοφωνικά ηχεία 2W. Η νέα Predator XB241YU με G-Sync της Acer κυκλοφορεί ήδη και κοστίζει $499,99.

 

Link.png Site: TechPowerUp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει, αν καποιος ειναι τοσο απαιτητικος gamer, ας παει να τους τα δωσει τα $500. Για ολους εμας τους υπολοιπους πιστευω πως τα ταπεινα μας monitor μας καλυπτουν επαρκως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα gaming monitors μπορεί να είναι τεχνολογία TN και 6 bit ανα χρώμα (αντί για 8), όμως είναι πολύ ξεκούραστα στο μάτι λόγω του οτι δεν θολώνουν στην κίνηση. (web page scrolling, κινούμενα αντικείμενα κλπ).

Προσωπικά η καλύτερη επένδυση για τα μάτια μου.

Δείτε και αυτό το site με τεστ για μονιτορ:

testufo.com

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μας έχουνε ψοφήσει στις 24ρες οθόνες με 144hz και tn panel που θέλουν 500ρες+. Κάποιος να τους πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλες κατηγορίες;

Έχει παραγίνει το κακό με ό,τι φοράει τεχνιέντως την ταμπέλα gaming πλέον.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

LOOOOOOL

 

TN film.. hahahah

Μην το γελάς. Τα TN δεν είναι όπως ήτανε. Εξάλλου για 1ms δεν έχεις και άλλη επιλογή. Για gamer είναι μια χαρά μιας και δεν πρόκειται για οθόνη που αφορά επαγγελματίες. Αν και υπερτιμημένη την θεωρώ καλή αγορά εφόσον διαθέτει κάποιος μια 1080

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νvidia αμα εχεις budget να διαθεσεις , amd αμα θελεις κατι πιο οικονομικο ..

αναρωτιεμαι για ποσο καιρο ακομα θα ακουμε αυτην την βλακεια, σχεδον ολες οι καρτες τους εχουν την ιδια τιμη, μερικες ειναι λιγο πιο φθηνες/ακριβες και αντιστοιχως λιγο πιο αδυναμες/δυνατοτερες (πχ 460<1050<470 και 1060=480) σε καθε περιπτωση η διαφορα στην τιμη εχει και αντιστοιχη διαφορα στις επιδοσεις. Καρτα γραφικων επιλεγεις αναλογα με το μπατζετ και τις αναγκες σου, δεν ειναι nvidia=καλη amd=φθηνη. Μεχρι να βγουν οι vegas η nvidia παιζει μπαλα μονης της σε 1070 και πανω, οταν βγουν θα εχουμε και αντιστοιχα παραδειγματα και για τα High end μοντελα. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα ειναι να σκασω τοσα λεφτα για οθονη παω και βρισκω καμια σοβαρη κορεατικη οθονη 

τιποτα Wasabi Mango X-Star  η Yamakasi και ολες εχουν pixel perfect εγγυηση Mandated απο την κορεα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...