Προς το περιεχόμενο

Το Vine μετράει μέρες μετά την απόφαση του Twitter να το “κλείσει”


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Vine ήταν μία πλατφόρμα που συμπλήρωνε εξαιρετικά το Twitter. Οι χρήστες του μπορούσαν να ανεβάζουν μικρά βιντεοκλίπ των 6 δευτερολέπτων που μπορούσαν να επαναλαμβάνονται διαρκώς.

Μέσω του Vine κέρδισαν σε δημοτικότητα πολλές “προσωπικότητες του Internet” και ο περιορισμός των βιντεοκλίπ στα 6 δευτερόλεπτα είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ορισμένα ιδιαίτερα δημιουργικά βίντεο. Το Twitter αποφάσισε πάντως να αυξήσει το όριο των 6 δευτερολέπτων στα 140 δευτερόλεπτα, όσοι δηλαδή είναι και οι χαρακτήρες για ένα Tweet. Αυτό άλλαξε την πλατφόρμα, και ενδεχομένως έσπρωξε αρκετούς πιστούς χρήστες μακριά της.

 

Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι το Twitter πρόκειται να μειώσει το εργατικό του δυναμικό κατά 8%, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει την λειτουργία της micro-vlogging πλατφόρμας. Το Twitter, το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρώσει τις δυνάμεις και τους πόρους του στο Periscope, την live-streaming sub-platform που διατηρεί και ενδεχομένως το Vine να μην κάλυπτε τις φιλοδοξίες του ή και να μην ήταν επικερδές.

 

Παρόλο που ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την πλατφόρμα, για την ώρα το Twitter δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές στην ιστοσελίδα ή στα apps (οι χρήστες του θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να κατεβάζουν τα Vines τους), ωστόσο επισημαίνει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα αποσύρουν το mobile app. Από ότι φαίνεται, το Twitter θα ειδοποιήσει τους δημιουργούς για να κατεβάσουν όλες τις δημιουργίες τους σε κάποια φάση μελλοντικά, και θα το κάνει αρκετό καιρό πριν κλείσει την υπηρεσία.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα μπορουσε βεβαια να ενσωματωσει την υπηρεσια στο twitter (αφου ετσι κ αλλιως ανεβαζεις βιντεο και εκει) βεβαια αν το εκανε αυτο δεν θα μπορουσε να κανει "περικοπες" . αλλα οπως προαναφερθηκε το vine ειχε ηδη περασει στην ληθη των χρηστων... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...