Προς το περιεχόμενο

Επίδειξη flexible phone, AI assistant, AR headset και smart projector στο συνέδριο Lenovo Tech World


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας γίγαντας στην βιομηχανία της τεχνολογίας όπως η Lenovo δεν θα μπορούσε παρά να έχει πολλές ιδέες για μελλοντικά προϊόντα και τεχνολογίες.

Στο πρόσφατο συνέδριο Lenovo Tech World πραγματοποίησε επίδειξη ορισμένων εντυπωσιακών concepts. Ενδεχομένως ορισμένα ή ακόμα και όλα, να μην κυκλοφορήσουν στην αγορά, ωστόσο ελπίζουμε ορισμένες από τις λειτουργίες τους να τα καταφέρουν να βρεθούν σε πραγματικά προϊόντα της Κινέζικης εταιρείας.

 

Ανάμεσα στα concepts που παρουσιάστηκαν ήταν και αυτό ενός εύκαμπτου smartphone, αρκετά πιο εύκαμπτου από το LG G Flex για παράδειγμα, με οθόνη AMOLED με διαγώνιο 4,35 ιντσών που μπορεί να… φορεθεί και σαν βραχιόλι/ μπρασελέ στο χέρι.

 

Η επιφάνεια του πίσω μέρους του, που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, είναι κατασκευασμένη από πραγματικό δέρμα (υπάρχουν πολλές διαφορετικές χρωματικές επιλογές). Η ονομασία του concept που είναι Android-powered είναι Lenovo Cplus και μπορεί να λειτουργήσει και σαν smartwatch (χάρη στην eSIM εύκολα πραγματοποιείται η μετάβαση στο smartphone mode).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η Lenovo επίσης πραγματοποίησε επίδειξη ενός νέου ψηφιακού βοηθού/ Τεχνητή Νοημοσύνη με την ονομασία CAVA που χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου και natural language processing και μπορεί και κάνει συστάσεις ή προτείνει ιδέες με βάση το πρόγραμμα σας στο ημερολόγιο.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Μία ακόμη συσκευή που παρουσιάστηκε στο Lenovo Tech World ήταν το SmartCast+, κάτι μεταξύ του projector της Sony, Xperia Touch και ενός έξυπνου Amazon Alexa-powered ηχείου Echo. Η Lenovo επιθυμεί το SmartCast+ να είναι σε θέση να αναγνωρίζει αντικείμενα και ήχους ώστε να ενεργοποιεί λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Και αφού κάναμε λόγο για επαυξημένη πραγματικότητα (AR), το daystAR είναι ένα standalone headset που προσφέρει FOV (Field of View) 40-degree και κάνει όλη την επεξεργασία από μόνο του, χωρίς να απαιτεί την επεξεργαστική ισχύ ενός κινητού τηλεφώνου ή ενός PC.

 

Τέλος, η εταιρεία παρουσίασε το SmartVest, που θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί πολύ καλύτερο και ακριβέστερο tracking των ασκήσεων και των δραστηριοτήτων σας επειδή θα χρησιμοποιεί αισθητήρες καταγραφής καρδιογραφήματος (ECG, Electrocardiogram Sensor).

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...