Προς το περιεχόμενο

egoeimai

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με egoeimai

  • Ημερομηνία γέννησης 12/06/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.674 προβολές προφίλ

egoeimai's Achievements

  1. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πριν. Να πω την αλήθεια δεν μπορώ να διαβάσω 12 σελίδες. Αν η αστυνομία, ο δήμος, κλπ δεν κάνουν τίποτα, τράκαρε τον και φώναξε την τροχαία να το καταγράψει. Εφ' όσων δεν έχει πινακίδες είναι και ανασφάλιστο. Ο νόμος προβλέπει πρόστιμο 10000 αν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, και αν δεν κάνω λάθος, ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να σε αποζημιώσει για τη ζημιά που έπαθες, ακόμα και αν φταις.
  2. Να σας περιγράψω την εμπειρία μου με την inalan. Στα χαρτιά ακούγεται πολύ καλή, αλλά στην πράξη κάπου το χάνουν. Έκανα αίτηση για 200/200 τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Υποτίθεται πως έχει κάλυψη στην περιοχή μου, και μου είχαν πει οτι σε 1- 1,5 μήνα το πολύ θα έχει ενεργοποιηθεί. Παραμύθια. Είναι Μέσα Μαΐου και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Τους πήρα πάλι τηλέφωνο και κάτι μου έλεγαν οτι έχει αλλάξει ο τρόπος που λειτουργούν, και το πάνε ανα οικοδομικό τετράγωνο και άλλα ακαταλαβίστικα. Στο δια ταύτα, δεν ξέρουν πότε θα μπορέσουν να ενεργοποιήσουν τη γραμμή. Όπως καταλαβαίνετε δεν σχημάτισα και την καλύτερη εικόνα για την εταιρία. Λίγο άρπα κόλλα, λίγο κομπογιαννίτες, λίγο δεν βαριέσαι..... λίγο άντε γεια.
  3. Το δοκίμασα αλλά δεν έπαιξε... 😔 Ας περιμένουμε να δούμε μπας και το φτιάξουν. Thanks for the tip πάντως!
  4. Λέτε στο ρολόι να δείχνει και τα δευτερόλεπτα ή μόνο εμένα μου κακοφαίνεται που δεν τα έχει;
  5. Έχεις δίκιο. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να λύσω το πρόβλημα που παρουσιάστηκε, καθώς και αυτούς που καλοπροαίρετα μου έδωσαν συμβουλές. Καλή συνέχεια σε όλους.
  6. Μάλλον θεωρείς οτι πρέπει να σου εξηγήσω τι και πως και να σου δώσω λόγαριασμό γιατί τον πήρα, ή γιατί μου τον χάρισαν, ή τι χρήση θα του κάνω ή αν θα τον κάνω κορνίζα ή υπόθετο. Προφανώς για εσένα η λέξη "παρήγγειλα" με τη λέξη "πλήρωσα" είναι το ίδιο. Δεν τον έκλεψα, ούτε πληρώθηκε απο δικά σου λεφτά, οπότε τι σε καίει τι και πως;
  7. Γιατί μου τον χάρισαν. Ικανοποιήθηκες; Εσένα αν στον χαρίσουν μην τον πάρεις.
  8. Με πείσατε. Παρήγγειλα νεράκι, και μέχρι την παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου.
  9. Παιδιά, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Δεν είπα οτι δεν θα το κάνω. Στο πρόγραμμα το έχω. Μέχρι τότε όμως, ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ με αυτό που ήδη έχω. Ξαναλέω. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, ούτε ασχολούμαι με oc. Δεν παίζω παιχνίδια. Λίγο video editing κάνω, που σε καμία περίπτωση δεν το φέρνει στα όρια του. Το οτι έφτασε μία φορά στους 100 βαθμούς, δεν σημαίνει οτι δουλεύει εκεί όλη μέρα. Απο χτες που το έβαλα, μέχρι τώρα, εκτός απο την ώρα του cinebench πάνω απο 35-40 βαθμούς δεν έχει ανέβει.
  10. Καταλαβαίνω οτι δεν είναι η καλύτερη λύση, αλλά τη δουλειά μου την κάνω μια χαρά. 5 βαθμοί πάνω 5 κάτω δεν αλλάζουν κάτι. Επειδή εργάζομαι απο το σπίτι με το pc, δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω χωρίς ούτε για 1 ώρα και οι απαιτήσεις μου δεν είναι μεγάλες, οπότε δεν μπαίνω ακόμα σε αυτή τη διαδικασία.
  11. Θα το έχω στα υπ' οψιν. Ευχαριστώ.
  12. Μόλις κυκλοφορήσουν λίγο θα πάρω μια υδρόψηξη. Προς το παρόν, μια χαρά κάνει τη δουλειά του (έχω βάλει και 2ο fan). Έτσι και αλλιώς δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ούτε oc κάνω ούτε το ζορίζω κάπου.
  13. Την ώρα του test ανέβασε μέχρι και 100 core και 63 socket. Σε απλή χρήση είναι στα 35-36 και τα δύο. Ένα Hyper 212 της cooler master που είχα απο τον παλιό μου του έχω βάλει, και παρήγγειλα και το mounting kit για 1700 απο την CM (0€ αγορά +32€ μεταφορικά)
  14. Αδερφέ, είχες δίκιο! Άλλαξα το power plan και έπαιξε με τη μια. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το tip.
  15. Η mb με καλύπτει απο specs, και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην υποστηρίζει σωστά τη cpu. Θα ήταν μεγάλο foul της msi. Αυτό με το power plan δεν το σκέφτηκα. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω. Το απόγευμα θα βάλω και ένα άλλο δίσκο να κάνω καθαρή εγκατάσταση μπας και γινει κανένα θαύμα, και βλέπουμε.
  • Δημιουργία νέου...