Προς το περιεχόμενο

max_iths

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με max_iths

  • Ημερομηνία γέννησης 21/07/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα.

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

max_iths's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Πόσο να αγοράσω έναν i5 3330 ή i5 2320 ?
  2. Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα να κολλήσω 5 Κομμάτια Καμβά ( σε τοίχο ) τι επιλογές έχω? Για να μην κάνω 5 τρύπες!
  3. Το ψυγείο είναι Lg των 500€+ και ο Βραστήρας έχει γείωση κανονικά ! δεν είναι φθηνιάρικος δλδ ( Ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα) Η μια τοστιέρα είναι φθηνή αλλά δεν νομίζω ότι θα φταίει και πάλι αυτό ... ωστόσο θα την δοκιμάσω και σε άλλη παροχή για σιγουριά.
  4. Καλημέρα, να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει ή του έχει τύχη κάτι αντίστοιχο και μπορεί να με βοηθίσει ( θα ψαχτώ βέβαια και για Ηλεκτορολόγο έξω ) αλλά αν έχουμε κάποια απλή πρόταση πριν έρθει να ρίξω μια ματιά . Σε μια από τις γραμμές του σπιτιού μου ( μονοφασικό ρεύμα ΔΕΗ ) αν συνδέσω τοστιέρα έχω δοκιμάσει δύο και κάνει ακριβός το ίδιο, πέφτει η ασφάλεια του γενικού! Υπάρχει στην ίδια γραμμή το ψυγείου μόνιμα πάνω σε λειυουργία ( καινούργιο Α+ Ενεργιακής κατηγορίας ) το οποίο λετουργεί κανονικά καθώς και ένας φούρνος μικροκυμμάτων ( οποίος λειτουρφεί σπάνια αλλά λειτουργεί κανονικά και αυτός παράλληλα με το ψυγείο όποτε τον έχω δοκιμάσει ) καθώς και βραστήρα που έχει κανατάλωση 1800watt και πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί με το ψυγείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να φταίει αφού μόνο με την τοστιέρα και οποιαδήποτε την συνδέσω απότι φαίνεται έχει θέμα ) και μάλιστα είναι χαμηλότερης κατανάλωσης από τα πρώτα πάνω ( 750w και 800 αυτές οι 2 που έχω ) ΥΓ. 1 Άλλαξα πρίζα και κάνει το ίδιο! ΥΓ.2 έχει άλλες 2 πρίζες στην σειρά που είναι ίδια γραμμή και κάνει ακριβός το ίδιο! Περίεργα πράγματα ... Sorry μόλις είδα ότι το έχω βάλει στο Μουσική αντί στο Μπλα-Μπλά ... Αν μπορεί κάποιος Mod ας το μεταφέρει !
  5. Αν ο e4400 κάνει 50€ όπως είπε ο πρώτος ( Λάθος ) τότε η σημερινή που είναι καινούργιου και με εγγύηση θα έπρεπε να ξεκινάνε από low 90€ ο φθηνότερος celeron g540 ..... σοβαρά τώρα επειδή έχω βάλει και αγγελία για τα μοντέλα που ρώτησα που είναι κατώτερα από τον e6600. Δεν με νοιάζει ο χρόνος αγοράς άλλωστε τόσο καιρό δεν το έχω φτιάξει δεν νομίζω για 10 μέρες ακόμα να αλλάζει κάτι, (αν έχει κάποιος και καμία φθηνή περίπτωση ας μου στείλει Pm. )
  6. Πόσο να αγοράσω ένα φθηνό cpu (775) π.χ. Ε4400 / Ε2220/ Ε6300?
  7. Με ενδιαφέρει σου στέλνω pm. Ευχαριστώ πολύ το μέλος Antwni για την δωροκάρτα.
  8. max_iths

    The Wire (HBO)

    Έτσι ακριβός μπορεί το καστ των ηθοποιών να μην ήταν γνωστό παρόλ' αυτά η επιλογή στους σημαντικούς ρόλους δεν έγινε τυχαία ( όσοι την βλέπουν τώρα πρέπει να την κρίνουν για μια σειρά που βγήκε το 2002 , 10 + χρόνια πίσω ) αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω πάντως.
  9. Όπως πολύ καλά είπες και ο ίδιος τα Mpixel αυτά που λένε έξω είναι για την φωτογραφία που τραβάνε γενικά η χρήση τους δεν είναι αυτή όμως οπότε να μην ασχοληθείς καθόλου αυτό, τα χαρακτηριστικά που παίζουν ρόλο είναι το οπτικό ζοομ να είναι σε λογικά πλαίσια πχ. από 25x και πάνω ,η ποιότητα που τραβάει , ο σταθεροποιητής που έχει ( πολύ σημαντικός) καλύτερα να είναι οπτικός και αυτός . Να προσέξεις να είναι Σχετικά καινούργιο μοντέλο γιατί αυτήν την στιγμή παίζουν και μοντέλα 2011 με ανεβασμένη τιμή χωρίς λόγο. Γενικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις video youtube και να κρίνεις και μόνο σου συνδυάστηκα από τα χαρακτηριστικά ποια θες σε αυτά τα λεφτά. καλές προτάσεις έχει η panasonic, sony, canon ,....μετά οι υπόλοιπες. Τέλος τσέκαρε και τι μπαταρία έχει γιατί πολλές έχουν αρχικά μικρή ( δηλαδή τραβάνε ζόρικα 50 λεπτά ) οπότε αν έχει κάποια αξιόλογη είναι θετικό και αυτό. edit Nα γράφει σε μνήμη sd μην κάνεις κανένα λάθος και πάρεις καμία παλιότερη τεχνολογία.
  10. ok, κατανοητά όλα αυτά ( φωτό έχω δει πάντως από την s4500 και από άλλες ''δεν τις λες και άσχημες ' ) επειδή ξεφεύγει η canon ( βέβαια έχω διαβάσει πολύ καλές κρητικές αλλά? το χρηματικό είναι το θέμα ) από το οικονομικό πλάνο τον μέχρι 170€ που έχω βάλει μάλλον θα το αφήσω προσωρινά και θα περιμένω κάποια προσφορά αν βγει μέχρι το καλοκαίρι. Για λίγο βέβαια να έπερνα την s2980 που είχε προσφορά το αμαζον 79 λίρες ...νομίζω πολύ τίμια τιμή αν σκεφτεί κανείς ότι έχει Χ18 οπτικό και άλλα καλά πραγματάκια στα χαρακτηριστικά. Σίγουρα σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάτι πολύ καλό αλλά όπως και να το κάνεις ποιο καλά θα είναι από τις compact ( με αυτό το σκεπτικό έψαχνα στην ενδιάμεση κατηγορία ) και λόγο ότι έχει αρκετές auto ρυθμίσεις γιατί δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με dslr και τεχνικές που πρέπει για να πάρεις το καλύτερο δυνατό. πάντως η Canon sx260 αυτήν την στιγμή είναι στα 220€ και το 170€ το έβαλα με κόπο μέχρι εκεί αλλιώς θα έπαιζα ποιο κάτω.
  11. Αρχικά να σε ευχαριστήσω γιατί η σκέψη σου ήταν καλή να δω εικόνες ,γενικά πάντως έχω δει εικόνες αυτό που με προβληματίζει όμως είναι μήπως υπάρχει κάποια επεξεργασία σε αυτές....γιαυτό θέλω την γνώμη κάποιου έμπειροι στο κομμάτι. το μοντέλο που έβαλες το 800uz είναι παλιότερο από το 720uz με κάποιες διαφοροποιήσεις σε τεχνικά χαρακτηριστικά (προσωπικά δεν θα το έπαιρνα σήμερα λόγο παλαιότητας) πχ. τι θέλω να πω να καταλάβεις το 720uz τραβάει και βίντεο full HD και έχει και κάποια άλλα καινούργια στοιχεία πλέον ( πάντως η 800uz έχει απ'ότι φαίνεται πρόβλημα στα σκοτεινά , όπως μέσα στο σπίτι κάτι το οποίο το έχω διαβάσει και σε review και επιβεβαιώνεται στις εικόνες ) . Όπως και να έχει ευχαριστώ και πάλι, αν έχεις να πεις κάτι άλλο από προσωπική εμπειρία ή κάποια πρόταση δικιά σου θα ήταν χρήσιμο.
  12. Καλό μήνα επαναφέρω το θέμα μου ποια η γνώμη σας για αυτή : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566853&sid=1 είναι καλύτερη λύση από τις fuji...στα specs είναι λίγο πίσω αλλά δεν ξέρω αν επειδή είναι olympus αυτό φτάνει.
  13. θα τους ρίξω μια ματιά βέβαια δεν θέλω απ την μια να πάω τόσο ψιλά απ την άλλη βέβαια αν αξίζουν τόσο τα λεφτά τους μπορεί να δώσω το κάτι παραπάνω (όλες οι fuji έχουν στο amazon άλλες τιμές γιαυτό άρχισα από αυτές άσε που είναι στα bestseller τόσο καιρό και είπα να το ψάξω λίγο). Τα θετικά που βρήκα είναι ότι : 1. τραβάει full hd βίντεο 2. είναι αρκετά ποιο ελαφριά. Τα χαρακτηριστικά τις είναι εφάμιλλα με διαφορές ότι από ccd είναι cmos και ότι το διάφραγμα είναι ποιο υψηλό λίγο.
  14. οπότε ποια είναι η πρόταση σου σε compact που να έχει : zoom , hd video ( και καλό φωτογραφικό αποτέλεσμα )...
  • Δημιουργία νέου...