Προς το περιεχόμενο

epivitor

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.075
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Salonica

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.505 προβολές προφίλ

epivitor's Achievements

  1. Εχει auto volume, αλλα ειναι διαθεσιμο μονο οταν ειναι ενεργοποιημενα τα ηχεια της τηλεορασης.
  2. Ακριβώς όπως είπε και ο φίλος, το τριπλό καλώδιο είναι για πολυκαναλο αναλογικό. Είναι αυτό που έχω επισυνάψει. Δεν καταλαβαίνω γιατί από την ψηφιακή έξοδο optical παίζει η ένταση χαμηλά. Συμβαίνει το ίδιο και μέσω hdmi όταν συνδέεται σε κάποιον ενισχυτή άραγε?
  3. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο υπολογιστής παίζει δυνατά, αλλά ότι όταν τα ηχεία παίζουν dts μέσω Prime ή disney plus η ένταση είναι χαμηλή.
  4. Δηλαδή είναι γενικό φαινόμενο. Ακόμα και ενισχυτή με 5.1 ηχεία να πάρω, θα γίνεται το ίδιο αν κατάλαβα καλά.
  5. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ Αχιλλέα για την απάντηση. Όταν παίζω youtube τα z906 δεν κάνουν το decoding (το φωτάκι του decoding είναι σβηστό) και ο ήχος είναι πάρα πολύ δυνατός όπως θα έπρεπε. Netflix δεν έχω, αλλά έχω prime όπου και εκεί όταν κάνουν τα ηχεία το decoding (πχ hdr περιεχόμενο) ο ήχος παίζει χαμηλά. Δεν μπόρεσα να βρω κάπου μέσα στην εφαρμογή της disney plus επιλογή για την ένταση του ήχου. Ούτε και στο prime βρήκα κάτι παρόμοιο. Στην τηλεόραση είτε επιλέξω multichannel είτε multichannel (bypass) το αποτέλεσμα στην ένταση του ήχου είναι το ίδιο, παίζει χαμηλά. Η επιλογή digital out levelling δεν μου είναι διαθέσιμη, τη δείχνει γκριζαρισμενη. Φαντάζομαι είναι για home theater που είναι συνδεδεμένα μέσω hdmi.
  6. Γειά σε όλους, όπως λέει και ο τίτλος έχω τα z906 της logitech τα οποία παίζουν τον ήχο πολύ χαμηλά όταν κάνουν decoding από την τηλεόραση για να παίξουν ήχο dolby. Τα ηχεία είναι συνδεδεμένα σε μια 65' Philips PML9636 μέσω optical καθώς και επίσης με έναν υπολογιστή που έχω δίπλα, μέσω των τριπλων αναλογικών καλωδίων που έρχονται με τα z906. Όλες οι συνδέσεις είναι σωστές και το 5.1 λειτουργεί μια χαρά. Όταν παίζω ταινίες μέσω του υπολογιστή (με το τριπλό αναλογικό καλώδιο) η ένταση του ήχου γκρεμιζει ντουβάρια στο μισό, όταν όμως παίζω ταινίες από το disney+ για παράδειγμα του ενσωματωμένου android της τηλεόρασης, ο ήχος παίζει πάρα πολύ χαμηλά. Ακόμα και στο τέρμα να το βάλω, ακούγεται πιο χαμηλά απ όταν παίζει απ το PC. Έχεις κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει και πως να το διορθώσω? Ευχαριστώ
  7. Τι εγγυηση εχει ξερουμε? Σε καποια μαγαζια λεει 2 χρονια, αλλου 5 χρονια και αν δεν κανω λαθος καπου ειδα και 10 χρονια...
  8. Ετσι ακριβως και πιανει γυρω στα 35-40MB/s τωρα. Ενταξει δεν ειναι και τεραστιο προβλημα αλλα οπως και να εχει ειναι λιγακι σπαστικο.
  9. Όπως το περίμενα, μετά το format το πρόβλημα παραμένει, μην πω ότι χειροτέρεψε κιόλας.
  10. Αν βρω λιγο χρονο θα το κανω σημερα. Ευχαριστω που προσφερεσαι να βοηθησεις αλλα μαλλον δε θα χρειαστει. .
  11. Να δωσω ενα update μονο. Τον 4ΤΒ δισκο που τον ειχα χωρισμενο σε 2 partitions (2TB και 1,6ΤΒ), τον εκανα 1 ενιαιο partition και τωρα και αυτος πιανει στο write γυρω στα 40-45MB/s 😤 Οταν βρω χρονο ισως να κανω κανενα format μπας και στρωσει.
  12. Μολις το δοκιμασα και μια απ τα ιδια. Εχω ενα προαισθημα οτι και format να κανω δε θα λυθει το προβλημα.
  • Δημιουργία νέου...