Προς το περιεχόμενο

empire21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    384
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με empire21

  • Ημερομηνία γέννησης 16/06/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.689 προβολές προφίλ

empire21's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

409

Φήμη

  1. Αν γίνει η αίτηση φορητοτητας τηλεφωνικά υπάρχει κάποιο περιθώριο να την ανακαλεσουμε σε περίπτωση που λάβω καλύτερη προσφορά από την Vodafone που είμαι τώρα; Πολύ δελεαστικά τα 13 ευρώ της κινητής αλλά το σκέφτομαι κυρίως λόγω της ρήτρας που θα πληρώσω αφού έχω ήδη ενεργό συμβόλαιο.
  2. Για κάτι που έχω αγοράσει από το ισπανικό amazon υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί τους στα αγγλικά; Στο live chat που δοκίμασα απαντούν μόνο στα ισπανικά και με translate δεν γίνεται δουλειά.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προσανατολίζομαι στο παρακάτω που είχα βάλει στο μάτι και πρότεινε και ο φίλος zacharis1955 https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/laptops/laptops/asus-asus-tuf-gaming-a15-ryzen-7-6800h-15.6-fhd-144hz-8gb-512gb-ssd-rtx-3050-ti-4gb-webcam-win11-home_254747 Σαν χαρακτηριστικά είναι σίγουρα αναβάθμιση ελπίζω να είναι έτσι και από ποιότητα κατασκευής.
  4. Μιας και προέκυψε voucher μέσω της εταιρείας που εργάζομαι ψάχνω για laptop με περίπου 1000-1100 ευρώ. Αν αξίζει μπορούμε να ανέβουμε ακόμα 100 ευρώ. Ψάχνω κάτι που θα αντικαταστήσει το υπέροχο κατά τα άλλα HP Pavilion 15-ec1011 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Ryzen 7 4800H 2.90 GHz, 16 GB DDR4, 512 GB, NVIDIA GTX 1650Ti 4 GB Επειδή το εν λόγω laptop έχει δουλέψει ελάχιστα θέλω ο αντικαταστάτης να είναι πραγματική αναβάθμιση αλλιώς αν οι διαφορές είναι μικρές ίσως και να το κρατήσω και να δώσω το voucher σε κάποιον φίλο. Μόνη προϋπόθεση αγορά από Ελλάδα.
  5. Μόνο σε εμένα φαίνεται δύσκολο το σχέδιο για το στήσιμο; Τα έχω απλώσει όλα και ξεκινάω σιγά σιγά να δω αν θα βγει άκρη. 😂
  6. empire21

    Ψησταρια Υγραεριου

    Πρώτη επαφή και για εμένα με το υγραέριο μιας και αγόρασα την kenton με τους 4 καυστήρες. Θα πάω να πάρω την coral gas prime προπανίου μαζί με το παρακάτω σετ ρυθμιστή με λάστιχο. https://www.skroutz.gr/s/36412766/Coral-Gas-Prime-Σετ-Ρυθμιστή-με-Λάστιχο-1-3-Kg-h.html?from=catspan#specs Η ερώτησή μου είναι αν χρειάζεται κάποια ανεπίστροφη βαλβίδα για ασφάλεια ή κάνει την δουλειά μέσω του ρυθμιστή.
  7. empire21

    Cosmote tv

    Αν ενδιαφέρεται κάποιος να μοιράσουμε την σύνδεση και φυσικά το κόστος ας στείλει και τα βρίσκουμε.
  8. Για χρήση σε σπίτι που δεν έχει σταθερό internet θα δουλέψει; Την πρώτη φορά προφανώς θα συνδεθεί μέσω hotspot θα γίνει χαρτογράφηση κτλ. Για τις επόμενες φορές αν δεν έχει internet μπορεί να δουλέψει χειροκίνητα με το κουμπί που έχει πάνω στη σκούπα;
  9. empire21

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Μάλλον και εγώ σε νανοκεραμικές θα πάω. Πιστεύω να έχουν διαφορά από τις απλές. Όσοι έχετε ήδη τοποθετήσει έχετε θέματα με σήμα, gps, e-pass κτλ;
  10. Λογικά θα επιλέξω και εγώ το myhome enter αλλά επειδή έχω χαθεί με τόσες πληροφορίες σας παραθέτω συγκεκριμένα στοιχεία να μου πείτε την γνώμη σας οι ειδικοί. Αυτή την στιγμή έχω Γ1Ν οικιακό και είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο με όριο τις 2000kwh. Επιπλέον έχω νυχτερινό ρεύμα. Οι καταναλώσεις μου κατά μέσο όρο ανά τετράμηνο είναι 2000kwh(περίπου 1500 ημερήσιο και 500 νυχτερινό). Επισυνάπτω και την εικόνα του τελευταίου εκκαθαριστικού.
  11. Σήμερα μπήκαν και σε εμένα μετά από επικοινωνία μέσω messenger. Η εξαργύρωση πόντων γίνεται μόνο στα συνεργαζόμενα καταστήματα που γράφει στο site σωστά; Ήθελα να κάνω μια ακριβούτσικη αγορά από vodafone αλλά δυστυχώς δεν είναι μέσα σε αυτές που αναφέρονται.
  12. Κάτοχος και εγώ του εν λόγω λάπτοπ με την τελευταία προσφορά στα 799 και επειδή αγοράστηκε με τιμολόγιο βγήκε κάπου 650 ευρώ. Τελικά άξιζε η αναμονή τόσο καιρό. Καλορίζικο και σε εσένα Lesdal που θυμάμαι ότι ψάχναμε περίπου τα ίδια στο παραδίπλα thread. 😊 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις ώστε να μπορώ να κάνω εγκατάσταση τρίτων εφαρμογών. Για παράδειγμα κατεβάζω κάτι από τον θείο και πριν την εγκατάσταση βγάζει "Αυτή η λειτουργία ακυρώθηκε εξαιτίας των περιορισμών που ισχύουν σε αυτόν τον υπολογιστή. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματός σας." Ή σε άλλη εφαρμογή βγάζει το εξής "System Error! The program can't start because MSVCR100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program or disabling Antivirus/Windows Defender software to fix this problem."
  13. Απίστευτο το πόσο γρήγορα εξαντλούνται αυτή την περίοδο τα laptop. Το μεσημέρι σκεφτόμουν να παραγγείλω το lenovo legion 5 με τον ryzen 7 στα 930 που πρότεινε ο φίλος zacharis παραπάνω και το απόγευμα που ξαναμπήκα δεν υπήρχε.
  14. Με budget στα 850 ευρώ είναι καλή επιλογή το παρακάτω ή υπάρχει κάτι καλύτερο; https://www.mgmanager.gr/laptops/93596-hp-pavilion-gaming-15-ec1073dx-ryzen-5-4600h156-fhd8gb256gb-ssdgtx-1650-4gbwebcamwin10-home-shadow-black.html Υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχα πρόβλημα για αγορά από εξωτερικό αλλά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται προτιμώ από Ελλάδα για άμεση αγορά.
  15. empire21

    Καθυστερήσεις Courier

    Εγώ αυτό το διάστημα της καραντίνας μια παραγγελία έκανα επειδή την χρειαζόμουν αλλά είναι κολλημένη στον κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ κουριερ από της 17/11. Ήξερα ότι θα καθυστερήσει αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ από courier.
  • Δημιουργία νέου...