Προς το περιεχόμενο

Bomber_man

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Bomber_man

  • Ημερομηνία γέννησης 09/03/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Bomber_man's Achievements

  1. Και εμένα full refund μου έγραψαν δεν δέχτηκα τα 5 usd.
  2. Τελικά μου πρόσφεραν 5 usd επιστροφή από Banggood αλλά ζητάω και εγώ full refund και να τους το επιστρέψω.
  3. Όπως τα λες είναι φίλε 5V 1A ο ήχος είναι πιο χαμηλός και από του κινητού μου, έχουν το θράσος να απαντούν κιόλας ότι είναι 10 watts rated ενώ πάνω γράφει 2Χ3 watts και ούτε αυτά δεν είναι. Επίσης το banggood λέει ότι είναι 10 watts όχι ο κατασκευαστής η συσκευασία 2Χ3 watts γράφει.
  4. Εμένα μου έχουν γράψει αυτό :" Dear customer, the supplier has provided feedback that 10W is the maximum power and 6W is the rated power ". Δεν μου πρότειναν καν refund έχω ανοίξει case μέσω paypal.
  5. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση και να διευκρινίσω. Πληρώνω τα χιλιοστά που αναλογούν στο διαμέρισμα του 35% του ποσού που αναγράφει λογαριασμός για το φυσικό αέριο και μετέπειτα όσες kwh κάψω. Ο λέβητας είναι μάλλον κεντρικός με θερμιδομετρητές σε κάθε όροφο (έχει 2 ντουλαπάκια στον όροφο μου και έχουν από τρεις θερμιδομετρητές μέσα το καθένα έναν για κάθε διαμέρισμα.) Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι και τα υπόλοιπα 3 διαμερίσματα στον όροφο μου είναι κενά και δεν ανάβουν από σύνολο 6 διαμερισμάτων του ορόφου δεν ανάβει κανένα ουσιαστικά. Για τη λύση που αναφέρεις να βάλω ατομικό λέβητα αναφέρεσαι στον νόμο του 4495/2017 άρθρο 127? Γιατί το κοιτάω από πέρυσι και πράγματι δίνει τη δυνατότητα αυτονόμησης χωρίς σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων, απλά αναφέρει στην παράγραφο 5 για την αλλαγή σε αυτόνομα συστήματα θέρμανσης " εφόσον προκύπτει ότι η πιο πάνω αλλαγή βελτιώνει την ενεργειακή αποδοτικότητα του κτιρίου" και δεν ξέρω αν θα είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν το δεχτούν εκτός και αν υπάρχει κάποια απόφαση δικαστηρίου επί του θέματος δηλαδή για αλλαγή από φυσικό αέριο σε φυσικό αέριο. Σε εταιρεία που ρώτησα σήμερα για την αυτονόμηση του διαμερίσματος μου είπαν περίπου 2-2,5 χιλιάδες ευρώ (θα ρωτήσω και αλλού) και έχω κλείσει ραντεβού να το δουν γύρω στα 8-10 χρόνια απόσβεση με τα ποσά που πληρώνω τώρα ως συμμέτοχη στη θέρμανση εφόσον είναι νόμιμο να εξαιρεθώ από τις δαπάνες θέρμανσης.
  6. Καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα απλά αντιμετωπίζω το εξής θέμα μένω σε μια πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας με 60 διαμερίσματα έχουμε θέρμανση με φυσικό αέριο αυτόνομη (ότι κάψει ο καθένας -όχι κεντρική) βάσει του κανονισμού υποχρεούμαι να πληρώνω το 30-35%, δεν θυμάμαι το ακριβές, από ότι καίνε οι υπόλοιποι αναλογικά για τα τ.μ του διαμερίσματος μου. Εγώ δεν το ανάβω ποτέ(10 έτη συναπτά δεν το έχω ανάψει- έχω εγκαταστήσει A/C σε όλα τα δωμάτια) το καλοριφέρ από δίπλα (το διαμέρισμα είναι ιδιοκτησίας μου) ο ενοικιαστής μου επίσης δεν τα ανάβει ποτέ, το διπλανό μου από την άλλη μεριά δεν ανάβει ποτέ και είναι κλειστό έρχεται ο διοκτήτης μόνο Χριστούγεννα -Πάσχα, το διαμέρισμα του πιο πάνω ορόφου επίσης είναι κλειστό και του από κάτω ορόφου μου είναι γραφεία και δεν έχουν θέρμανση. Επομένως δεν ζεσταίνομαι από πουθενά και εξακολουθώ να πληρώνω 30-35% πληρώνοντας τα διαμερίσματα των πιο πάνω ορόφων που τα ανάβουν full. Να εξαιρεθούμε από τη θέρμανση δεν μας επιτρέπουν. Τι μπορεί να κάνει κάποιος σε αυτή την περίπτωση που αναφέρεται αυτό το 30-35% (πληρώνω αυτή την αναλογία και βασικά δεν ζεστάινομαι από πουθενά) και αν μπορεί να αυτονομηθεί εγκαθιστώντας αυτόνομο σύστημα Φ.Α. ,καυστήρα κτλ.. Για να καταλάβετε το μέγεθος του ποσού που πληρώνω τους μήνες που κάνει κρύο πληρώνω για διαμέρισμα 80 τ.μ. 60 ευρώ/ μήνα αποκλειστικά για θέρμανση που ανάβουν οι υπόλοιποι.
  7. Έχω και ηλεκτρική χύτρα ,μια instantpot πολύ καλή, με κλειστά μάτια την αγοράζεις (Αmazon Αγγλίας είχα πάρει τη δικιά μου) αν διαθέτεις το χρήμα ,απλά δεν πολυκάνω βραστά και όσπρια και κατά συνέπεια δεν την χρησιμοποιώ πολύ πάντως πολύ γρήγορη και εύχρηστη ,έχει άπειρες συνταγές από εξωτερικό με χρόνους κτλ. και τα φαγητά βγαίνουν μια χαρά σαν να τα έκανες στο μάτι. Εστίες δεν έβαλα ποτέ στην κουζίνα με τη χύτρα και ένα επαγωγικό μάτι από lidl καλύπτομαι πλήρως και ο φούρνος διακοσμητικός τον έβαλα για αισθητικούς λόγους. Btw Είμαι εργένης μην πάρω κανένα στο λαιμό μου και η blitzwolf φριτέζα που έχω είναι 6λιτρη. Επίσης ισχύει αυτό που γράφεις για το κάδο καλύτερα να έχει μήκος η επιφάνεια παρά ύψος ειδικά αν βαριέσαι να ανακατεύεις, όσες φορές έχει χρειαστεί να φτιάξω φαγητό για πλέον των δύο ατόμων δεν το επιχειρώ καν και τα κάνω σε δύο δόσεις.
  8. Εργαλείο φίλε έχω μια blitzwolf που με έχει βολέψει τόσο πολύ που από τότε που την πήρα (πριν 2 χρόνια) έχω ανοίξει τον φούρνο μόλις μια φορά και τη ζήλεψα και μόνο που την είδα αυτή τη Rohnson που πόσταρες και ισχύει ότι χρειάζεσαι ουσιαστικά δύο συσκευές αν έχεις κρέας και κάτι άλλο.
  9. Δύο παραγγελίες ήρθαν σωστά 100% φαίνονταν γνήσια προχώρησα σε επιστροφή δύο τεμαχίων από τα 7 γιατί ήταν μικρότερα από το αναμενόμενο (χωρίς να ευθύνεται το aboutyou) θα ενημερώσω αν υπάρξει πρόβλημα με επιστροφή χρημάτων.
  10. Bomber_man

    MUBI 4€ για 4 μήνες

    Δηλαδή για να θεωρηθώ σινεφίλ πρέπει να βλέπω ταινίες 50 ετών + χωρίς υπότιτλους που υπάρχουν και δωρεάν και να πληρώνω 4 ευρώ?
  11. Καλησπέρα παρήγγειλα μόλις αυτόν https://www.amazon.es/HP-OMEN-15-en1010ns-Ordenador-portátil/dp/B08T6MHRYJ επειδή μου φάνηκε πολύ καλή τιμή- 1044 ευρώ με μεταφορικά- κοίταζα για πολυ καιρό με rtx3060 και ryzen 7 και είχα στο καλάθι μερικούς αλλά δεν τους έχω κοιτάξει αναλυτικά να δω reviews κτλ όλους. Ξέρει κανείς αν είναι καλή η οθόνη (αναγράφει144HZ, anti-glare, 300 nits, 72% NTSC ) και αν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους legion ποιοτικά και τι παίζει με την εγγύηση από amazon ισπανίας γιατί πρώτη φορά παίρνω laptop από amazon. Ευχαριστώ
  12. Οι όροι ήταν αυτοί που προαναφέρθηκαν παραπάνω από άλλο μέλος- άμεσα 1% και 19% μέχρι 8? /11- και μου τους επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά στισ 21/10 που τους είχα καλέσει , το θέμα είναι ότι δε μου έχουν βάλει ούτε το 1% και προφανώς ούτε το 19% θα μπει.
  13. Καλησπέρα παρήγγειλα μέσω της προσφοράς του 20% στις 16-10-2021 ένα Α/C και έκανα άμεσα πληρωμή με κάρτα Eurobank. Aπό το πλάισιο για κάποιο λόγο την χρέωση στην κάρτα μου την έκαναν στις 22/10 και την ίδια ημερομηνία δείχνει και η απόδειξη που έκοψαν και η τράπεζα επίσης δείχνει τη συναλλαγή στις 22/10. Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν μου παραδόσουν μου είχαν πει 1% άμεσα και το υπόλοιπο μέχρι κάπου στο Νοέμβριο δε θυμάμαι ακριβώς. Μπορεί κάποιος να μου πει που να απευθυνθώ πέρα από το πλαίσιο που μου λένε ότι να'ναι.
  14. Εγώ τα Z506 αντικατέστησα η μέρα με τη νύχτα μου φάνηκε η διαφορά.
  15. Σήμερα παρέλαβα πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον ήχο δεν το περίμενα για 100 ευρώ είναι ότι καλύτερο. Ευχαρίστω ts!
  • Δημιουργία νέου...