Προς το περιεχόμενο

ppschrs

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    59
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ppschrs

  • Ημερομηνία γέννησης 13/04/1977

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://exoplismos.edu.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ppschrs's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ppschrs

    Multi Store

    Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το cs cart. Έκανε όμως κάποια μπερδέματα και αναγκάστηκα να τα ξεχωρίσω. Αν τα σαιτ σου έχουν παρόμοια προϊόντα μεταξύ τους μπορεί και να είναι οκ. Εμεις ανεβοκατεβάζαμε προϊόντα με csv αρχείο και είχαμε 15000 κωδικούς όμως. Μπερδευόταν στο κάθε προϊόν που είχες σε παραπάνω από 1 σαιτ. Επίσης το google διάβαζε για ένα σαιτ τα brands του άλλου. Πάντως το cs cart είναι καλή λύση σε λειτουργικότητα. Πονάει λίγο στο SEO. Δες εδώ και το σαιτ και αν αποφασίσεις να πας σε cs cart (το οποίο δεν είναι δωρεάν αλλά και το prestashop τα ίδια μου είχε στοιχίσει με τα πρόσθετα που έπρεπε να αγοράσω) και χρειαστείς βοήθεια, μίλα μου.
  2. Eκεί που τα γεμίζεις το προγραμματίζουν για να τα διαβαζει γεματα.Οπότε κάτι λάθος έγινε εκεί.
  3. o samsung δεν είναι καλός?Τι κατανάλωση έχει περίπου ξέρουμε?δήλαδή με 1 μελάνι πόσες σελίδες βγάζει περίπου?
  4. ppschrs

    PayPal

    Toν τετραψήφιο αριθμό για να κανουμε κατάθεση στο paypal που τον βρίσκουμε?Λέει ότι θα τον βρω στον λογαριασμό καταθέσεων αλλά έχω προπληρωμένη Κύπρου.Πως θα το βρώ?
  5. ppschrs

    Στοίχημα από το Internet

    Eγώ λ'εω να μαζευόμαστε εδώ τις κρίσιμες ώρες(Σαββατο μεσημέρι-Κυριακή μεσημέρι και Τρίτη_τετάρτη)και να ανταλλάσουμε απόψεις και ειδήσεις.Τι λέτε?
  6. ppschrs

    Στοίχημα από το Internet

    Α και ένα άλλο καλό σαιτ με προγνωστικά είναι το http://www.tip-ex.com.Μάλιστα τα βγάζει πολύ νωρίς(δηλαδή Παρασκευή βράδυ),οσο καλό μπορεί να θεωρηθεί αυτό δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες νέες ειδήσεις,αλλά βοηθάει σίγουρα στο να αρχίσεις νωρίς τη μελέτη για το σαβ-κο.Επίσης έχω παρατηρήσει πως πολλοί έξυπνοι που δίνουν προγνωστικά τυχαίνει να έχουν τα ίδια σχεδόν κάθε σαβ-κο.
  7. ppschrs

    Στοίχημα από το Internet

    Δεν ξέρω για sportingbet αλλά η expekt πληρώνει κανονικά σε prepaid Κύπρου.
  8. ppschrs

    Στοίχημα από το Internet

    Eγώ παρακολουθώ τα : http://www.betology.gr & http://www.betaholics.com Και παίζω σε betoto-expekt & bet365.Παλιά έπαιζα bet & win αλλά είχα φάει στράβωμα γιατι δε σε πλήρωναν στην κάρτα και ήθελαν κάτι στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σου που δε τα ήξεραν ούτε οι τραπεζιτες.
  9. ppschrs

    Στοίχημα από το Internet

    Εξοδα αποστολής έχει?
  10. Δηλαδή εγώ που έχω toshiba A200 1M4 μπορώ να βάλω XP?Γιατί δεν δέχεται το service pack 1 και εχω ψιλοξενερώσει.Αν μαζέψω όλους τους drivers θα το κάνω.
  11. ppschrs

    PayPal

    Παλαιότερα που είχα πάθει κάτι παρόμοιο στο ebay ενας ξάδερφος από Αμερική που ασχολείται μου είπε πως κάποιοι πωλητες δεν δέχονται να μεταφερθούν λεφτά στο paypal μέσω τις κάρτας σου αλλά μόνο με διατραπεζική συναλλαγή.Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει γιατί δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.
  • Δημιουργία νέου...