Προς το περιεχόμενο

Carl_Barks

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Carl_Barks

  • Ημερομηνία γέννησης 14/03/1989

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    In a world of magnets and miracles
  • Ενδιαφέροντα
    Mousiki, Ki8ara, Cinema and much more

Carl_Barks's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Εγώ που ήμουν για μήνες ανάμεσα σε m8 και g3 κατέληξα στο lg. Οι λόγοι: Πρώτος και κύριος: το m8 έχει μη αποσπόμενη μπαταρία. Κάποιους δεν τους νοιάζει, αλλά εγώ θέλω να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Προτιμώ μια στις 100 που θα πάθει κάτι να δώσω 15ευρώ και να πάρω άλλη τσακ μπαμ Δεύτερον. Μπορεί το m8 να είναι όντως πιο ωραίο και ντιζαινάτο, αλλά το g3 προσφέρει 5.5" οθόνη σε μέγεθος 5" κινητού λόγω των ανύπαρκτων bezel. Έχει δηλαδή πολύ πιο μεγάλη οθόνη από το htc αλλά έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Τρίτος: Το g3 ήταν και είναι κάπου 40-50ευρώ φθηνότερο από το m8 Αυτά τα 3 με ώθησαν στο g3. Το έχω λίγες μόνο μέρες αλλά είμαι ικανοποιημένος. Βέβαια σε τέτοια διλήμματα (πόσο μάλλον τριλήμματα αφού βάζεις και το s5 στο παιχνίδι) ποτέ δεν ξέρεις γιατί ποτέ δεν θα έχεις και τα 3 κινητά - πρέπει να διαλέξεις ένα! Εγώ κατέληξα στο lg αλλά θα μπορούσα να έχω καταλήξει κάλλιστα στο htc (εκεί έκλινα για πάνω από 2 μήνες) και πάλι ευχαριστημένος θα ήμουν. Οπότε σε τελική ανάλυση αν κάποιος ξέρει τα + και τα - του κάθε κινητού και πάει συνειδητοποιημένος να κάνει την αγορά του δε θα έχει πρόβλημα. Πήγαινε δες τα από κοντά και πάρε αυτό που σου κάνει πιο πολύ κλικ. Ελπίζω να βοήθησα.
  2. Είμαι ο μόνος που έχει FlashBlock μόνιμα εδώ και τουλάχιστον μια 5ετία;
  3. Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή ταιριάζει εδώ: Με αγγαρέψανε να επιλέξω κινητό για μια εταιρική επιδότηση ανάμεσα σε κάποια συγκεκριμένα. Η λίστα είναι η εξής: LG L 40 LUMIA 535 Samsung B2710 XCOVER 271 VODAFONE SMART 4 POWER VODAFONE SMART 4 TURBO Ποιό απ' όλα; (Ουσιαστικά L 40 vs Lumia υποθέτω)
  4. Carl_Barks

    LG G2 vs G3

    Τελικά πάνω που πήρα απόφαση να παραγγείλω σύντομα το g3 διαβάζω κάτι τέτοια και έχω δεύτερες σκέψεις.
  5. Carl_Barks

    Κινητα απο skroutz

    Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Kaizershop, Kaizer Store και Kaizer mobile stores;
  6. Εγώ πάντως σαν χρήστης που ετοιμάζεται για αγορά, εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα σε m8 και Lg G3
  7. Carl_Barks

    Κινητα απο skroutz

    Για τα http://www.open365.gr και http://www.mytel.gr ξέρουμε τίποτα; Τα reviews στο σκρουτζ φαίνονται εξεραιτικά πάντως. Μου έκανε εντύπωση μόνο ότι "εμφανίστηκαν" ξαφνικά στα αποτελέσματα ενός κινητού που ψάχνω/τσεκάρω εδώ και μέρες, ενώ πριν δεν ήταν εκεί (το στόκαραν τώρα ; ).
  8. Carl_Barks

    Αγορά κινητού 300-350€

    Τι παίζει με το λογισμικό της LG στο G3; Με ψήσατε και έχω αρχίσει και το ψάχνω λίγο παραπάνω. Από bloatware πως τα πάει; Πήγα και το τσέκαρα στα γρήγορα σήμερα σε ένα μαγαζί και είδα κάτι McAfee Security πχ κλπ. Γενικά είναι φορτωμένο με βλακειούλες; Επίσης, μιας και είναι QHD από μπαταρία πως τα πάει;
  9. Carl_Barks

    Αγορά κινητού 300-350€

    zaf με συγχωρείς, σου κάνω hijack το thread γιατί είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Αν υπάρχει θέμα, ας το κάνει split κάποιος moderator. Budget στα 300-350 και η αγορά μπορεί να καθυστερήσει το πολύ μέχρι Αύγουστο. Το ψάχνω εδώ και ένα δίμηνο και έχω καταλήξει πάνω κάτω στα: -htc one m8 : πρώτη επιλογή, κυρίως λόγο του ότι μου αρέσει τρελά εμφανισιακά αλλά και γιατί μέχρι σήμερα είμαι με το πρώτο htc desire που βγήκε από το 2011 και έχω μείνει πανευχαριστημένος από την htc. Τώρα είναι στα ~389, ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να πέσει κάπου στα 350. -moto x 2014 : θα ήταν σίγουρα πρώτη επιλογή μιας και είναι πιο φτηνό, έχει near stock android και είναι αρκετά ωραίο και χωρίς lag. Αλλά η απουσία sd το σκοτώνει. Με τα 10Gb που μένουν διαθέσιμα δε τη βγάζω. Και η 32άρα έκδοση είναι απλησίαστη οικονομικά. -lg g2 : Από όσα έχω διαβάσει εδώ και μήνες, το πιο value for money κινητό. Όμορφο, άψογο και τίμιο. Αλλά δε θέλω να πάρω κινητό 2ετίας. Θα μου πεις έχει πάρει Lollipop, αλλά πόσα ακόμα θα πάρει; Δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν κινητά κάθε χρόνο και θέλω αυτό που θα πάρω να το κρατήσω τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Οπότε με το g2 είμαι ήδη 2 χρόνια πίσω και ακόμα και αφού πάρει λόλιποπ, λογικά θα πάρει άλλη μια και τέλος. -lg g3 : Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό, αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Sony και samsung δεν με ενδιαφέρουν. Κινέζικα επίσης παρότι τα εκτιμώ αφάνταστα δεν θα ήθελα σε αυτή τη φάση. Θέλω κάτι 100% αξιόπιστο καθότι θα φύγω για τα επόμενα 2χρόνια στο εξωτερικό και δεν θέλω να μείνω από κινητό για κανένα λόγο! Ακούω γνώμες, μπορεί να βοηθηθεί και η thread-starter
  10. Παιδιά μία βοήθεια παρακαλώ! Πήγα σήμερα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές να αγοράσω την Samsung Le 40 C630 στην οποία είχα καταλήξει, και μου είπαν οτι η Samsung σταμάτησε να βγάζει το μοντέλο και το νέο μοντέλο - αντικαταστάτης της είναι η Samsung C653. Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτήν σε σχέση με την 630; Σε θέμα ποιότητας πάνω απ' όλα και κατά δεύτερον αν διαβάζει και αυτή .mkv και δέχεται dts. Στο νέτ δεν βρήκα πολλά γι αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ.
  11. Παίδες καλησπέρα κατ'αρχάς. Σκοπεύω να αγοράσω τηλεόραση 32" και για να μην ανοίγω νέο τόπικ έιπα να ρωτήσω εδώ. Είμαι ανάμεσα στα εξής μοντέλα: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32LD750-LCD-TV-32-32LD750.htm http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SONY-KDL-32NX500-LCD-TV-32.htm http://www.technosound.gr/product_info.php?products_id=715 http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=18724 Μη μου πείτε για σκρούτζ, εννοείται απο κεί θα τις τσιμπήσω και όχι απο πλαίσιο, απλά αυτό το λίνκ είχα εύκαιρο! Πείτε γνώμες για αυτές τις 4 ή κάποια άλλη που προτείνετε(μέχρι 600γιούρια) καθώς και τι usb υποστήριξη έχουν αυτές (αρχεία .mkv, .avi και τα σχετικά)
  • Δημιουργία νέου...