Προς το περιεχόμενο

Papakaliati

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.744
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Papakaliati

  • Ημερομηνία γέννησης 13/04/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.086 προβολές προφίλ

Papakaliati's Achievements

  1. Έχω μερικές βαλίτσες σκληρές πάνω από 10 χρόνια με 4 ροδάκια, ποτέ σε καμία δεν μου έχει χαλάσει κανένα. Και κάνω πολλά ταξίδια κάθε χρόνο, αρκετά περισσότερα από 3.
  2. Ποτέ δεν κοιτάνε αύριο ο ταυτότητας η διαβατηρίου για ενδοκοινοτικές πτήσεις. Μόνο η Ryanair σου ζητάνε, αλλά προφανώς δεν το τσεκάρουνε ποτέ.
  3. Γιατί θέλετε να ξαναανακαλύψετε τον τροχό και δεν τα βάζετε απλά σε μια τραπεζική θυρίδα;
  4. Συμφωνώ και εγώ. Επίσης θέλω δέρμα η δερμάτινη στο ταμπλό και στην κονσόλα. Και αερανάρτηση , αλλά ακόμη και στα high end μοντέλα δεν την συναντάς τόσο συχνά, και περιορίζει τις επιλογές. επισης είμαι τεράστιος φαν του ανοιχτόχρωμου εσωτερικού, αλλά και παλι οι επιλογές είναι περιορισμένες.
  5. Καμία αντίρρηση. Βέβαια λόγο μειωμένου τέλος εκτελωνισμού στη Ελλάδα, συχνά είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή στους 250+ ίππους.
  6. Συχνά όμως κοιμάται το παιδί και δεν θέλεις να κανείς στάση για να μην ξυπνήσει… Δεν ξερω, όσο και να μου αρέσει σαν ιδέα το ηλεκτρικό, για Ελλάδα δεν είναι το ηλεκτρικό ακόμη. Ναι φυσικά μπορείς να τα βγάλεις πέρα σχεδιάζοντας κάθε διαδρομή, αλλά γιατί να θέλω να το κάνω αυτό; Και το 10 εφαρμογές και συνδρομές για να έχεις ηλεκτρικό είναι πραγματικά αισχρό… Προσωπικά, ο χρόνος είναι πιο σημαντικός από το οικονομικό κέρδος του ηλεκτρικού, και δεν έχω διάθεση να τον ξοδεύω σε στάσεις και σχεδιασμούς διαδρομής. Plug in hybrid και ξερό ψωμί. Φόρτιση σπίτι, με τα μερσεντές που γλυκοκοιταάω εμβέλεια για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιείς βενζίνη για κοντινές εξορμήσεις (100 κμ), παρά μόνο σε ταξίδια, instant επιτάχυνση αθόρυβο σε πόλη.
  7. Ούτε καν. Όλα τα ιδιωτικά σε όλες τις χωρες είναι από τα χειρότερα, σε όλες τις κατάτάξεις. Ήθελες να πεις ότι τα καλύτερα είναι ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά, που είναι τελείως διαφορετικό απο το ιδιωτικό. Harvard, Cambridge MIT ειναι α μη κερδοσκοπικά. Το ιδιωτικό έχει μοναδικό σκοπό το κέρδος, τίποτα άλλο. Το μη κερδοσκοπικό την συνεχή βελτίωση του ιδρύματος.
  8. Papakaliati

    Aegean πτήση

    Βάζεις μια μελλοντική ημερομηνία με 0 ευρώ διαφορά, και όταν αποφασίσεις ξανά να πετάξεις το αλλάζεις στην καταληκτική ημερομηνία. Αλλιώς ακύρωση φλεξ κοστίζει 45 ευρώ ανά πτηση νομίζω.
  9. Papakaliati

    Aegean πτήση

    Με ακύρωση παίρνεις ψυχούλα πίσω. Αλλά το Φλέξ μπορείς να το αλλάξεις όσες φορές θέλεις.
  10. Coupe SUV ρε μάγκες, αλήθεια τώρα; Πίσω πρέπει να χωράει ατομα με μαξ ύψος 1,70…
  11. Papakaliati

    Αγορά SUV με 25.000

    X3 30e 6 μηνών (εισαγωγή σαν μεταχειρισμένο) πλήρωσα κανονικά τελώνιο αλλά φυσικά αρκετα χαμηλό, κάνα 3500 ευρω .
  12. Papakaliati

    Αγορά SUV με 25.000

    Φυσικά και πληρώνει, αλλά το 25%.
  13. Ασε, έχασες πολλά, είπε να δώσει σε SUV μια εύκαιρια, και τελικά πήρε μια Porsche Cayenne!
  14. Δεν είναι Βαλκανικό κιτσαριο όπως λες να βάλεις ένα ιταλικό πλακάκι, σε όλο τον κόσμο παρατηρείται αυτό το φαίνομαι. Πρόσεχε το γενικά, γιατί η απόσταση μεταξύ ζωής με έμφαση την αποταμίευσα και μιζέρια δεν είναι και τόσο μακριά. Τελικά καταλήγεις να είσαι μίζερος σε όλες τις εμφάνσεις τις ζωής σου, και απλά να έχεις καταφέρει να έχεις δυο πενταροδεκάρες στην άκρη. Το focus της αποταμίευσης πρέπει για μένα να είναι πάντα η αύξηση των εσόδων, και όχι υπερβολές και σπατάλες, και όχι να βγάζεις από την μύγα ξίδι.
  • Δημιουργία νέου...