Προς το περιεχόμενο

chris^83

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    16
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chris^83

  • Ημερομηνία γέννησης 22/09/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

chris^83's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Και εγώ ΤΕΙ Πειραιά (Αυτοματισμούς) γραμμένος αρκετό καιρό στο φόρουμ αλλά τυχαία έπεσα στο θέμα. Έχουν βγει κάτι ανακοινώσεις για κλείσιμο του ΤΕΙ Πειραιά από Τρίτη 15/2 Link Link
  2. Σήμερα τελικά κατάφερα και πήρα τον σκληρό πίσω και θα τον δούνε τέλος πάντων, αλλά ενώ η Seagate δίνει 5 χρόνια εγγυήση το e-shop δίνει μόνο 3 χρόνια εγγυήση, γιατί αυτό? Συγγνώμη αλλά η Seagate είναι η ηλίθια και το κάθε e-shop είναι το έξυπνο?
  3. το εψαξα μεσω της seagate και εβγαλε αυτο: 9QM1PDJ1 In Warranty Expiration 13-Mar-2013 αρα 5 χρονια.
  4. Εννοείται ότι θα πάει πίσω βρήκα και την απόδειξη αγοράς 4/08 Τελικά πόσα χρόνια εγγύηση έχουν 3 η 5?
  5. Εγώ έκανα το άλλο το μαγικό με το καλώδιο της Νοκια ca-42 αλλά επειδή ήταν version 2 είχε 5 καλώδια αντί 3 και ψαχνόμουν τη να κάνω τα άλλα 2 γιατί έτσι δεν λειτουργούσε μετά από κάτι ώρες έβγαλα άκρη και πήρα και τα αρχεία μου. Εννοείται ότι μεταφέρθηκαν όλα μέχρι και το τελευταίο αρχείο σε άλλο δίσκο και άλλαξα και firmware από SD15 σε SD1A αλλά το τεστ της Seagate που έκανα μου έβγαλε όλα Fail .Τι πάει λάθος?
  6. Καλημέρα Τελικά μετά από ένα μήνα διαβάσματος στο internet και με την βοήθεια του φίλου Ardov έβγαλα άκρη και δούλεψε και ο προβληματικός σκληρός της seagate. Η λύση ήταν πολύ απλή αλλά και σύγχρονος μπελαλίδικη. ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΛΑΚΕΤΑ δεν φταίει και κάνετε και κακό του σκληρού και των δεδομένων σας. Αυτό ούτε εγώ το ήξερα μετά το έμαθα στη πορεια.
  7. Έχει σχεδόν ένα μήνα που ψάχνω και δεν βρήκα τίποτα ούτε μεταχειρισμένο ούτε καινούργιο
  8. Τον ίδιο τον σκληρό δεν τον βρίσκω με τα 16ΜΒ αν ξέρετε κανένα που να έχει προτείνετε εσείς, όλοι που κυκλοφορούν τώρα είναι 32ΜΒ κάνη να πάρω πλακέτα από αυτό?
  9. -τα Jumper δεν τα πείραξα - το sata το καλώδιο το άλλαξα και πάλι τα ίδια -πλακετα που μπορώ να βρω? και τι πρέπει να προσέξω? Αν βρω και αγοράσω το ίδιο? Το κόστος του μπροστά στα δεδομένα είναι μηδενικό. Την προηγούμενη εβδομάδα κόπηκε 2 φορές το ρεύμα αλλά μετά δούλευε λετε να επηρέασε??
  10. Γεια σας και από εμένα πρώτη φορά τυχαίνει να γραφώ κάτι γιατί πολύ απλά πάντα αυτά που διάβαζα με κάλυπταν, τώρα δεν έβγαλα άκρη. Έχω ένα Seagate barracuda 7200.11 των 500GB sata2 γεμάτος τα 400gb περίπου και χρησιμεύει μόνο για αποθήκευση μέχρι χτες δούλευε τέλια kαι ξαφνικά χάθηκε από το pc κάνω restart ούτε στο device manager του control panel υπήρχε ούτε στο Bios. Σήμερα το δοκίμασε και σε άλλο pc και τίποτα. Ο δίσκος αν τον ακουμπήσεις των νιώθεις δουλεύει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...