Προς το περιεχόμενο

kalodrei

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    484
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kalodrei

  • Ημερομηνία γέννησης 27/05/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.457 προβολές προφίλ

kalodrei's Achievements

  1. να πάει στον i3 6100 και οχι στον ι3 6098p, το WoW ζορίζει τον επεξεργαστή ,όχι την κάρτα γραφικών. ο 6100 είναι δυνατότερος στην ιδια τιμη (skourtz ) .Ultra settings με 60 fps δύσκολα θα δεις. Αν ενοεις σε raid/bg.Γιατί το engine του WoW είναι πανάρχαιο και δεν αξιοποιεί το σύστημα.
  2. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    αν και έλεγα ότι δύσκολα θα φτάσουν το Wotlk σε soundtrack με διαψεύδουν
  3. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    όποτε θέλεις το βάζεις(ακόμα και να είναι frozen το account σε αφήνει να το χρησιμοποιησεις η να αγοράσεις εάν δεν έχεις ,άλλα έχεις gold ), μπορείς να έχεις στην τσάντα σου μέχρι 10 (και σε όλο το battlenet account σου ), μπορείς σε διάστημα 24 μηνών να αγοράσεις μέχρι 36 token.
  4. kalodrei

    Το καλύτερο free antivirus

    ΕΑΝ στο δινουν τσαμπα (οχι πειρατικο ), γιατι οχι , αλλιως απλα βαλε καποιο free αντι του MSE και κρατα το malwarebytes (αλλη δουλεια κανει )
  5. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    9 Αυγούστου demon invasions ( event ) και οι Demonhunters!
  6. kalodrei

    δώρο wind

    οι αριθμοί WIND και Q τρώνε φοβερό spamarisma από ύποπτα νούμερα ,που και καλά κερδίζεις κάτι η να συμμετέχεις σε κάποια κλήρωση , απατεωνιές είναι μην δίνεται σημασία, και μην στέλνεται sms η πάρετε τηλέφωνο πίσω αν είναι αναπάντητη γιατί σας χρεώνουν πολύ.
  7. για λογούς κόστους (αρχικής επένδυσης ,γιατί αν βάλεις και τα παιχνίδια θα σου βγει πιο ακριβό από pc ), με 250 το μόνο που μπορείς να πάρεις για το pc είναι μια rx480 /gtx1060 (και αυτό σε USA πάντα )
  8. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    είστε 100 lvl με τα talent των 110 ,λογικό είναι να μην σας φαίνεται ολοκληρωμένο το class σας, μέχρι τώρα ο paladin και ο druid (που είναι τα βασικά μου class) μου άρεσαν , επεισης μου άρεσε και o DK ,ο blood έχει πολλά παλιά spell που του είχαν βγάλει στο WOD (και δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό blood dk ). Τώρα ο rogue μου φαίνεται περίεργο το καινούργιο spec του ,είναι σαν να είναι άλλο class Για όσους ρωτάν για το garrison , μπορείς να βγάλεις gold κάνοντας ανταλλαγή τα resource για cloth , κάνεις και ένα tailor building (αν δεν είσαι tailor ) και κάνεις τις τσάντες , με το που γίνουν available οι DH θα ανεβούν οι τιμές τους γιατί ξεκινάν με 16αρες τσάντες.
  9. και η δικιά μου έγινε shipped , βεβαία θα το πιστέψω όταν το δω να έχει έρθει
  10. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    λοιπόν όταν πρωτομπαινεις και ο χαρακτήρας σου έχει πολλά items ,κολαει γιατί το παιχνίδι τα βάζει στην συλλογή , βεβαία κάτι πείραξαν και οι περισσότεροι έχουν αδικαιολόγητο fps drop και καλά το ψάχνουν. Οι απαιτήσεις του legion ανέβηκαν,άλλα δεν δικαιολογείτε να laggarei κάποιος στο garrison του. Εξαλου οι περισσότεροι είναι παραπάνω από τις απαιτήσεις και έχουν πρόβλημα με τα fps. Εγώ πριν το patch είχα δοκιμάσει σε ένα laptop με I5 2410Μ και έτρεχε μέχρι 4 account ανοιχτά στο low , σήμερα το δοκίμασα και τρέχει ένα με το ζόρι .
  11. πάρα πολλά πράγματα μου έχουν έρθει με αυτό το αυτοκόλλητο πάνω. Κάποιος κανονισμός της ΕΕ θα είναι.
  12. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    μην γκρινιάζετε , στην taiwan κάνει 180k το ένα . https://wowtoken.info/
  13. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    θα δείξει, στις αρχές του επόμενου expansion θα έχει τρέλες τιμές στα items στην αρχή όποτε μπορεί να αγοράζουν περισσότεροι token ,επεισης υπάρχουν gold sink , έχει έναν vendor που πουλάει μια αράχνη mount 2 εκατομμύρια αν θυμάμαι καλά στο beta . To πρόβλημα με την Ευρώπη είναι ότι υπάρχουν πολλές χώρες φτωχές που θέλουν token για gold , και έχουμε και τους Ρωσους που δεν τους συμφέρει καν να αγοράζουν token για χρήματα ,γιατί είναι 3 φόρες (το πόσο που πρέπει να δώσουν για το token ) πάνω από την συνδρομή που χρειάζεται να πληρώνουν αν θυμάμαι καλά .
  14. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    δεν θέλει καθόλου farmarisma (τρόπο θέλει ,όχι κόπο !), έχω βγάλει γύρω στα 5 εκατομμυριάκια gold στο WOD
  15. kalodrei

    World Of Warcraft Topic v1

    το token αλλάζει τιμές ανάλογα με την ζήτηση και την προσφορά που υπάρχει , στο EU υπάρχουν περισσότεροι αγοραστές και λιγότεροι πωλητές , για αυτό έχει μεγαλύτερη τιμή , πάντως 90k δεν είναι τίποτα atm.
  • Δημιουργία νέου...