Προς το περιεχόμενο

kitsose

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kitsose

  • Ημερομηνία γέννησης 05/03/1988

kitsose's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. kitsose

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Site: Titanfall 2.99 95% OFF αλλά είναι μόνο για Γερμανία και θέλει έλεγχο ηλικίας μέσω του γερμανικού ταχυδρομείου. Εγώ έβαλα να δω αν θα γίνει η παραγγελία με κάρτα Πειραιώς, γίνεται κανονικά αλλά πρέπει να συμπληρώσεις ένα έντυπο ότι είσαι πάνω από 18 και να το παραδώσεις σε ένα κατάστημα του γερμανικού ταχυδρομείου. Το αναφέρω μήπως παρακολουθεί κανείς από γερμανία μιας και είναι πολύ καλή προσφορά. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ(ΆΝΩ ΤΩΝ 18) ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ. οπότε μην προχωράτε σε αγορά αν δεν μπορείτε να κάνετε ταυτοποίηση . Αν είναι ενάντια στους κανονισμούς παρακαλώ να σβηστεί και ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων Edit: Κάντε translate Ihr Kundenkonto ist für den Erwerb von FSK/USK 18 Artikeln noch nicht freigeschaltet. Anmeldung FSK/USK 18 Um Ihnen den Zugang zu FSK/USK 18 Produkten (Filme, PC- und Videospiele) zu gewähren, verwenden wir deshalb ein Prüfverfahren das die Kontrolle und den Nachweis, dass der Besteller mindestens 18 Jahre alt ist ermöglicht. Drucken Sie bitte dazu das vorausgefüllte Formular aus und legen anschließend die Erklärung unterschrieben zusammen mit Ihrem gültigen Personalausweis in einer Filiale der Deutschen Post AG zur Identifizierung vor. Wichtig ist, dass Sie sich, auch wenn Sie außerhalb Deutschlands leben, nur in einer deutschen Postfiliale registrieren lassen können. Sobald uns die Post Ihre Angaben bestätigt hat und wir diese intern abgeglichen haben, schalten wir Ihr Konto für FSK/USK 18 Produkte frei und Sie erhalten die bestellten FSK/USK 18 Produkte umgehend zugesandt. Edit2: 13:54 Από ότι βλέπω τώρα βγάζει το εξής μήνυμα Η λήψη δεν είναι πλέον διαθέσιμη.
  2. Το πήρα για τον πατέρα μου και το κινητο δεν άνοιξε ποτε. Μίλησα με you μου ειπανε να συμπληρωσω μια φορμα και θα με ειδοποιησουνε αν είναι να το στείλω. Μου αρχισαν και τις βλακειες οτι η mls αν υποστηρίζει το doa και τέτοια. Αλλο ενα κατστημα που θα φαει ακυρο απο εμενα. Και αν δεν βρω ακρη θα γινει και καταγγελία.
  3. Εγώ τι να πώ ρε παιδιά ενώ παρέλαβα το κινητό είναι χαλασμένο και πήγα δύο φορές στο κατάστημα και μου λέει να το κρατήσω λίγο ακόμα μήπως και φτιάξει ότι ναναι. Και στην lg που πήρα μου λένε να το πάω στο κατάστημα. Πέρα από την vodafone βλέπω και την lg ότι από εξυπηρέτηση μηδέν λες και δεν είναι δικιά τους η συσκευή. Φταίω εγώ τώρα να το κρατήσω να περάσει το doa και μετά να τους πω δεν με νοιάζει αν δεν έχετε, εγώ θέλω το κινητό που αγόρασα; Τραγικές καταστάσεις
  4. Αυτο θα κάνω γιατί από ότι βλέπω πρέπει να είναι μητρική πλακέτα γιατί μόλις το κάνω επανεκκίνηση η ώρα μηδενίζει... Τέλος πάντων θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο για να επικοινωνήσω ξανά με την lg.
  5. Ρε παιδιά θα τρελαθώ το κινητό τώρα δουλεύει κανονικά, είπα στο άκυρο να το δοκιμάσω και εκεί που δεν αποκρινόταν ξαφνικά δούλεψε. Μου κάνει το δύσκολο χαχαχα. Πάντως θα ζητήσω να το στείλουν για έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο. Μπα τώρα μία κολλάει μία ξεκολλάει, ότι νάναι
  6. Ναι κανονικά όλες τις ενημερώσεις, έκανα και factory reset αλλά τίποτα, καμία τύχη.
  7. Δεν νομίζω να ισχύει εμένα έτσι μου είπαν στο κατάστημα οτι μπορεί να έχουν, αλλά στην lg που ρώτησα αν έχουν απόθεμα όταν πήρα τηλ για το κινητό μου είπαν ότι επειδή το κινητό είναι παλιό δεν έχουν απόθεμα γιατί έχει σταματήσει η παραγωγή του.
  8. Από την στιγμή που λένε απο δευτέρα θα έχουν απόθεμα τα καταστήματα αλλά στην κανονική τιμή δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει αντικατάσταση;
  9. Μετά από 3-4 ώρες χρήσης η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται μόνο το power button ανοιγοκλείνει την οθόνη, όπως και τα κουμπάκια από κάτω ούτε αυτά ανταποκρίνονται και δεν ανάβουν παρά μόνο 1 δευτερόλεπτο με το που ανοίγει το κινητό. Πριν από αυτό όλα λειτουργούσαν κανονικά, ξεκίνησε μόλις με κάλεσαν 4 φορά στο κινητό και πήγα να το σηκώσω και τότε ξεκίνησε το όλο σκηνικό.
  10. Παιδιά επειδή εγώ είμαι ο τυχερός άτυχος, σας ακούω που λέτε για το service της lg ότι είναι το καλύτερο, αλλά εμένα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την lg το μόνο που μου είπε να πάω στο κατάστημα που το αγόρασα τίποτα άλλο. Και μόλις τους ρώτησα αν έχουν απόθεμα γενικά μου απάντησε ότι δεν έχουν. Edit: Επίσεις να σημειώσω πως γνωρίζω τους κανόνες και νόμους απλά ακόμα είμαι ήρεμος να δώ τι θα μου απαντήσουν αύριο.
  11. @giorginho Εμένα δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα απλά πήρα τηλέφωνο και μου είπε πέρνα να το πάρεις. Απλά εκεί με ρώτησε αν μου ήρθε κανά μήνυμα ή e-mail και του είπα τίποτα από τα δύο, και αφού επιβεβαίωσε ότι όντως είμαι εγώ μου το έδωσε, χωρίς να μου αναφέρει πρώτα ότι πρέπει να έρθει μήνυμα. Μου φαίνεται δουλεύουν τον κόσμο και τον ταλαιπωρούν τσάμπα, αφού το κινητό είναι στο κατάστημα τις βλακείες είναι αυτές.
  12. Όσοι έχετε βάλει παραλαβή σε κατάστημα και σας έχουν ενημερώσει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί κανονικά πάρτε ένα τηλέφωνο μήπως το έχουν εκεί. Εμένα χθες μου είπαν παρασκευή θα παραλάβουν και πήρα τηλ πριν λίγο στο κατάστημα και τελικά το είχαν εκεί (απορώ πάντως που δεν με κάλεσαν ενώ το είχαν ήδη εκεί). Η παραγγελία έγινε στις 4:20 το μεσημέρι του Σαββάτου.
  13. Καλημέρα και από μένα. Πρώτα να πω πως περιμένω και εγώ να παραλάβω το κινητό με παραγγελία απο το e-shop. Αυτό που θέλω να πω είναι σχετικά με τους κλασικούς Έλληνες "θα πάρω να τα πουλήσω" : Χθες το πρωί πέρασα από το κατάστημα που έβαλα παραλαβή για να δω αν όλα είναι εντάξει, πριν από εμένα ήταν δύο κύριοι μπροστά, που έκαναν εκεί παραγγελία στο κατάστημα (με το χαρτάκι). Μετά την διαβεβαίωση ότι ναι υπάρχει απόθεμα, όταν έφευγαν τους άκουσα να λένε ωραία θα βγάλω κέρδος 250 μόλις το πουλήσω. Δηλαδή πράγματα τραγικά, μέχρι αηδίας. Πόσο μίζεροι θα γίνουμε ακόμα σαν λαός;
  14. kitsose

    ASUS Eee Pad Transformer : Δύο σε ένα

    Αυτό με τα 399 είναι σκέτο το tablet ενώ αυτό με τα 519 ειναι η τιμή μαζί και με το πληκτρολόγιο. Στην παρουσίαση του προϊντος το κάθε σάιτ νομίζω το λέει εκτός απο το public που έχει μόνο το tablet (χωρίς το dock). Τώρα για αν μπορείς να περάσεις pdf δεν το γνωρίζω καθώς ακόμα το περιμένω να μου έρθει, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται μέσω μίας εφαρμογής απο το android market άλλα έχει πολύ διαδικασία και δεν την θυμάμαι για να σου πώ.
  • Δημιουργία νέου...