Προς το περιεχόμενο

impel123

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    189
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με impel123

  • Ημερομηνία γέννησης 02/01/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.612 προβολές προφίλ

impel123's Achievements

  1. Το καταστημα δεν μπορει να το ξερει απο την συσκευασια? Πχ με το "Global edition" που ανεφερα παραπανω?
  2. Ναι τα εβαλα ολα μηπως καποιος που εχει αγορασει απο αυτα να μας πει πιο καταστημα φερνει την 800αρα, πλην των infoquest (medaimarkt, kotsovolos, you.gr) που ειναι +50ε.
  3. Γεια σας παιδια, Ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να παω σε Xiaomi και ψαχνω τι τρεχει με την 800αρα μπαντα. Υπαρχει καποια ερωτηση που μπορω να κανω στο καταστημα ωστε να σιγουρευτω οτι θα παρω την εκδοση με την 800αρα? Πχ οτι το κουτι γραφει "Global version" στο πλαι η κατι ανάλογο. Γιατι πχ πηρα ενα καταστημα και μου λεει δεν μπορω να σου πω σιγουρα γιατι αλλες φορες την λενε B20 αλλες 800 κλπ, αλλα το κουτι γραφει "Global version" και μεχρι σημερα δεν εχει παραπονεθει κανενας. Εχει παρει καποιος απο καποιο καταστημα του link την 800αρα version για να το προτιμησω? https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Ευχαριστω
  4. Σχετικα με την οθονη επειδη εχω το παλιο και εχω δει και το καινουργιο, το παλιο miix 3 ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με το νεο mix 300. Επισης περα απο το χειροτερο panel το miix 300 δυστυχως χρησιμοποιει και PWM οποτε ισως ενοχλει τους ευαισθητους στα ματια γιατι αναβοσβηνει τις λαμπες για να ελενξει το brightness. Για ηχεια κλπ δεν ξερω μιας και το δουλευω με ακουστικα. Παντως γενικα σαν το miix 3 δεν βρισκεις καλυτερο κατω απο 400ε, σαν tablet χαιρεσαι να το χρησιμοποιεις. Μειονεκτημα ισως το πληκτρολογιο που δεν βολευει αν το εχεις στα ποδια σου αλλα μονο σε γραφειο. Δεν χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω μεχρι στιγμης.
  5. Η lg εν εχει ips panel οπως αναφερθηκε παραπνω και εχει καλα μαυρα. Ειναι πολυ καλη Tv.
  6. Παρελαβα και εγω σημερα. Εξαιρετικη TV ακομα και σε digea (settings adok13). Μου κανει εντυπωση η ποιοτητα της ακομα και σε μη HD καναλια πχ alpha. Το βλεπω και δεν το πιστευω. Σε ταινιες και youtube φυσαει και το μαυρο της κατραμι. Δεν εχω δοκιμασει HDR. Thanx TS! Ενταξει οσο περναει η ωρα εχω μεινει μλκας. Η διαφορα με 2 40αρες samsung που ειχα των ~500ε ειναι αρκετα εμφανης.
  7. Ρυθμισεις μπορεις να βρεις εδω Αν εχεις βρει και απο αλλο site ποσταρε εδω.
  8. TY-ER3D4ME (Rechargeable and includes a USB to micro-usb charge cable) TY-ER3D4SE (Requires a Battery CR2025) Τα D4 κυκλοφορησαν ~2014 και τα D6 ~2016.
  9. Εγω καταλαβαινω οτι ο τυπος ηθελε να παρει ενα σπιτι τσαμπα και επεισε την αλλη να κανουν την βλακεια με το χρηματιστηριο οποτε την πηρε στον λαιμο του εστω αν και με τα πολλα συμφωνησε η τυπισσα να το κανουν. Σιγα μην ηξερε η αλλη απο χρηματιστηριο, ειδικα αμα της ειπεε οτι ειναι εγγυημενα τα λεφτα. Ε και τωρα προσπαθει να νιωσει καλυτερα ρωτοντας εδω αν φταιει η οχι. Τελος παντων οτι εγινε εγινε.
  10. impel123

    4k 43" τηλεωραση

    Sorry εβαλα λαθος κειμενο. Το σωστο ηταν αυτο: This Samsung TV is not the best for handling motion. On one hand, it has some descent response time so fast pace action will look good on screen, without too much motion blur. But on the other, it is plague with judder issues for movies on all type of source and can only interpolate 30 fps since this is an 60Hz TV. Ku6000 ku6300 ιδιες αλλα απεθυνονται σε αλλες αγορες πχ ευρωπη αμερικη
  11. impel123

    4k 43" τηλεωραση

    Γενικα στο net αν ψαξεις τις περισσοτερες αναφορες για judder τις εχει η samsung (χωρις αυτο να σημαινει οτι οι υπολοιποι ειναι τελειοι). Για την lg δεν μπορω να εκφερω αποψη δεν την εχω δει απο κοντα. http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300#comparison_195 Παντως το rtings για την σειρα ku6300 λεει οτι το judder ειναι πολυ εντονο.
  12. impel123

    4k 43" τηλεωραση

    Μικρο παγωμα στις ταινιες επειδη αναγκαζονται να να παραξουν ενδιαμεσα frames λογω αναντιστοιχειας της συχνοτητας ανανεωσης της τηλεορασης με το framerate που γυριστηκε η ταινια. Οποτε αν ειναι εντονο σε πιανει πονοκεφαλος η κουραζονται τα ματια κλπ
  13. Το δανειο το πληρωνεις εξολοκληρου εσυ? Αν ειναι ετσι οκ, μπηκατε και οι 2 μεσα κατα 40κ. Στο τσακ για thug life παντως.
  • Δημιουργία νέου...