Προς το περιεχόμενο

kstampo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    81
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kstampo

  • Ημερομηνία γέννησης 30/03/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.986 προβολές προφίλ

kstampo's Achievements

  1. Χα!!!! Είδατε ;;; και ο Άρης είναι επίπεδος!! Όχι μόνο η Γη! Χρόνια Πολλά!
  2. Δες πρώτα τη μελέτη θερμικών απωλειών που είχε κάνει αρχικά ο μηχανικός σου το 1993 (ελπίζοντας ότι είναι "σωστή" και ότι τηρήθηκε στην κατασκευή). Τί απώλειες σου δίνει; 'Η αν δεν την έχεις, δες το ενεργειακό σου πιστοποιητικό τί λέει από άποψη απωλειών (αν και αυτό είναι ακόμη πιο αναξιόπιστο ως μεθοδολογία μιας και που προορίζεται μόνο για συγκριτική αξιολόγηση). Αλλά θα δώσει μία εικόνα. Από εκεί και πέρα βλέπεις α)αν η Α.Θ. είναι κατάλληλη, και β) αν η κατανάλωσή σου είναι λογική. Σε κάθε περίπτωση, Γ' κατηγορία στο πιστοποιητικό (και εφόσον αυτό είναι "σωστό") σημαίνει μεγαλύτερη κατανάλωση από το κτίριο αναφοράς. Η κατοικία έγινε (στην καλύτερη περίπτωση) με τον παλιό Κ.Θ.Κ.. Με τον ΚΕΝΑΚ οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές (παλιότερα θα έπρεπε να είσαι τουλάχιστο Β, τώρα Α). Οπότε η θερμοπρόσοψη και πιθανώς η αναβάθμιση των κουφωμάτων (τα αλουμινίου που έχεις έχουν θερμοδιακοπή; ---απίθανο για το 1993) να ήταν/είναι απαραίτητη...
  3. Για αυτό βλέπω στην ιστοσελίδα της ΕΛΙΝ-electricon έχουν αλλάξει όνομα στα δύο προγραμματα (που εκ πρώτης όψεως φαίνονται ίδια με τα υφιστάμενα.....). Ετοιμάζονται με τις ευλογίες του κράτους.....
  4. πόσο δίκιο έχεις.... χα, χα !!!! Θυμάμαι που -πολύ- παλιότερα που είχα ΟΤΕ, ξεχνούσα κάποιον λογαριασμό και σε 10-15 μέρες το κόβανε. Όταν πήγαινα στο κατάστημα για επανασύνδεση, μου λέγανε ότι έγινε αυτόματα από το σύστημα. Για να το συνδέσουν όμως το "σύστημα" ήθελε λεφτά. Κάτι σαν arcade console δηλαδή!!!!
  5. Μου ήρθε σήμερα το παρακάτω mail: Δεν ξέρω τί κάνουν οι υπόλοιπες εταιρείες (υποθέτω το ίδιο...). Προσωπικά το θεωρώ αλητεία.Ωραία, δεν πλήρωσα τον λογαριασμό, μου κόβεις τη σύνδεση. Τον πληρώνω, μου το επανασυνδέεις. Ποιος μπορεί να μου δικαιολογήσει το κόστος των 7€? Είναι τα "εργατικα"; (προφανώς και δεν είναι, γίνεται αυτόματα....). Γιατί διαφοροποιείται ανάμεσα σε οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές; Γίνεται "διαφορετική" δουλειά κάθε φορά;; Θα μου πείτε: παρόμοιο χαράτσι δεν βάζουν οι τράπεζες για εντολές ebanking και διάφοροι άλλοι; Ειλικρινά, ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ και γελάνε. Ουστ! (τα είπα και ησύχασα. Πείτε μου αν υπάρχει εταιρεία που δεν χρεώνει τέτοια τέλη. Να εξηγούμαι: πάντα πληρώνω τον λογαριασμό στην ώρα του. Τα τσμπουκαλίκια δεν μπορώ....)
  6. Εγω πάλι βρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω τις όποιες επιδοτήσεις πως τις υπολογίζει. π.χ. λέει επιδότηση κράτους 01/5-30/06 0,02€/kWh. Για 61 μέρες. Από το σύνολο των 245 που αφορά ο λογαριασμός και οι οποίες αντιστοιχούν σε 1894,64 kwh. Αν κάνω: 61/245 * 1894,64 βγαίνει 464,26 kWh και όχι 162,18 που γράφει ο λογαριασμός! Ξέρεις κάποιος τί παίζει;;;
  7. Τελευταία δεν βλέπω πότε λήγει το χρηματικό υπόλοιπο στο CU! Συμβαίνει μόνο σε εμένα ή έκανε κάποιο "μαγικό" η Vodafone???
  8. ...δεν το λες και μεγάλο κακό.... Ίσως όμως είναι καιρός να δούμε και κάποιο άλλο αντιστοιχο app....
  9. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Όχι και κάθε 6 ώρες να τρέχει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Με cloud cron scheduler μπορεί να γίνει το schedule αλλά η εφαρμογή από που θα τρέχει; Θα εκτιμούσα να μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο windows vps. Ευχαριστώ!!!
  10. Καλησπέρα, Υπάρχει ένα module σε eshop, το οποίο τρέχει σε windows και αναλαμβάνει να φτιάξει το xml για το skroutz. Το hosting φυσικά δεν είναι windows server. Η εργασία αυτή γίνεται ανά μία ώρα (task scheduler). Υπάρχει κάποιος φθηνός τρόπος για να τρέχει αυτή εφαρμογή (ok.... δεν θέλω να έχω ένα pc να δουλεύει μερόνυχτα και ο windows server sto κamatera κοστίζει....) Ευχαριστώ!
  11. Καλημέρα, Έχετε δοκιμάσει κάποια γραφίδα για το παραπάνω laptop. Πήρα μία trust (της πλάκας....) αλλά δεν δουλεύει σχεδόν καθόλου (αφήνει κενά....).
  • Δημιουργία νέου...