Προς το περιεχόμενο

makis_g3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με makis_g3

  • Ημερομηνία γέννησης 18/03/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

makis_g3's Achievements

  1. Καλημέρα ξέρετε κάποιον αξιοπιστο εμπορο κλιματιστικών(για Αθηνα) που να συμμετέχει στο πρόγραμμα Εξοικονομηση Κατ'οίκον 2; Οικονομικών μοντελων όχι Daikin κτλ.
  2. Καλημέρα ξέρετε κάποιον Αξιοπιστο εμπορο κλιματιστικών(για Αθηνα) που να συμμετέχει στο πρόγραμμα; Οικονομικών μοντελων όχι Daikin κτλ.
  3. Γράφει 5,95€ στο φυλλάδιο και ότι ισχυει από 26/5 - 1-06
  4. Έχουν τα supermarket Κρητικός στο τελευταίο τους φυλλάδιο: SKIP υγρό 35 μεζούρες - 6,86€ Προσπάθησα σήμερα να το συνδυάσω με το κουπόνι από Livesmart -4€, αλλά δεν το δεχόταν το κουπόνι το σύστημα τους. Μήπως κάποιος άλλος το έψαξε το θέμα;
  5. Πήρα τη Παρασκευή από το MyMarket noxzema αποσμητικό regular 50ml 1+1 δώρο με 2,50€, και 2 κουπόνια από το Pockee αξίας 2€.Τελική τιμή 0.50€ τα δυο τεμάχια.
  6. το HAPPY HOUR στα καταστήματα Carrefour κάθε πότε είναι;
  7. το είδα και δεν μπόρεσα να κρατηθώ από τα γέλια
  8. Επιβεβαιώνω την παραπάνω διαδικασία. Αγόρασα από Carrefour Express (τελικές τιμές) τα: Dove αφρόλουτρο (750ml) - 2,18€ Aim Οδοντόκρεμα+Οδοντόβουρτσα(συνδυαστικό κουπόνι) - 1,16€ Dove αποσμητικό spray 150ml - 1,00€
  9. Δημιούργησα μια νέα "ταυτότητα", έκανα login με αυτή, έστειλα sms αλλά το [email protected] εμφανίζεται πάλι στον παραλήπτη. Γράφει ότι είναι Email alias δεν φαίνεται να έχει σχέση με το sms.
  10. Τελικά μετά από επικοινωνία με το 13838, κατάφερα να συνδεθώ. Ξέρετε αν γίνεται ο παραλήπτης του SMS να μην βλέπει [email protected], αλλά κάποιο ορισμένο από εμένα ψευδώνυμο;
  11. Στο Βερόπουλο η ενέργεια με τα 100€ ψώνια αφαίρεση 15€ στο ταμειο ισχύει ακόμα; υπάρχει κάποιο link;
  12. Προσπαθώ να κάνω 'Ανάκτηση συνθηματικού' από το 'mycosmos.gr' και μου βγάζει συνεχώς 'Σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.' Το email που χρησιμοποιώ είναι της μορφής [email protected].
  • Δημιουργία νέου...